ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Dimecres, 24 abril 2013 07:18

Primer assaig del Flashmob

Publicat per

Aquest cap de setmana s’ha fet el primer assaig públic de la coreografia del Flashmob de la Festa Major on hi han participat una seixantena de persones. El proper diumenge 28 d’abril a les 11 h. al Parc de l’Estació, es tornarà a fer el ball aquesta vegada emmarcat dins els actes de la Festa per l’Escola Pública i en Català. Recordeu que enguany el Flashmob de la Festa Major es celebrarà el diumenge 19 de maig a les 21 h. a la Plaça Catalunya. Aprén a ballar-lo amb aquest vídeo tutorial.

Cavall de Mar ha organitzat aquest diumenge  una gimcana canina en benefici de la protectora canina Gaia Exòtics, de Vidreres. En total s’han recaptat cinc-cents euros destinats íntegrament a la protectora. La gimcana consistia en un circuit similar als de les proves trec hípiques però adaptades pels gossos. 

Aquest diumenge a la tarda s'ha celebrat la primera 'Bacanal literària' al pub Enrenou que s'ha omplert de curiosos que han gaudit d'una bona estona amb lectures, vi i tapes. Aquesta iniciativa ha estat organitzada i coordinada des de l’Espai Jove Ca la Viudi de Llagostera amb la col·laboració de l’entitat local Can Toni de les Eugues dedicada a la recollir i distribuir llibres usats. Tots els diumenges del mes d’abril a les 19 h es farà "Bacanal literària” als pubs de Llagostera on es podran escoltar lectures dramatitzades de textos acompanyades d'una tapa, d'una copa de vi del país i d'un llibre al preu de 3€.  El proper diumenge 14 d'abril es farà al Swing Cafè. 

Dilluns, 25 Març 2013 10:12

Club de Lectura Fàcil a Llagostera

Publicat per

El dijous 4 d'abril es donarà el tret de sortida al Club de Lectura Fàcil de Llagostera, que es durà a terme els dijous, d'11.30 a 13 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller, fins al 13 de juny. El Club de Lectura Fàcil té com a destinatàries persones amb un coneixement mitjà de la llengua catalana o persones que no estan acostumades a llegir en català. Hi poden participar tant alumnes dels cursos de català, com aprenents del programa Voluntariat per la llengua, o usuaris de la biblioteca o qualsevol altra persona que vulgui consolidar l'aprenentatge d'aquesta llengua.

El curs estarà conduït per Isabel Roura, professora dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística de Llagostera. Es proposaran dues lectures al llarg d'aquests mesos: Les mateixes estrelles i Trampa de foc, l'autora dels quals és Núria Marí. A l'última sessió del Club de Lectura, el dia 13 de juny, es comptarà amb la presència de l'autora i els participants podran comentar amb ella els llibres i fer-li preguntes sobre el procés creatiu.

Les persones interessades a participar-hi, poden inscriure-s'hi a la biblioteca o al Servei Comarcal de Català del Gironès (tel. 972 21 32 62, a/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).

Dimecres, 20 Març 2013 10:21

Arriba la primera edició de la Cuina dels Manaies

Publicat per

L'Ajuntament de Llagostera i l'Associació de Restaurants de Llagostera organitza per primera vegada la campanya gastronòmica "La cuina dels manaies" emmarcada dins la programació de Setmana Santa al municipi. La campanya començarà aquest divendres 22 de març i durarà fins el diumenge 7 d'abril.

Dimarts, 19 Març 2013 21:04

Sortida del Bell-Matí a Sant Joan les Fonts

Publicat per

Aquest diumenge dia 17 de març, el Grup Excursionista Bell-Matí va fer una sortida matinal fins a Sant Joan les Fonts. Un total de 30 persones de totes les edats van poder gaudir  de l’espectacular paisatge volcànic que ofereix la Ruta de les tres colades.  Seguint el curs del riu Fluvià es poden apreciar les roques basàltiques resultat de tres erupcions volcàniques. Per finalitzar el matí es va fer  una visita guiada a l’Estada Juvinyà, una casa fortificada propietat de la baixa noblesa de l’Edat Mitja.

La propera sortida serà el diumenge 7 d’abril al Cap de Creus. Es marxarà a les 7 h del matí del Pavelló de LLagostera. 

 

L'Escola Puig de les Cadiretes ha celebrat aquest diumenge 17 de març la Jornada de Portes Obertes. Enguany era la quarta edició i l'escola l'ha dedicada al projecte interdisciplinari "La geometria a l'escola" amb el qual els alumnes han reflexionat sobre l'espai físic. 

Dimecres, 06 Març 2013 09:57

Jornada de portes obertes a l’Institut de Llagostera

Publicat per

L’Institut de Llagostera ha obert les seves portes aquest diumenge 3 de març al matí per mostrar a la població els treballs i projectes que es realitzen al centre. La jornada ha girat entorn a l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua.

Dilluns, 04 Març 2013 18:26

Fira Rebaixa d’hivern a la Plaça Catalunya

Publicat per

Un any més, la Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat la Fira Rebaixa d’Hivern a la Plaça Catalunya. Aquest era l’últim cap de setmana que els comerciants podien aplicar descomptes als seus productes, ja que el proper dimecres 6 de març finalitza el període de rebaixes que va començar el passat 7 de gener.

Dimecres, 27 Febrer 2013 15:15

Excursió del Bell-Matí a Pedralta

Publicat per

Aquest diumenge 24 de febrer el grup excursionista Bell-Matí ha fet una sortida matinal a Sant Feliu de Guíxols. Tot i la fred s’ha format un grup de trenta persones per fer l’excursió. L’itinerari ha començat a la Corxera, s’ha esmorzat a Sant Benet i s’ha arribat a Pedralta, on s’ha pogut gaudir d’unes magnífiques vistes. La propera sortida serà el dia 17 de març a la ruta de les tres colades a Sant Joan les Fonts. El lloc de trobada serà davant del pavelló a les 7:00 del matí.