Comerç
Amb una àmplia terrassa, el Bar La Canyera ofereix dinars i sopars amb un ampli horari de cuina.
A més a més, el proper dissabte 26 de juliol hi haurà un taller de bellesa gratuït sobre el tractament de la pell.
Per més informació sobre el local podeu consultar el seu facebook.
Passeu-hi a fer un mos al carrer Hortènsia de Llagostera!
Planxisteria Albert comença l’estiu amb grans ofertes
Publicat per Elena TrullàsPlanxisteria i Pintura Albert presenta una varietat d’ofertes per les reparacions dels nostres cotxes:
Si teniu l’assegurança a tot risc, abonaran una part de la franquícia per cada reparació.
Per qualsevol reparació que es faci amb qualsevol companyia asseguradora, hi ha un descompte del 10% de la mà d’obra per invertir-lo en el vehicle.
El pintat de cotxe sencer inclou de regal, un rentat exhaustiu de tapisseria, moqueta i interiors
A més a més, disposen de cotxe de cortesia gratuït pels seus clients.
Doneu un cop d’ull al fulletó de promocions!
Aquesta setmana ha començat, com cada any, el casal d’estiu en anglès de Pauher School.
Enguany, cada setmana es tracta un tema diferent compaginant les classes amb tallers i activitats lúdiques per aconseguir que els nens surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut un dia divertit i diferent..., i sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!
El passat dissabte es va inaugurar a Llagostera la nova cafeteria, Cal Negre. Entre l’àmplia oferta gastronòmica del local, en destaquen les focaccias, les tapes variades i els postres casolans. A més a més, tenen menú especial per a nens.
Cal Negre estarà obert de dilluns a dissabte de 8h a 23h i els diumenges de 9h a 23h.
Per més informació, passeu-hi a fer un mos al C. Àngel Guimerà nº 6.
L’escola d’idiomes Pauher School ha estrenat recentment la seva pàgina web.
Entreu-hi a donar un cop d’ull: www.pauherschool.cat
Martí Rosàs del restaurant Ca la Maria, participa a la ‘Setmana Bio’
Publicat per Elena TrullàsEl proper dimarts 3 de juny, el cuiner Martí Rosàs participarà en una demostració culinària a l’Espai BIOSA de Barcelona anomenada ‘Cuinant a deu mans Showcooking Slow Food per la Setmana Bio’.
A l’acte (dirigit a periodistes i bloggers especialitzats en gastronomia) cinc cuiners Km0-Slow Food, cuinaran productes de l’Arca del gust de Slow Food, i explicaran els secrets d’aquests productes i la seva cuina.
En Martí prepararà el Timbalet de pastanaga amb formatge emporità de Mas Marcè.
Acompanyaran al cuiner de Ca la Maria Enric Milà del Restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer), Jordi Gómez del Restaurant Cal Blasi (Berga), Xavier Fabra del Restaurant Quintaforca (Casafort, Nulles) i Carme Clotet, Restaurant Niu Nou (Bagà).
Font: Cuiners Terra Madre Km0
L’Associació de Restaurants de Llagostera estrena web
Publicat per Elena TrullàsL’Associació de Restaurants de Llagostera ha estrenat recentment pàgina web: http://restaurantsllagostera.cat
Des d’aquí podreu estar informats de totes les notícies relacionades amb els restaurants del poble així com de les campanyes gastronòmiques que s’organitzen durant l’any: la cuina dels Manaies, la cuina de Festa Major, la cuina del Batre i la cuina del Bolet.
Aquest vespre, durant la presentació de la programació de la Festa Major, es presentarà també la cuina de la Festa Major. L’acte és a les 20h a la Sala de Plens, hi esteu tots convidats!
Els restaurants adherits a l’associació són: Ca la Maria, Els Tinars, Cal Degollat, Mas Roure, Masia Ca l’Artau, Can Panedes, El Carril, Can Cassoles i La Taverna d’en Pou.
A partir del 23 de juny i fins el 12 de setembre la mainada podrà assistir als tallers d’estiu organitzats per La Botigueta. Aquesta vegada, la temàtica estarà relacionada amb els oficis perduts del poble.
Amb aquests tallers els nens realitzaran visites per veure en directe processos i tècniques relacionades amb aquests oficis. Seguidament es treballarà amb la creativitat i la imaginació per a passar una bona estona.
Els tallers, que són per nens de 3 a 11 anys, es duran a terme de dilluns a divendres de 17h a 20h (hi haurà servei de bona tarda a partir de les 16.30h).
El preu és de 28€ per setmana amb descomptes especials per germans.
Per més informació o inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o 972 83 05 46
El primer Bou ecològic de la Closa del Aiguamolls de l'Empordà ja està a la venda. A Llagostera el podeu trobar a Carns Esteve, però només durant uns dies.
Afanyeu-vos i proveu aquesta delícia!
L’Hort de l’Avi presenta ‘El Dia de la Fruita’
Publicat per Elena TrullàsA la fruiteria l’Hort de l’Avi cada dia hi trobareu un producte diferent d’oferta.
Els dilluns són els kiwis, els dimarts la pera, els dimecres la taronja, els dijous els plàtans de Canàries, els divendres la pinya del Monte i el dissabte el Meló Bollo.
Aprofiteu aquesta oportunitat de comprar fruita al millor preu!