ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Festes

Festes

Dijous, 10 abril 2014 12:09

Fas 50 anys aquest any?

Publicat per

Si vols celebrar el teu 50è aniversari amb els de la teva quinta, apunta’t a celebrar-ho! El proper 29 de maig a les 22h es farà una reunió informativa al Casino Llagosterenc. Si voleu més informació podeu contactar amb la Roser Calvet de la Floristeria Cal Ri o amb l’Anna  Diaz d’Anna i Aureli Decoració.

Un total de 36 colles carnavalesques han participat aquest diumenge a la Rua de Carnaval de Llagostera. En representació de Llagostera,han tancat la rua les colles locals Dit i Fet, Els Caça fantasmes, i El porró que no pari. Properament us oferirem un vídeo amb un recull dels millors moments.

Diumenge, 19 Gener 2014 12:58

Sant Antoni passat per aigua

Publicat per
La festa de Sant Antoni de Llagostera ha vingut marcada pel mal temps. Tot i que la cercavila ha pogut desfilar per alguns carrers de Llagostera, la pluja ha deslluït la XXVIII edició.
Un any més els veïns del carrer Ricard Casademont han celebrat la Festa de Halloween. Petits, joves i grans s’han disfressat amb màscares i vestimentes terrorífiques amb motiu d’aquesta festivitat heretada de les celebracions d'origen celta, que s'ha estès ràpidament arreu del món. Un centenar de persones, entre veïns, amics i familiars hi han participat.
Diumenge, 29 Setembre 2013 19:51

Èxit de la Festa de la mobilitat sostenible

Publicat per

Llagostera ha posat punt i final aquest diumenge a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura sota el lema ‘Aire net - Fes el pas!‘. Durant la setmana s’han realitzat diverses activitats que han culminat amb la Festa de la mobilitat sostenible que ha comptat amb una caminada, una pedalada, tallers i un espectacle de màgia al local polivalent a càrrec de David el Mag i el jove llagosterenc Mag Fri.

Diumenge, 22 Setembre 2013 21:53

La Colla Gegantera a la Fira de Santa Tecla de Cassà

Publicat per

La Colla Gegantera de Llagostera ha participat aquest diumenge a la Trobada de Gegants de Cassà de la Selva emmarcada dins les activitats de la Fira del Santa Tecla.

Diumenge, 28 Juliol 2013 06:30

Revetlla de Sant Jaume al Parc de l'Estació

Publicat per

El Parc de l'Estació s'ha omplert aquest dissabte a la nit per celebrar, un any més, la Revetlla de Sant Jaume organitzada pel Casal Parroquial Llagosterenc. Durant la nit es va poder gaudir d'entrepans calents, servei de bar, coca i del ball a càrrec del grup Harmonia. 

 
 
Dissabte, 13 Juliol 2013 20:59

Llagostera celebra el Sant Cristòfol

Publicat per

Centenars de conductors han sortit al carrer amb les seus respectius vehicles, alguns d’ells engalanats per a l’ocasió per participar a la cercavila de Sant Cristòfol. La rua de vehicles ha començat a l’Avinguda de l’Esport fins a la Plaça Catalunya on el mossèn Enric Plantés, els ha beneït. Tots els participants han rebut un obsequi de la mà de l'hereu i la pubilla. Com ja és habitual els actes acabaran al Parc de l’Estació amb un sopar i ball organitzat per la U.E. Llagostera.

Llagostera ha celebrat aquest dissabte la Festa del Segar organitzada pels membres del col·lectiu llagosterenc de segadors i segadores i el suport de l’Ajuntament de Llagostera. Un any més la Colla d’en Casota de Sant Joan les Fonts, juntament amb els segadors i segadores de Llagostera han estat els principals protagonistes de la Festa del Segar, que enguany arriba a la cinquena edició. La Festa del Segar obre la programació d’estiu de Llagostera i serveix de prèvia a la Fira del Batre prevista pel proper 28 de juliol. Els actes han comptat amb un concurs d'estirar corda, un flashmob i han finalitzat amb una cantada d'havaneres i un sopar popular. 

Dissabte, 15 Juny 2013 21:49

Festa de final de curs de l'Escola Lacustària

Publicat per

L'AFA de l'Escola Lacustària ha celebrat aquesta tarda la festa de final de curs de l'escola. Les activitats han començat a les 18h al pati de l'escola i tan alumnes com pares i mares han pogut jugar a jocs de cucanya i participar a diverses activitats a càrrec dels alumnes de l'escola. Cap a les 21h ha començat el sopar a base de rostit, patates , botifarra, coca, vi i aigua pels adults i patates, botifarra, coca i aigua pels més petits. La festa a acabarà amb Disco mòbil a càrrec de DJ Jordi.