ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Diumenge, 03 Febrer 2013 07:32

El Llagostera visita el camp del Reus

Publicat per

Els homes d’Oriol Alsina intentaran aquest migdia sumar 3 punts al camp del Reus i poder consolidar-se a la zona mitja de la classificació.

Dijous, 31 Gener 2013 07:45

El Llagostera empata amb la selecció catalana

Publicat per

Llagostera i Catalunya Amateur han empatat sense gols a Sant Cugat en partit amistós jugat aquest dimecres al vespre. Una rematada al pal d'Eloy Gila ha estar la oportunitat més clara del partit. 

Dissabte, 26 Gener 2013 19:07

Tarda d’empats

Publicat per

El primer equip del Llagostera ha empatat a 1 aquest dissabte al Municipal davant del Prat i el Llagostera B ho ha fet al camp del Vidreres (4-4).  Ambdos equips sumen així un punt cadascun a les seves respectives categories.

Dissabte, 26 Gener 2013 09:19

Eloy Gila podira debutar avui contra El Prat

Publicat per

El Llagostera rep aquest dissabte a les 16 El Prat, amb el record del duel de la Copa del Rei encara ben present entre els aficionats. Després del triomf a Yecla, els homes d'Oriol Alsina volen encadenar dues victòries segudies que els permeti seguir sumant punts a la lliga. Aquesta setmana no hi ha cap jugador sancionat, però si dos lesionats. Aumatell, a l'espera de la seva intervenció i Aimar, que continua sense fer net en le seves molèsties al pubis. El darrer fitxatge, Eloy Gila, procedent del Nàstic està en condicions de debutar si Alsina ho considera oportú.

Més informació a uellagostera.com 

La mala noticia s'ha confirmat i Dani Planagumà no tornarà a vestir la samarreta de la Unió Esportiva Llagostera durant la present temporada. El punta osonenc, que a Yecla va estar a punt de tornar a jugar amb l'equip, haurà de passar finalment pel quiròfan i estarà aproximadament vuit mesos de baixa. Així ho ha confirmat el Club amb un comunicat publicat al web oficial. 

Per cobrir l'absència de Planagumà, la Unió Esportiva Llagostera ha arribat a un acord amb Eloy Gila fins el proper 30 de juny, després que el davanter hagi desvinculat del seu anterior club, el Gimnàstic de Tarragona.

Diumenge, 20 Gener 2013 20:46

El Llagostera suma 3 punts al camp del Yeclano (0-3)

Publicat per

El primer equip de la U.E Llagostera ha aconseguit aquest diumenge, tres punts importantíssims que l'allunyen de les darreres posicions de la classificació. Dos gols de Sellarès i un d'Artabe, en un marge de nomès quinze minuts, han propiciat un triomf realment sensacional. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera

Divendres, 11 Gener 2013 23:31

El Llagostera rep el llevant B

Publicat per

Els homes d'Oriol Alsina comencen la segona volta rebent el Llevant B. El partit es disputarà a les 16 h i serà d'entrada gratuïta pels primers 2.500 seguidors del Twitter oficial del club, sempre hi quan s'hagin acreditat.

Pàgina 22 de 22