ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Festes

Festes

Divendres, 17 Maig 2013 22:17

La Cuca Feliua surt del niu

Publicat per

La Cuca Feliua acompanyada dels Gegants de Llagostera ha desfilat pels carrers de Llagostera donant el tret de sortida a la Festa Major. L’Esplai Papu Tisores i la Colla Gegantera han sortit puntuals de la Plaça del Castell després del  tradicional repic de campanes i s’han dirigit fins a la Plaça Catalunya on s’ha llegit un pregó que no ha deixat indiferent a ningú a càrrec del Casino Llagosterenc. 

El carrer Àngel Guimerà ha estat el guanyador del Concurs d'Engalanament de Carrers de Festa Major. El Carrer Constància, que enguany celebrava el 20è aniversari d'adornar el carrer, s'ha endut el segon premi. El jurat ha estat format per membres de la Comissió de Festes. Els premis s'han lliurat durant la mitja part del ball de la Gent Gran amb el conjunt Gran Premier a l'Edifici Polivalent. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha volgut fer un recordatori a la figura de Pepe Fernández que ha mort avui a l'edat de 70 anys. 

Aquest diumenge s’ha celebrat el 33è Aplec de Panedes organitzat pel G.E. Bell Matí. El bon temps va permetre que centenars de persones pugessin fins a Panedes i gaudissin de les activitats que s’havien preparat durant el dia com la missa solemne o el ja tradicional torneig mundial de llançament de rabassa, que enguany se’n celebrava la 7a edició. També es va jugar als jocs de sempre, com el de trencar l’olla. 

Al migdia es va fer l’arrossada i a la tarda la festa va continuar amb les sardanes a càrrec de La Principal de l'Escala, el lliurament de premis del concurs de flors i la gran rifa. 

 

Més de 120 cotxes clàssics han participat aquest diumenge a la IV trobada de cotxes clàssics de Llagostera organitzada per l’entitat Lacustària Clàssics. Els cotxes s’han concentrat al Passeig Pompeu Fabra i han desfilat pels carrers de Llagostera despertant una gran expectació. Entre els cotxes s’han pogut veure els mítics minis, 600, Renault 5 Turbo, diversos els Audi Quattro, Jaguars i també Cadillacs, Mustangs, i Alpines, entre d’altres. 

Dimecres, 24 abril 2013 07:18

Primer assaig del Flashmob

Publicat per

Aquest cap de setmana s’ha fet el primer assaig públic de la coreografia del Flashmob de la Festa Major on hi han participat una seixantena de persones. El proper diumenge 28 d’abril a les 11 h. al Parc de l’Estació, es tornarà a fer el ball aquesta vegada emmarcat dins els actes de la Festa per l’Escola Pública i en Català. Recordeu que enguany el Flashmob de la Festa Major es celebrarà el diumenge 19 de maig a les 21 h. a la Plaça Catalunya. Aprén a ballar-lo amb aquest vídeo tutorial.

Dilluns, 18 Febrer 2013 11:08

Gran rua de carnaval a Llagostera

Publicat per

Més d’una trentena de colles han desfilat pels carrers de Llagostera. La Comissió de Festes ha encetat la rua amb la seva proposta anticrisi disfressats de pagesos, mentre que les colles carnavalesques locals l’han tancada.

Diumenge, 17 Febrer 2013 21:37

Carnaval a la residència Josep Baulida

Publicat per

Els residents i personal de la Residència Josep Baulida han celebrat el carnaval. Tots ells s’han disfressat i deixat portar per la música i la disbauxa.

Dilluns, 11 Febrer 2013 08:47

Cap de setmana de disbauxa a la Costa Brava

Publicat per

Les tres colles carnavalesques de Llagostera han participat aquest cap de setmana a diverses rues de poblacions de la Costa Brava. Les  tres colles van participar divendres al vespre i diumenge al matí a les rues de Sant Feliu de Guíxols. Dissabte els Dit i Fet van recórrer els carrers de Platja d’Aro al matí, mentre que els integrants d’El porró que no pari ho van fer a la tarda. Així mateix, la colla Els Caçafantasmes van participar dissabte a la rua de Palamós en la qual van aconseguir un segon premi.

Divendres, 08 Febrer 2013 19:54

Carnaval a la Llar d'infants

Publicat per

La llar d’infants El Carrilet i El Niu de Llagostera han celebrat aquest divendres el carnaval. Tots els nens i nenes han anat a l’escola disfressats dels seus personatges preferits.

Les tres colles de carnaval de Llagostera enllesteixen els últims detalls per participar a les rues de carnaval de les poblacions de la Costa Brava. Enguany El porró que no pari ret un homenatge al conte del Flautista d’Hamelí; els Dit i fet donaran un toc de color inspirant-se amb els gira-sols, i Els Caçafantasmes desprendran elegància pels carrers. 

Pàgina 3 de 3