ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Els alumnes de tercer de l’escola Lacustària varen visitar la setmana passada el Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat de Llagostera situat al Mas Roig II. La visita, emmarcada dins dels actes commemoratius de l’any internacional de la llum fou molt educativa. El Doctor Sureda va ser l’encarregat d’atendre als alumnes.

Dissabte, 02 Maig 2015 17:38

Tutorial Flashmob 2015

Publicat per

Aprèn a ballar el Flashmob 2015 amb la coreografia que han preparat les Flashgirls.

El Flashmob es ballarà el diumenge de la Festa Major a les 21h.

Tothom que vulgui participar serà benvingut!

El Consell Esportiu del Gironès ha organitzat el Rodajoc, un programa impulsat per la Diputació, que recupera jocs tradicionals de diferents cultures, com a font d'intercanvi de valors i realitats. El Rodajoc també pretén impulsar l’ús dels espais urbans per a l’esbarjo dels menuts. 

La plaça Catalunya s'ha omplert de roses on els llibres també són els grans protagonistes de la festa. Les escoles tenen parades de venda de roses i llibres, elements tradicionals d’aquest dia, gestionada pels tutors, els alumnes i pares i mares voluntaris. Els beneficis serviran per rebaixar el cost de l’estada al Camp d’Aprenentatge dels alumnes de cicle superior de l'escola Puig de les Cadiretes i per les excursions de final de curs dels alumnes de 6è de l¡escola Lacustària.

La Fundació Ramon Noguera també ha estat present a la plaça Catalunya venent roses artesanals.També han posat a la venda "L'ànima de les roses", una col·lecció de joies , produïdes juntament amb la Joieria Fortià de Girona.

Els actes de Sant Jordi continuaran a partir de les 6 de la tarda amb un espectacle infantil i el lliurament de premis dels concursos de punts de llibre, microrelats i literaris. Pots consultar la programació aquí

Dilluns, 13 abril 2015 11:08

Llagostera celebra el Dia Internacional de l'Art

Publicat per

Per primera vegada, Llagostera ha celebrat una diada entorn del món de l’art. Aquest diumenge s’han organitzat a la Plaça de Catalunya una sèrie de tallers relacionats amb la música, la pintura i el ball entre d’altres.

Els més menuts han après tècniques força divertides i han pogut desenvolupar la seva creativitat pintant. 

Dimarts, 07 abril 2015 18:15

Una Setmana Santa plena d’activitats

Publicat per

La Setmana Santa va començar a Llagostera el passat diumenge amb el Mercat Romà. El diumenge de rams llagosterencs i visitants varen gaudir d’un dia esplèndid amb paradetes de productes artesanals i lluites escenificades de gladiadors entre altres...

Dilluns, 30 Març 2015 18:11

VIII edició del Mercat Romà

Publicat per

Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició del mercat romà. Els carrers del nucli antic s’han vestit per celebrar l’ocasió i s’han transformat en un autèntic campament ambientat en l’època romana. Els visitants hi podien trobar diverses parades de productes artesanals i fins i tot alumnes de l’escola i l’institut de Llagostera buscant finançament pels seus viatges de final de curs. 

Dimarts, 10 Març 2015 11:09

Llagostera celebra el Dia Internacional de la Dona

Publicat per

Llagostera ha celebrat durant el passat cap de setmana el dia Internacional de la Dona. En motiu de la festivitat hi havia programades varies activitats organitzades per l’associació sociocultural Dones d’Arreu.

Dilluns, 09 Març 2015 10:37

Tots som genis!

Publicat per

L’institut de Llagostera ha celebrat aquest diumenge la Jornada de Portes Obertes perquè la gent pogués visitar el centre, les instal·lacions i el treball que realitzen els alumnes i professors.

L'any 2015 l'ONU l'ha declarat l'any internacional de la LLUM, coincidint amb  els 100 anys que fa que Albert Einstein va enunciar la seva Teoria de la relativitat general.Tots els Departaments han treballat aquests aspectes des de les seves matèries,  a més hi ha hagut un treball tranversal que s'ha plasmat amb l'exposició de prop de 400 fotografies a on imitant la figura de l'investigador, tots han dibuixat el que els  motiva, sota la frase de l'inventor  “Tots som genis. Però si jutges a un peix per la seva habilitat per escalar un arbre, viurà la seva vida sencera creient que és un inútil”.

Coincidint amb el dia de la Dona treballadora els alumnes van treballar el paper de les dones científiques al llarg de la història i van elaborar un mural en homenatge a elles.

Amb la presentació de Gerard Esteve i la col·laboració de les diferents companyies de teatre de Llagostera, s’ha representat a Llagostera “Vetllada teatral”.

“La criatura indefensa”, “Balada d’estrelles”, “Segrest”, “Nàufrag! I “l’Herència”, han estats les representacions que ha fet que  el públic del Casino Llagosterenc torni al passat de les vetllades que representava El Grup Excursionista Bell-Matí als seus inicis.

Un acte més, per seguir amb els actes commemoratius del 50è aniversari d’El Grup Excursionista Bell-Matí.