ELPOLLTV

Div10052024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Activitats

Activitats

Dimarts, 09 Desembre 2014 15:41

Celebració del Terra Madre Day a Ca la Maria

Publicat per

Cada any durant el mes de desembre es celebra mundialment el Terra Madre Day, una jornada per apropar els productes de Slow Food als consumidors.
Enguany, Ca la Maria prepara la segona edició del Mercat km 0 pel proper diumenge 14 de desembre. A partir de les 10h hi haurà una mostra de productes de proximitat amb els que treballen habitualment. Al mercat es podrà degustar i comprar, i des de les 11.30h es podran degustar 14 tastets per 25€.
Pels tiquets dels tastets s’ha de fer reserva prèvia al 972 83 13 34 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


El Grup Excursionista Bell-Matí organitza una estada d’estiu a Torla, a la província d’Osca. Els campaments es duran a terme del 9 al 16 d’agost i l’estada es farà al Càmping  Valle de Bujaruelo. Cada dia es faran sortides a l’alta muntanya de la zona (Pujada a Góriz,  al Monte Perdido…) El preu és de 230 euros i si algú vol assistir-hi dies puntuals el preu per nit és de 30 euros. El preu inclou el viatge, l’estada en tenda de campanya, la manutenció, el material comunitari.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt o adreçar-vos al G.E. Bell-Matí a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 972 83 12 89

Dilluns, 23 Febrer 2015 12:47

Rua de Carnaval de LLagostera 2015

Publicat per

Més de 40 colles participen a la rua de Llagostera. 

Dimarts, 10 Març 2015 11:09

Llagostera celebra el Dia Internacional de la Dona

Publicat per

Llagostera ha celebrat durant el passat cap de setmana el dia Internacional de la Dona. En motiu de la festivitat hi havia programades varies activitats organitzades per l’associació sociocultural Dones d’Arreu.

Dilluns, 13 abril 2015 11:08

Llagostera celebra el Dia Internacional de l'Art

Publicat per

Per primera vegada, Llagostera ha celebrat una diada entorn del món de l’art. Aquest diumenge s’han organitzat a la Plaça de Catalunya una sèrie de tallers relacionats amb la música, la pintura i el ball entre d’altres.

Els més menuts han après tècniques força divertides i han pogut desenvolupar la seva creativitat pintant. 

Dilluns, 30 Març 2015 18:11

VIII edició del Mercat Romà

Publicat per

Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició del mercat romà. Els carrers del nucli antic s’han vestit per celebrar l’ocasió i s’han transformat en un autèntic campament ambientat en l’època romana. Els visitants hi podien trobar diverses parades de productes artesanals i fins i tot alumnes de l’escola i l’institut de Llagostera buscant finançament pels seus viatges de final de curs. 

Dimarts, 07 abril 2015 18:15

Una Setmana Santa plena d’activitats

Publicat per

La Setmana Santa va començar a Llagostera el passat diumenge amb el Mercat Romà. El diumenge de rams llagosterencs i visitants varen gaudir d’un dia esplèndid amb paradetes de productes artesanals i lluites escenificades de gladiadors entre altres...

Divendres, 12 Setembre 2014 11:30

Llagostera celebra la Diada de Catalunya

Publicat per

Un 11 de setembre més, Llagostera ha celebrat la Diada de Catalunya amb nombrosos actes. Aquests van començar a les nou del matí a Terra Negra, punt on conflueixen els termes municipals de Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Vidreres i Llagostera. Més de dues-centes persones van participar a l’acte de germanor i a l’esmorzar popular. Una quarantena d’aquestes havien pujat caminant i corrent des del pavelló municipal de Llagostera. Enguany l’acte va ser organitzat per Tossa de Mar i va ser l’alcaldessa de la població, Gisela Saladich, l’encarregada de fer el parlament. 

Dilluns, 15 Setembre 2014 18:15

Primera Fira del Llibre Prohibit

Publicat per

Llagostera ha celebrat aquest diumenge 14 de setembre la primera edició de la Fira del Llibre prohibit. La iniciativa està inspirada en la Setmana del Llibre Prohibit que s’organitza anualment als  Estats Units. 

Divendres, 26 Setembre 2014 12:09

Escola de Teatre del Gironès

Publicat per

 

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, el Centre de Formació Teatral El Galliner i l’Ajuntament de Llagostera organitzen l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 14 anys. Les classes a Llagostera es faran els dilluns de dos quarts de sis a les set de la tarda a les instal·lacions del Casal.