ELPOLLTV

Dij09052024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Activitats

Activitats

Dilluns, 03 Març 2014 17:02

Una nova passejada de la colla del Bell-Matí

Publicat per

Aquest diumenge 2 de març, 26 membres de la colla d el  Bell-Matí varen  fer una  ruta per la costa entre el Far de Sant Sebastià fins a Tamariu, aprofitant un dia molt assolellat.

Des del Bell-Matí celebren que a les seves sortides s’hi afegeixi cada vegada més gent que no són de Llagostera però els agrada gaudir de la natura. 

 

El Consell Esportiu del Gironès ha organitzat el Rodajoc, un programa impulsat per la Diputació, que recupera jocs tradicionals de diferents cultures, com a font d'intercanvi de valors i realitats. El Rodajoc també pretén impulsar l’ús dels espais urbans per a l’esbarjo dels menuts. 

Els alumnes de tercer de l’escola Lacustària varen visitar la setmana passada el Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat de Llagostera situat al Mas Roig II. La visita, emmarcada dins dels actes commemoratius de l’any internacional de la llum fou molt educativa. El Doctor Sureda va ser l’encarregat d’atendre als alumnes.

Dilluns, 11 Maig 2015 19:10

Festa per l’escola pública i en català

Publicat per

Aquest diumenge s’ha celebrat a Llagostera una jornada per reivindicar l’escola pública i en català. Al parc de l’estació s’han dut a terme diverses activitats i la lectura d’un manifest. 

Dissabte, 02 Maig 2015 17:38

Tutorial Flashmob 2015

Publicat per

Aprèn a ballar el Flashmob 2015 amb la coreografia que han preparat les Flashgirls.

El Flashmob es ballarà el diumenge de la Festa Major a les 21h.

Tothom que vulgui participar serà benvingut!

Dimarts, 18 Febrer 2014 10:45

Nova edició de la Firarebaixa

Publicat per

La Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat una nova edició de la Fira Rebaixa a la Plaça Catalunya aquest passat diumenge 16 de febrer. Entre les parades s'hi podia comprar calçat, roba, tèxtil i parament per a la llari els descomptes oscil·laven entre el 30 i el 50%. 

Dimecres, 19 Febrer 2014 12:14

Divuit metres de sang solidària

Publicat per

Aquest passat dissabte 15 de febrer, el Casino Llagosterenc ha tornat a ser l’escenari d’una nova edició de la donació de sang.  En aquest cas es tractava d'una edició especial que va comptar amb la col·laboració de l'Esplai Papu-Tisores, la Fleca Sant Antoni i Llagostours.  

Dimarts, 20 Maig 2014 10:22

Restes portant?... No gràcies!

Publicat per

3a Jornada d'a+a+ d'intercanvi en Innovació Matemàtica celebrada a l'escola Lacustària amb la presència del director Territorial d'ensenyament a Girona, Albert Bayot i el coordinador del grup a+a+, Josep Callís.

 

Dilluns, 30 Juny 2014 18:26

Festival Emergent a Llagostera

Publicat per

Llagostera va encetar el passat divendres 27 de juny la desena edició del Festival d’Arts Escèniques Emergent, una proposta d’arts escèniques de caire alternatiu, dinàmica i jove que es desenvoluparà a l’aire lliure en diverses poblacions del Gironès. 

Dimarts, 01 Juliol 2014 08:44

Jornada de carboneig

Publicat per

Els impulsors del projecte Carbó d’Ardenya i les Gavarres, juntament amb el Centre d’Interpretació de Can Caciques i l’Arxiu Municipal de Llagostera van organitzar aquest diumenge 29 de juny una jornada referent al Carbó d’Ardenya i Gavarres.