ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Els alumnes de l’Escola Lacustària han treballat durant tot el curs amb un programa educatiu especial sobre la Barcelona World Race, preparat per les professores Montse Masdevall i Carme Massagué. 

Per donar per acabat el programa, l’escola ha convidat al patró Gerard Marín, que amb la co-patrona Anna Corbella, va conquerir la tercera posició de la Barcelona World Race 2014 – 2015. 

Dimarts, 26 Maig 2015 21:20

Espectacle infantil i xocolatada

Publicat per

Aquesta tarda la mainada llagosterenca s’ho ha passat d’allò més bé amb l’espectacle “Atlètic Pànxing Gim de la companyia Pa Sucat.

Després de l’espectacle s’ha fet una xocolatada que ha tingut molt èxit.


 

 

Dimarts, 26 Maig 2015 13:00

Tallers per a grans i petits

Publicat per

 

Aquest matí Llagostera en flor ha organitzat a la Plaça de la Llibertat Tallers per a totes les edats. Als tallers hi ha assistit els avis de la residència Josep Baulida i un grup de la Fundació Ramon Noguera.


 

 

 

 

Aquesta tarda Llagostera en Flor ha organitzat una visita guiada per la mostra floral del poble i els patis guarnits. La visita ha començat a la plaça del Castell i ha recorregut sobretot el nucli antic on s’hi ha pogut veure grans manualitats.


 

 

Aquest migdia s’ha inaugurat a l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol l’exposició dels treballs dels alumnes i l’exposició dels cartells de la Festa Major.


 

 

 

 

 

 

Una de les activitats destacades del programa de la Festa Major del dia d’avui ha estat la pujada al campanar. Durant dues hores, els visitants han pogut pujar-hi i gaudir d’unes fantàstiques vistes.

L’activitat ha estat organitzada per Llagostera en Flor i el Grup Excursionista Bell-Matí.


 

 

Diumenge, 24 Maig 2015 22:46

Les Flash Girls triomfen amb el Flashmob

Publicat per

Avui a les 21h la pista esportiva de Llagostera s’ha omplert de balladors i balladores per a ballar el quart Flashmob. Enguany la cançó ha estat Wicked Wonderland de Martin Tungevaag.


 

 

Diumenge, 24 Maig 2015 19:48

Èxit del Taller de Circ

Publicat per

El grup Tot Circ ha organitzat avui al parc de l’Estació un taller de circ per a la mainada. El taller ha tingut molt èxit i els nens i nenes s’ho han passat d’allò més bé aprenent tècniques de malabars o plats xinesos entre d’altres.


 

 

Amb 30 anys sobre els escenaris, Els Pets segueixen aixecant passions arreu on actuen. Aquest dissabte a la nit els de Constantí han omplert de gom a gom el local polivalent durant el seu concert on han ofert, majoritàriament, cançons de sempre, i algunes del seu últim disc. Seguidament ha actuat la Loca histèria i la nit ha finalitzat amb la tradicional cercavila amb txiri-miri i pinxos, on hi ha participat un centenar de persones.

Aquest matí s’ha dut a terme al carrer Músic Aguiló la segona trobada d’intercanvi de plaques de cava organitzada pel Mesón Can Tony. Unes 200 persones s’han reunit per intercanviar plaques i descobrir-ne de noves.