ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

La lluita contra la violència masclista continua tot i la situació d’emergència sanitària que estem vivint. A Llagostera, setze botigues que segueixen obertes durant el confinament s’han sumat a la campanyaEstabliment segur contra la violència masclista”, promogut per l’Institut Català de les Dones i la Generalitat de Catalunya i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera. La iniciativa es materialitza en posar en un lloc visible de l’establiment un cartell amb el missatge: “Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112. #NoEstàsSola #JoActuo”.

D’aquesta manera, amb aquest missatge es pretén estendre el suport social a les dones que pateixen aquestes repulsives situacions i que actualment poden estar aïllades. Així, una dona que s’acosta a un establiment i veu el cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i ajudada per una persona que pot trucar al 900 900 120 per ella, per ser assessorada per professionals de l’advocacia, psicologia i l’atenció social, o al 112 en cas d’emergència.

Els locals llagosterencs que s’hi han adherit a dia d’avui, divendres 3 d’abril, són Drogueria Frigola, Llibreria Sureda, Informàtica Llagostera GMW, Ca la Quimeta, Agrobotiga ecològica Brugulat, Peixateria Rosa, Peixateria Disfred, Gascons Carnissers, Carns Agustí, Carnisseria Caballero, Carnisseria J&V Miquel, Can Viñas, Can Serrà 1786, Gestrònica, Verdura Miquel Pla i Can Madí.

La Rostisseria Melvys, situada al número 11 del carrer Compte Guifré de Llagostera, oferirà servei d’encàrrecs per telèfon (872 993 143) i whatsapp (603 179 659) tots els dijous, dissabtes i diumenge d’11 a 14 h.

Per poder atendre les comandes és imprescindible trucar o enviar un missatge als números indicats. Els dijous hi haurà arròs a la cassola, pollastres a l'ast i patates al caliu. Dissabte, pollastre a l'ast, costelles, botifarres, cansalada i patates al caliu i diumenge pollastre a l'ast, patates al caliu i ensalada russa i altres guarniments. Aquest horaris es mantindran mentre duri la crisi sanitària del Coronavirus. Des de la Rostisseria Melvys, es recorda que cal seguir en tot moment els consells de seguretat del Departament de Salut.

Podeu seguir les novetats de la Rostisseria Melvys des del seu perfil a Facebook.


Divendres, 20 Març 2020 10:02

Nou horari provisional de la Peixateria Rosa

Publicat per

La Peixateria Rosa de Llagostera ha fixat com a nou horari provisional de 8 a 13 i de 18:30 a 20 i els dissabtes de 8 a 14. El dilluns matí i diumenge, tancat. També ofereix servei a domicili via telèfon 972831316 o per WhatsApp 639293328.


Divendres, 20 Març 2020 09:50

L'Agrobotiga segueix oberta i ofereix servei a domicili

Publicat per

L'Agrobotiga, establiment que ofereix productes ecològics i de proximitat, segueix oberta amb horari de 9:30 a 13 i de 15 a 19:30 i dissabtes de 10 a 13:30. A més, ofereix servei a domicili per intentar que la gent es desplaci el menys possible, trucant al 972830130


L'oficina de Saballs Gestió - Allianz Assegurances de Llagostera atendrà als seus clients mitjançant el telèfon 972831819 i el mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Per casos urgents tenim atenció personalitzada a l'oficina al carrer Cristòfol Colom 1 de Llagostera de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, mentre duri l'estat d'alarma, en la qual regulem el nombre de persones que poden estar dintre l'oficina, així com prenent les pertinents mesures de seguretat.

L'Ajuntament i la Unió de Botiguers de Llagostera han publicat la relació d’establiments oberts que ofereixen servei a domicili o bé encàrrecs que es poden preparar per recollir a la botiga.

Podeu veure el llistat des d'aquí (llistat actualitzat a 17 d'abril).

A més, totes les carnisseries de Llagostera han establert un mateix horari d'obertura: tots els matins oberts i totes les tardes tancades excepte la del divendres. Diumenges tancat.

Es tracta d'una iniciativa per minimitzar la mobilitat permesa per anar a comprar i reduir el el temps d'espera i el moviment de persones a les botigues. Des de l'Ajuntament es recorda també que està prohibida la circulació de persones per les vies públiques amb les següents excepcions:

- Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

- Assistència a establiments, serveis i centres sanitaris.

- Desplaçament al seu lloc de treball per efectuar la seva activitat laboral, professional o empresarial.

- Tornada a la seva residència habitual.

- Assistència i cura de gent gran, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.

- Desplaçament a entitats financeres o d’assegurances.

- Per causa de força major o situació de necessitat.

- Qualsevol altra activitat de naturalesa anàloga, que haurà de fer-se individualment, llevat de que s’acompanyi a persones amb discapacitat o per altra causa justificada.

- Igualment es permet la circulació de vehicles particulars per vies públiques per realitzar aquestes activitats o per proveïr-se en benzineres o estacions de servei.

Per acreditar el motiu del desplaçament, podeu descarregar-vos el Certificat autoresponsable de desplaçament.


 

El COVID-19 és un nou tipus de coronavirus que afecta les persones.

Transmissió:

Via inhalatòria a través de gotetes que fem en tossir o esternudar o a través d’objectes contaminats.

Període d'incubació:

Entre 2 i 14 dies.

Símptomes:

Febre, dificultat per respirar, tos o malestar general. En casos greus pneumònia, insuficiència renal i altres complicacions.

Protecció:

- Rentar les mans amb aigua i sabó durant almenys 40 segons o amb preparats hidroalcohòlics.

- Tapar la boca i nas en tossir o esternudar amb un mocador d’un sol ús o amb la part interna del colze.

- Mantenir una distància de metre i mig amb altres persones.

Consells:

- Evitar difondre notícies no contrastades.

- Mantenir la serenitat.

- Fer exercici físic diari.

- Seguir les recomanacions oficials actualitzades.

Dubtes:

- Canal Salut.

- Trucar al 061.

- Contactar amb un professional sanitari: metge, infermers, farmacèutics.


Els serveis veterinaris formem part de la Salut Pública del país i per aquest motiu mantenen els centres oberts adoptant les mesures de seguretat necessàries dictades per les administracions competents.

En aquest sentit el Centre Veterinari Forcano de Llagostera fa saber que seguiran vetllant per la salut dels animals amb un seguit de recomanacions que podeu consultar des d’aquí.

Davant la situació excepcional provocada pel Coronavirus i la declaració de l’Estat d’Alarma, Can Madí ofereix als seus clients la possibilitat de fer comandes per WhatsApp i per correu electrònic. Per fer-ho només cal enviar un missatge a 637477183 o bé a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  indicant els productes juntament amb el nom i cognoms.

Un cop la comanda estigui preparada rebreu un missatge i la podreu passar a recollir evitant esperes i possibles contactes amb altre gent.

Consulta quins plats cuinats hi ha avui.