ELPOLLTV

Dil19042021

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Diumenge, 14 Febrer 2016 21:24

Per carnaval tot s'hi val

Publicat per

Una quarantena de colles de carnaval han desfilat pels carrers de Llagostera. Tot i l’amenaça de pluja finalment s’ha imposat el sol aquest diumenge a Llagostera.

Diumenge, 14 Febrer 2016 10:14

La família Guirigall a Llagostera

Publicat per

Llagostera ha celebrat aquest diumenge el carnaval infantil. Enguany la Família Guirigall ha estat l’encarregada d’amenitzar la festa on petits i grans han ballat i saltat al ritme de la música.

Diumenge, 03 Gener 2016 22:33

Els Pastorets de Llagostera

Publicat per
Aquest diumenge ha tingut lloc la segona i darrera representació dels Pastorets, al teatre del Casal Parroquial Llagosterenc. Dirigits per Pep Pico, els Pastorets de Llagostera, són una adaptació de "l'adveniment de l'Infant Jesús", de Josep Maria Folch i Torres, de 1916.

Un centenar de persones van caminar pels veïnats de Llagostera fent una reflexió sobre el domini del cotxe en el nostre territori. La caminada, organitzada per l’àrea de medi ambient, amb la col·laboració del Grup excursionista Bell Matí, va finalitzar al polivalent on va haver un esmorzar per a tots els participants.  Durant tot el matí també va haver els jocs d’habilitat i enginy de Festa i Fusta, i els tallers “A peu en fem més via!” d’Actiescola, on petits i grans van gaudir de la diada sostenible.

Aquesta festa anual forma part de les accions de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura que es celebra a tot Europa per aquestes dates.

Diumenge, 19 Juliol 2015 10:27

Llagostera acomiada l'Emergent 2015

Publicat per
Llagostera ha posat punt i final a l’onzena edició del Festival d’arts escèniques del Gironès. Després de tres setmanes de programació i nou parades en diferents municipis del Gironès, l’Emergent 2015 es va acomiadar ahir al vespre des de la Plaça del Castell amb l'acròbata Sira Bover, l'humorista Álvaro Carmona, l'espectacle conjunt de la companyia Teatre Nu i Laura Guiteras i les propostes musicals de Copa Lotus, Caïm Riba i Sanjosex.
Dimarts, 30 Juny 2015 12:38

Ple extraordinar del mes de juny

Publicat per

El Ple, celebrat aquest dilluns al vespre, ha establert la periodicitat dels plens ordinaris mensualment, com fins ara així com la periodicitat de la Junta de Govern Local que tindrà lloc setmanalment cada dijous. Els 3 grups amb representació municipal han nomenat els seus respectius portaveus. Ramon Soler ho serà de Convergència, Toni Navarro d’Esquerra Republicana i David Parron d’Alternativa per Llagostera. 

Dimecres, 17 Juny 2015 17:31

Èxit del primer esmorzar de peladors a Llagostera

Publicat per

Aquest diumenge ha tingut lloc el primer esmorzar de peladors de Llagostera, emmarcat dins les activitat programades des del Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques on hi han participat una cinquantena de persones.

Organitzat conjuntament per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, el Carbó d’Ardenya i Gavarres i el Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques, l’activitat pretenia mostrar als assistents com es realitza la pela del suro i degustar un esmorzar de peladors.

L’esmorzar ha tingut lloc a la font de la Taverna de Baix on no hi ha faltat l’amanida preparada directament sobre una de les pannes de suro acabades de pelar, seguint els costums propis dels peladors.

Dilluns, 15 Juny 2015 12:13

Constitució del nou ajuntament de Llagostera

Publicat per

Aquest dissabte 13 de juny, s’ha constituït el nou ajuntament de Llagostera, fruit del resultat de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig on CiU va obtenir 9 regidors, ERC 3 i Alternativa 1. 

Els alumnes de l’Escola Lacustària han treballat durant tot el curs amb un programa educatiu especial sobre la Barcelona World Race, preparat per les professores Montse Masdevall i Carme Massagué. 

Per donar per acabat el programa, l’escola ha convidat al patró Gerard Marín, que amb la co-patrona Anna Corbella, va conquerir la tercera posició de la Barcelona World Race 2014 – 2015. 

Dimarts, 26 Maig 2015 21:20

Espectacle infantil i xocolatada

Publicat per

Aquesta tarda la mainada llagosterenca s’ho ha passat d’allò més bé amb l’espectacle “Atlètic Pànxing Gim de la companyia Pa Sucat.

Després de l’espectacle s’ha fet una xocolatada que ha tingut molt èxit.


 

 

FACEBOOK