ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Handbol

Handbol

L’equip de veterans del Llagostera Club Handbol s’enfrontarà el proper diumenge 26 de maig al Club Handbol Matadera. El partit de tornada de quarts de final de la Lliga Catalana Màsters, tindrà lloc a les 12:30 h al pavelló Josep Mir de Llagostera.

Des del Club s’ha fet una crida per assistir al pavelló i animar l’equip.

Diumenge, 10 Juny 2018 20:17

Campions de la Lliga Catalana Masters de Handbol

Publicat per
L’equip de veterans del Llagostera Club Handbol ha guanyat la lliga catalana Masters 2018, després d’una espectacular temporada, on no han perdut cap partit a casa, en l’any del seu debut.

La final s’ha disputat al pavelló Josep Mir de Llagostera, aquest diumenge al migdia contra el Club Handbol Gavà on el marcador ha quedat 37 a 32.

El proper diumenge 10 de juny el pavelló Josep Mir de Llagostera acollirà la final del Campionat de Catalunya Masters que enfrontarà el Club Handbol Llagostera amb l'equip de veterans del Hadbbol Gavà. El partit tindrà lloc a les 12 del migdia. Des del club llagosterenc s'ha fet una crida per assistir al pavelló.
L’equip Masters del Llagostera Handbol Club ha guanyat ha accedit a semifinals del Campionat de Catalunya Masters, després de guanyar al Sant Cugat (27-29).

A l’anada ja s’havia imposat per un clar 33 a 26 a Llagostera.

El partit d’anada de la semifinal serà aquest proper diumenge 13 de maig a les 12 h al Pavelló Josep Mir de Llagostera. Des del Club s’ha fet una crida per animar als llagosterencs a assistir al Pavelló.


El triomf (33-26) davant del Sant Cugat permet als llagosterencs agafar un avantatge molt important per la tornada dels 1/4 de final de Lliga Catalana Màster

El CH Llagostera ha plantat peu i mig a les semifinals de Lliga Catalana Màsters d'handbol. I tot, gràcies a la contundent victòria (33-26) contra el CH Sant Cugat al partit d'anada dels 1/4 de final dels playoffs pel títol. L'equip de Manel Hidalgo ha tornat a demostrar que el pavelló Mpal. d'Esports Josep Mir és una de les pistes més complicades de la competició, i és que els llagosterencs han guanyat tots els partits que han jugat a casa. Com cada jornada que hi ha partit, les graderies han tornat a presentar una bona entrada.

Tal s'esperava el partit ha començat molt igualat, fins que superat el primer quart d'hora de joc, el Llagostera ha pujat la intensitat en defensa, el que ha permès agafar una renda de sis gols al marcador que els vallesans han pogut reduir gràcies a un parcial de 0-4 abans del descans, al que s'ha arribat avantatge local (16-14). A la segona meitat el guió s'ha repetit encara que en aquest cas els locals ja no han deixat escapar la diferència i han acabat obtenint un resultat que ho deixa tot de cara per accedir a la pròxima ronda.

La tornada es jugarà a Sant Cugat el pròxim 6 de maig en un horari encara per determinar.


El club llagosterenc lluitarà pel títol després d'acabar segon a la fase regular de grups amb una victòria contundent (28-19) en l'última jornada davant del BM Barberà.

El pròxim diumenge 22 d'abril (12h.) el pavelló Municipal Josep Mir viurà una altra gran jornada d'handbol amb motiu del partit d'anada de l'eliminatòria de 1/4 de final la Lliga Catalana Màsters que enfrontarà al Llagostera CH amb l'Handbol Sant Cugat. Els dos equips arriben al playoff pel títol després d'acabar segons del seu grup, en el cas dels llagosterencs gràcies a una victòria (28-19) davant del BM Barberà en l'última jornada de la fase regular.

El Llagostera CH havia quedat enquadrat al Grup C, el més igualat i competit dels tres que conformen la competició i en el que s'ha arribat a la darrera jornada amb tres equips implicats en la lluita per les places de playoffs. Finalment el BM La Roca ha estat campió amb un punt d'avantatge sobre l'equip de Manel Hidalgo i del Sant Quirze tots dos empatats a 22 punts. El gol average favorable al Llagostera ha decidit la segona posició a favor dels gironins amb només tres derrotes en tot el campionat.

Malgrat que l'objectiu inicial no era classificar-se per lluitar pel títol, i malgrat les baixes que l'equip ha ha hagut de fer front durant el tram final de lliga, el Llagostera CH s'ha destapat com una de les grans revelacions de la competició, sobretot gràcies a la immaculada trajectòria a casa, on han guanyat tots els partits que han disputat.

Conscient de la dificultat dels rivals als que s’enfrontaran a partir d'ara, Albert Expósito espera poder recuperar a Jordi Rodríguez, lesionat des fa dos mesos, i Francesc Alegre, que també s'ha perdut les últimes jornades. "Són dos jugadors importants, si ens respecten les lesions tenim opcions". El rival és un autèntic 'desconegut', però valorant els resultats que ha fet a la lliga, l'utiller i jugador del conjunt llagosterenc, Albert Exposito diu que "ens trobarem un equip molt fort". La tornada es jugarà a la pista del conjunt del Vallès Occidental el cap de setmana del 29 d'abril i en cas de superar l'eliminatòria el Llagostera CH entrarà al sorteig de les semifinals.

Recuperar l'handbol a Llagostera Més enllà de la competició, un dels objectius dels impulsors del Llagostera CH era recuperar la tradició per aquest esport al municipi, i després d'aquesta primera temporada de l'equip màster, la intenció és tenir algun equip de base. Expósito destaca que "una bona forma d'entrar en contacte amb l'handbol és venint a animar el dia del partit contra el Sant Cugat".


Diumenge, 22 Octubre 2017 17:30

Debut de l'equip màster handbol Llagostera amb victòria

Publicat per
L’equip màster handbol Llagostera ha debutat aquest diumenge contra el Sant Martí Adrianenc. L’equip llagosterenc s’ha imposat per 27 a 26. Amb aquesta victòria s’ha estrenat el nou equip de handbol local, després de tres temporades d’absència d'aquesta disciplina esportiva a Llagostera. El proper partit està previst pel diumenge 5 de novembre contra el Sant Quirze.
Dijous, 06 Agost 2015 07:58

El Club Handbol de Riudellots busca jugadores

Publicat per

El Club Handbol de Riudellots de la Selva busca noies de més de 6 anys del municipi i pobles dels voltants, entre ells Llagostera, per formar part de l’equip. Per a més informació podeu contactar amb Carles Pedrola al 628523348 o bé visitar https://sites.google.com/site/handbolriudellots.

L’Equip Senior A del Club Handbol Llagostera ja ha acabat la lliga. Enguany l’equip ha quedat en el 7è lloc del Grup B de 1a Catalana, compost per 12 equips. Al llarg de la temporada el Senior A ha disputat 22 partits, amb un balanç de 10 victòries, 2 empats i 10 derrotes i amb un total de 629 gols marcats. 

D'aquesta manera, el Senior A mantindrà la categoria una temporada més, gràcies a les dues victòries contra el Parets del Vallès, 6è classificat, en la disputa per la permanència els passats 14 i 24 d’abril. 

Ara l’equip està jugant la primera fase de la Copa Federació de Lliga Catalana i Primera Catalana, de la qual de moment ha disputat un partit al Camp del GEIEG de Girona que va acabar amb victòria pels llagosterencs a l’últim segon per 31 a 32.

D'altra banda, aquesta temporada l’equip del Senior A ha estrenat un nou equipament, dissenyat per l’Eduard Carreras i els propis jugadors que ha comptat amb el patrocini de Rayca, Mas Ros, Fleca-Pastisseria Can Forns, Malibu música-copes Platja d’Aro, Bobinatges Francesc, Planxisteria Albert i Serveis Forestals Fugarolas. 

Des del Club Handbol Llagostera volen fer un agrair a tots els jugadors, tècnics i oficials, als patrocinadors, als seguidors la seva confiança en l’equip.