ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Dilluns, 27 abril 2015 11:03

Byssense, nova perfumeria a Llagostera

Publicat per

Aquest cap de setmana s'ha inaugurat al poble una nova perfumeria amb productes molt especials. I és que l’establiment disposa de perfums basats en inspiracions i equivalències amb un 15% d'essència i fixador. Els perfums convencionals tenen un 11% normalment; d’aquesta manera permet que la fragància aguanti més hores gràcies al seu fixador.

A part dels perfums també tenen cosmètics com sals de bany, cremes, sabons, olis o llets fets elaborats amb productes naturals d'essència de plantes i sense fer servir cap producte d'origen animal.

Un valor afegit dels productes de Byssense és que estan fets a Catalunya amb molt bona relació qualitat preu.

Per descobrir tot el que aquesta nova perfumeria us pot oferir podeu dirigir-vos al Carrer Angel Guimerà, 7 baixos. L’horari és de dimarts a dissabte de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h.

Aprofiteu que s'acosta el dia de la mare per trobar el detall ideal per aquesta jornada tant especial!

Aprofitant una jornada tan especial com el dia de la mare, La Botigueta ha organitzat un taller per fer regals manuals.

El taller serà proper dissabte 25 d’abril amb dues opcions d’horari: de 10.30h a 13h o de 16.30h a 19h.

El preu del taller és de 15€.

Per més informació podeu passar per La Botigueta (Plaça de Catalunya, 1), enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucar al 972830546.


 

 

Dijous, 23 abril 2015 07:59

Byssense: nova perfumeria a Llagostera!

Publicat per

El dissabte 25 d’abril a les 17h s’inaugura a Llagostera la perfumeria Byssense. Situada al carrer Àngel Guimerà nº 7, hi trobareu tot tipus de productes de perfumeria i estètica per adaptats a tots els gustos. Animeu-vos a descobrir noves fragàncies!

Per més informació sobre la inauguració podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


 

 

Dijous, 02 abril 2015 08:50

La Unió de Botiguers busca models

Publicat per

La Unió de Botiguers de Llagostera està preparant la segona edició del Nit Market. Una de les activitats del Nit Market és una desfilada de models, per això, durant tot el mes d’abril busquen nens i nenes a partir de 3 anys.
Les inscripcions es poden fer a La Botigueta, i un cop acabat el període d’inscripcions es sortejaran els candidats segons les necessitats de cada comerç.

Dijous, 19 Març 2015 09:47

Posa a punt el teu jardí amb Brugujardí

Publicat per

Brugujardí posa a l’abast dels seus clients tot tipus d’eines amb les millors marques del mercat com Stihl i Viking i Honda. A Brugujardí son servei oficial  d’Honda on s’hi pot trobar tallegespes,  motocultors, biotrituradores, generadors i un sense fi d’eines de jardineria per posar a punt el jardí de casa.

Per consultar els catàlegs de primavera/estiu feu clic als corresponents enllaços: Stihl i Viking / Honda .

Podeu veure el seu web a www.tallerbrugulat.com , visitar-los al Carrer Camprodon, 29 o bé podeu trucar al 972 830 130.

Dimecres, 11 Març 2015 08:56

Tallers de primavera del Mas Maiensa

Publicat per

El Mas Maiensa inicia els tallers de primavera amb un calendari ple d'activitats. Els tallers s'inicien aquest dijous 11 de març i acabaran el dissabte 20 de juny.

Fer cosmètics i oleats, preparar-se una farmaciola natural, plantar patates sense cavar o com tenir un hort natural, és un petit exemple del que es pot aprendre en aquests tallers.

Si esteu interessats en participar en els tallers, podeu veure el calendari d'activitats: Calendari tallers

Dimecres, 04 Març 2015 12:56

Serpi, nou servei d'impressió i acabats a Llagostera

Publicat per

A Serpi, són especialistes en creacions visuals, serigrafies, impressions digitals i offset de petit i gran format utilitzant tinta ecològica. Així mateix, tenen gran varietat d’acabats com ara foams, pvc, forex,lones, metacrilats, alumini-dibond, laminats, bastidors de fusta, vinils, retolacions etc.

Descobreix la seva gama de tintes aromàtiques. A Serpi imprimeixen les olors.

Per més informació podeu contactar-hi a través de correu electrònicAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o per telèfon al 685 12 51 55.

Dilluns, 02 Març 2015 11:00

A la cerca de l'article rebaixat!

Publicat per

Un any més la Unió de Botiguers ha celebrat una nova edició de la Firarebaixa. La Plaça Catalunya ha estat l’entorn per on s’han passejat molts llagosterencs en busca de l’article rebaixat. Els articles, amb descomptes de entre el 30 i el 50% han estat majoritàriament parament per a la llar, roba i calçat, però també s’hi podia trobar joguines, material escolar, joies i rellotges.

L’escola d’idiomes Pauher School estrena un projecte nou juntament amb Go English Summer. Es tracta d’unes colònies de Setmana Santa a l’Alt Empordà per nens i nenes de 5 a 12 anys (de P5 a 6è de primària) amb professors angloparlants nadius.
Go English Summer és una empresa que ofereix un servei molt personalitzat; per això les places que s’ofereixen són limitades. No obstant també hi ha la possibilitat de gaudir de l’experiència un cop acabada l’escola del 24 al 28 de Juny o de l’1 al 5 de setembre.
Per més informació podeu adreçar-vos a Pauher School al C. Constància nº 1, al telèfon 972805163 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.



Aquest dilluns ha tingut lloc l’entrega de les plaques Slow Food Km0 als restaurants de Catalunya. En Martí i la Mari del restaurant llagosterenc Ca la Maria han recollit la seva. A Catalunya hi ha 63 restaurants amb la placa que els acredita com a restaurants Km0 per cuinar plats on es prioritza la pagesia propera i ecològica, utilitzant aliments de temporada i evitant l’ús de transgènics.