ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Dimarts, 15 Octubre 2013 07:46

Tràiler de Matinada de sang

Publicat per

Aquest dies s’ultimen els darrers preparatius per la gran estrena prevista pel proper 25 d’octubre de l’obra Matinada de sang dirigida per Joaquim Aiguabella i interpretada per actrius locals. L’obra és una adaptació d’una comèdia francesa amb dosis d’humor, erotisme, glamour, intriga i secrets inconfessables apte per a tots els públics. S’han programat diverses actuacions que tindran lloc al Teatre Casino Llagosterenc els dies 25, 26, 27 d’octubre i 1, 2, 3, 8, 9 i 10 de novembre. Les funcions començaran a les 10 de la nit, excepte els diumenges que començaran a les 7 de la tarda. Els promotors de l'obra han preparat aquest tràiler promocional. 

Diumenge, 13 Octubre 2013 21:29

Bon temps i bolets protagonistes de la XI Fira del Bolet

Publicat per

Llagostera ha celebrat aquest passat dissabte 12 d'octubre l'onzena edició de la Fira del Bolet. Milers de persones van visitar el poble aprofitant la fira que ja és una de les més consolidades del territori català. 

Dimecres, 09 Octubre 2013 18:49

IsaVel s'estrena amb gran èxit a Figueres

Publicat per

Aquest passat divendres 4 i dissabte 5 d’octubre es va estrenar al Teatre Jardí de Figueres el musical 'IsaVel', inspirat en la vida de la sindicalista Isabel Vilà i dirigit i protagonitzat per dos llagosterencs, Kim Planella i Iris Vilà. Per més informació de les dates de les properes funcions i per la compra d’entrades podeu consultar la pàgina web del musical, www.isavel.cat  

Dilluns, 07 Octubre 2013 18:43

Llagostera ret un homenatge a la tercera edat

Publicat per

Aquest diumenge 6 d'octubre Llagostera ha celebrat la Festa de la Gent Gran. 480 avis i àvies del poble van poder gaudir un any més d'aquesta festa amb la qual l'Ajuntament vol retre un homenatge als llagosterencs majors de 65 anys i que compta amb la col·laboració d'un gran nombre de voluntaris.

Divendres, 04 Octubre 2013 07:23

Avui gran estrena del musical 'IsaVel' a Figueres

Publicat per

Avui s’estrena al Teatre el Jardí de Figueres el musical 'IsaVel' dirigit pel llagosterenc Kim Planella. IsaVel és un musical en dos actes basat, en l’obra de Toni Strubell "Isabel cinc hores" inspirat en la vida d’Isabel Vilà, la primera sindicalista catalana. “L'ambiciós projecte de portar Isavel als escenaris, és un repte que converteixi la figura d'Isabel Vilà en un nou referent -històric, teatral, feminista- a casa nostra” tal i com expliquen els seus organitzadors. L’estrena tindrà lloc a les 21 hores on hi ha confirmada l’assistència de diverses personalitats culturals, socials i polítiques.

Diumenge, 29 Setembre 2013 21:51

La Gàbia de les Boges torna a omplir el teatre

Publicat per

La Gàbia de les boges, ha consolidat el seu èxit aquest cap de setmana omplint el Teatre del Casal. La comèdia d’embolics basada en l'obra La cabe aux foulles de l'autor francès Jean Poiret, amb adaptació lliure de Joan Barbé, es va estrenar el passat mes de juliol a la Plaça del Castell on van veure-la més de 800 persones durant els dos dies de representació. Dirigida per Anna Hidalgo i Francesc Pujadas amb la interpretació d’actors i actrius locals, l‘obra gira al voltant d’una parella d’homosexuals feliçment casada des de fa vint-i-un anys, propietària d’un cabaret de transvestits que es veu embolicada en un joc d’aparences amb els futurs sogres conservadors del seu fill.

Diumenge, 29 Setembre 2013 19:51

Èxit de la Festa de la mobilitat sostenible

Publicat per

Llagostera ha posat punt i final aquest diumenge a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura sota el lema ‘Aire net - Fes el pas!‘. Durant la setmana s’han realitzat diverses activitats que han culminat amb la Festa de la mobilitat sostenible que ha comptat amb una caminada, una pedalada, tallers i un espectacle de màgia al local polivalent a càrrec de David el Mag i el jove llagosterenc Mag Fri.

Diumenge, 22 Setembre 2013 21:53

La Colla Gegantera a la Fira de Santa Tecla de Cassà

Publicat per

La Colla Gegantera de Llagostera ha participat aquest diumenge a la Trobada de Gegants de Cassà de la Selva emmarcada dins les activitats de la Fira del Santa Tecla.

Diumenge, 22 Setembre 2013 21:48

Sortida del Bell-Matí a La Mola de Sant Llorenç del Munt

Publicat per

Aquest diumenge el Grup Excursionista Bell-Matí ha fet una sortida al cim de La Mola (1.107m) al terme municipal de Sant Llorenç del Munt. Hi han participat una trentena de caminaires que han pogut gaudir d’un dia esplèndid. La caminada s’ha iniciat des del Coll d’Estenalles seguint el camí fins al cim del Montcau (de 1.056m) per enllaçar amb el cim de La Mola on hi ha el monestir de Sant Llorenç del Munt.

Divendres, 13 Setembre 2013 12:26

Big Kahuna al Swing Cafè

Publicat per

Big Kahuna punxarà discos de vinil aquest divendres al vespre a partir de les 22 hores al Swing Cafè de Llagostera.