Comerç
Serpi, nou servei d'impressió i acabats a Llagostera
Publicat per RedaccióA Serpi, són especialistes en creacions visuals, serigrafies, impressions digitals i offset de petit i gran format utilitzant tinta ecològica. Així mateix, tenen gran varietat d’acabats com ara foams, pvc, forex,lones, metacrilats, alumini-dibond, laminats, bastidors de fusta, vinils, retolacions etc.
Descobreix la seva gama de tintes aromàtiques. A Serpi imprimeixen les olors.
Per més informació podeu contactar-hi a través de correu electrònicAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o per telèfon al 685 12 51 55.
Un any més la Unió de Botiguers ha celebrat una nova edició de la Firarebaixa. La Plaça Catalunya ha estat l’entorn per on s’han passejat molts llagosterencs en busca de l’article rebaixat. Els articles, amb descomptes de entre el 30 i el 50% han estat majoritàriament parament per a la llar, roba i calçat, però també s’hi podia trobar joguines, material escolar, joies i rellotges.
Pauher School ofereix colònies d’anglès per Setmana Santa
Publicat per Elena TrullàsL’escola d’idiomes Pauher School estrena un projecte nou juntament amb Go English Summer. Es tracta d’unes colònies de Setmana Santa a l’Alt Empordà per nens i nenes de 5 a 12 anys (de P5 a 6è de primària) amb professors angloparlants nadius.
Go English Summer és una empresa que ofereix un servei molt personalitzat; per això les places que s’ofereixen són limitades. No obstant també hi ha la possibilitat de gaudir de l’experiència un cop acabada l’escola del 24 al 28 de Juny o de l’1 al 5 de setembre.
Per més informació podeu adreçar-vos a Pauher School al C. Constància nº 1, al telèfon 972805163 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Placa KM0 Slow Food pel restaurant Ca la Maria de Llagostera
Publicat per Marc SuredaAquest dilluns ha tingut lloc l’entrega de les plaques Slow Food Km0 als restaurants de Catalunya. En Martí i la Mari del restaurant llagosterenc Ca la Maria han recollit la seva. A Catalunya hi ha 63 restaurants amb la placa que els acredita com a restaurants Km0 per cuinar plats on es prioritza la pagesia propera i ecològica, utilitzant aliments de temporada i evitant l’ús de transgènics.
Jornada de portes obertes escolars als Jardins de Mas Maiensa
Publicat per Elena TrullàsEls Jardins de Mas Maiensa van oferir la jornada gratuïta ’Dia de les Plantes i el Mon Vegetal’ a les escoles de primària del poble: Lacustària i El Puig de les Cadiretes. Els nens i nenes es van acostar al recinte caminant per la via verda per compartir un dia al aire lliure.
Durant el matí després d’esmorzar, els alumnes de les dues escoles van col•laborar en la plantada col•lectiva de diferents plantes remeieres, algunes varietats de pomeres i pereres antigues i també alguns arbusts. Tothom va demostrar una gran habilitat per plantar, la mainada ho va fer d’allò més bé i van tenir temps de fer una visita pels jardins i per acostar-se al camp a conèixer les vaques. A la tarda, els nens van poder jugar i tenir una bona estona d’esbarjo fins que van tornar cap al poble.
Des dels Jardins de Mas Maiensa es vol agrair a les mestres la col•laboració i sensibilització als seus alumnes per el món natural i especialment el de les plantes i als nens i nenes la seva participació en la plantada, el seu bon fer i interès.
Pel dia d’avui tenim diverses dites que ens dicten què hem de menjar, “El dijous gras botifarra menjaràs”, “Dijous gras, botifarra fins al nas”, “Per dijous llarder, botifarra menjaré”...
Una cosa queda clara, el dijous gras es menja botifarra!
A Carns Esteve en tenen una bona varietat que s’adapten als gustos de tots els consumidors.
Degustació i sopar maridat amb les novetats del Celler de Peralada a Ca la Maria
Publicat per Elena TrullàsEl restaurant llagosterenc Ca la Maria ha organitzat pel proper dissabte 21 de febrer a les 21h una degustació amb sopar maridat de vins del Celler de Peralada, de la mà del seu sommelier Diego.
El celler de Peralada presentarà l'exclusiu Aires de Garbet (1600 ampolles úniques) i el possible Ex Ex 11, el seu primer vi natural.
El menú, amb un preu de 45€ serà el següent:
Stars Touch of Rosé 2013
Garota al natural cruixent d’olives negres, cornes garapinyades
Colletion Blanc 2013
Timbal de carbassa i lluç de palangre esqueixat
Colletion Rosé 2014
Crema calçots amb cintes de calamar i remolatxa
Possible Ex Ex 11. Vi Natural 2013
Anarkia de temporada
Aires de Garbet 2012
Civet de bonítol amb herbes del cap de creus
Payoya Negre 2011
Vaca de l’ Albera amb patata trufada
Perelada Cava Dulce
Brownie avellanes i panses
Per més informació i reserves podeu trucar al 972 83 13 34 o enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
Aquest cap de setmana s’ha inaugurat al poble l’estudi de tatutatges Arte en la piel. La idea de l’estudi ha sorgit de l’Antonella Isalaco, que va decidir emprendre l’aventura del negoci propi en el món del tatuatge després de quedar-se a l’atur. El més important en un negoci d’aquestes característiques és que el tatuador sigui un bon artista. L’Antonella va escollir en Mauri, especialista en realisme blanc i negre i a en Gavic, un mestre dels tatuatges amb color.
La botiga d’arranjaments Fil & Agulles ha canviat l’horari. A partir d’ara l’horari és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h. Els dissabtes és tancat.
En aquest moment estan en plena campanya de fer i/o arreglar disfresses per Carnestoltes.
La rostisseria El Raconet canvia d'horari. El nou horari és de divendres de 8h a 16h. i de 10h a 16h els caps de setmana. A l'estiu tornaran amb l'horari habitual.
Recordeu que la rostisseria El Raconet està Carrer Ganix, 46 i són especialistes en fer menjar per la gent gran i portar-lo a domicili. També trobareu pollastres, conills a l’ast i altres plats per emportar com canelons, vieires gratinades o vedella amb bolets a uns preus molt assequibles.