ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Divendres, 10 Juliol 2015 14:01

Pròxima reobertura de Radikal Bikes Llagostera

Publicat per

Sota la nova direcció de Jordi Puntí, la botiga Radikal Bikes de Llagostera enceta una nova etapa per tal d'oferir un millor servei de venda i reparació de bicicletes amb marques exclusives com Scoot o Giant.

Tothom que vulgui assistir a la inauguració de la reobertura, pot passar demà dissabte 11 de juliol entre les 17 h i 20 h pel Carrer Garbí, 9.

Dimecres, 08 Juliol 2015 08:00

Dissabtes de música en directe al restaurant Mas Roure

Publicat per

Aquest dissabte a partir de les 23:00h. el restaurant Mas Roure donarà el tret de sortida a les actuacions en directe per gaudir després del sopar.

Aquest dissabte compten amb l'actuació musical de Marga Millán on oferirà un concert íntim i acústic amb versions de Jazz, Bossanova, blues...

Cada dissabte comptaran amb l'actuació musical de diferents artistes convidats de diferents estils musicals.

Per més informació i reserves podeu trucar al 972 831 202.

Dilluns, 06 Juliol 2015 18:53

Anima el Llagostera amb Els Canyeros

Publicat per

Ja estan disponibles els preus de temporada 2015/16 per anar a animar la Unió Esportiva, durant 21 partits a l’estadi del Palamós, amb la penya “Els Canyeros”.

L’abonament per temporada va des de 80€, d’un adult major de 14 anys, fins a 180€ del pac familiar. Es donen facilitats de pagament per famílies.

També teniu opció de fer-vos socis de la penya per només 15€ amb regal d’una camiseta de la penya, descomptes en el bus i tres berenars gratuïts durant la temporada.

Per més informació podeu visitar el blog de la penya a : http://penyallagostera.blogspot.com.es/

Aquest cap de setmana el mític restaurant Mas Roure de Llagostera ha tornat a encendre els fogons.

De la mà del llagosterenc Mario Moreno i Julika Achamalal el Mas Roure obre les portes oferint una atractiva cuina catalana amb menús de dilluns a divendres a 15 euros i els caps de setmana a 30.

El restaurant disposa de menjadors privats i acollidadors per a grups de fins a 30 persones. Per donar la benvinguda a l’estiu el Mas Roure disposa d’una àmplia terrassa exterior d’ambient chillout.

Per a més informació i reserves podeu trucar al 972 831 202.

Dimarts, 23 Juny 2015 09:22

EL Bar Cal Negre celebra un any

Publicat per

Aquest diumenge la cafeteria Cal Negre ha celebrat els seus primer aniversari.

En Toti i la Magda volen agrair a tots els seus clients i amics la seva presència en un dia tan especial.

Entre l’àmplia oferta gastronòmica del local, en destaquen les focaccias, les tapes variades i els postres casolans. A més a més, tenen menú especial per a nens.

Cal Negre està obert de dilluns a dissabte de 8h a 23h i els diumenges de 9h a 23h.Per més informació, passeu-hi a fer un mos al C. Àngel Guimerà nº 6.

Divendres, 19 Juny 2015 07:58

Revetlla de Sant Joan al Bar La Canyera

Publicat per

El Bar La Canyera us convida a passar la una bona revetlla de Sant Joan.

Per consulta de preus i reserves podeu veure el cartell adjunt.

Dijous, 18 Juny 2015 10:56

25 anys del Bar Modoni

Publicat per

Aquest dissabte el Bar Modoni ha celebrat els seus 25é aniversari.

Narcís Mata, nou gerent del  Modoni, vol agrair a tots els seus clients i amics la seva presència en un dia tan especial.

Dimecres, 17 Juny 2015 08:59

Cursos d’estiu a Pauher School

Publicat per

Com cada any Pauher School ha programat els cursos d'idiomes intensius i d’horari regular per a l'estiu.

Hi ha  un curs de PRIMÀRIA DE REPÀS I CONSOLIDACIÓ ideal per reforçar i avançar en el idioma.

També hi trobareu cursos INTENSIUS dirigits a JOVES  amb interès a aconseguir un bon nivell d'anglès ,  o que es vulguin examinar en la propera convocatòria de Cambridge (KET,PET,FCE,CAE,CPE) i un curs de REPÀS I MILLORA per ESO I BATXILLERAT per aquells que han de fer exàmens al SETEMBRE, així com cursos intensius per adults amb interès a aconseguir un bon nivell d'Anglès, Francès o Italià.

A Pauher School també estan preparant el casal d’estiu per alumnes de 4 a 11 anys: "ONCE UPON A TIME...UN CASAL DE CONTE".

Per més informació us podeu dirigir al Carrer Constància, 1 Baixos, trucar al telèfon  972 80 51 63 o via mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o al web  www.pauherschool.cat .

Dimarts, 02 Juny 2015 08:36

Our trip to London

Publicat per

El passat 1 de Maig Pauher School va portar a terme un dels projectes més ben rebuts entre els seus alumnes: El  viatge a Londres on van poder practicar i posar en practica el seu coneixement de l’anglès.

Durant aquests 3 dies van visitar alguns dels llocs mes famosos de la ciutat (Tower Bridge,The Big Ben, Westminster Abbey, The British Museum…entre altres) i  algunes de les zones més conegudes (Covent Garden, China Town,Hyde park, Picadilly Circus…).Van navegar pel Tamesis per veure tots els seus edificis al costat del riu,  van anar a comprar a Oxford Street i van gaudir molt a M&M’s World.

S'ho van passar d’allò més bé  però el que sempre recordaran serà que "London will be always in our hearts!!!

El vídeo és un recull de fotografies i video del viatge editat per Pauher School.

Esthetic, al carrer Compte Guifré nº 8 compta amb una àmplia varietat de tractaments, per la pell, el cos o les ungles. Des de manicura express fins a higiene facial, a Esthetic hi trobareu tractaments corporals, massatges, manicures i pedicures entre d’altres.

Per a demanar hora de visita cal trucar al 972831580 o al 676531554.

L’horari és de 9.30h a 13h i de 15.30h a 20h.