ELPOLLTV

Dim14052024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimarts, 11 Juny 2013 21:40

Ou de Reig a les portes de l'estiu

Les pluges i l’ambient més propi de principis de tardor que de finals de primavera que hem viscut els darrers dies han propiciat la sortida d’algun bolet com aquest ofenós ou de reig de mig quilo de pes trobat ahir per en Jordi Colodar.

Que l'exterior dels habitatges estigui ben il·luminat, que les portes estiguin sempre ben tancades o que abans d'obrir se sàpiga amb qui s'està tractant. Aquests són alguns dels consells que estan donant en els darrers dies les patrulles mixtes de la Policia Local de Llagostera i els Mossos d'Esquadra, que han incrementat la vigilància a comerços, habitatges i cases aïllades del municipi després que hi hagi hagut dos assalts violents en menys de dues setmanes. El Diari de Girona avui se'n fa ressò. 

Dilluns, 10 Juny 2013 20:15

Sortida del Bell-Matí a Costabona

Aquest diumenge el Grup Excursionista Bell-Matí ha organitzat una sortida al Costabona. Aquesta muntanya, amb 2.465 m d’alçada, està situada al punt d’unió del massís del Canigó amb l’eix dels Pirineus. És el primer cim de més de 2.000 metres que trobem venint del Cap de Creus. La ruta s’inicia a la Collada Fonda, en la pista forestal que uneix Espinavell amb Setcases. El dia no ha acompanyat gaire, una espessa boira així com un fort vent ha fet que els participants no gaudissin de les esplèndides vistes que hi ha des del Costabona. Tot i això, els deu intrèpids caminaires que formaven l’excursió han pogut fer el cim.La propera sortida del G.E. Bell-Matí serà la travessa Vallter-Núria el diumenge 14 de juliol. Les persones que no vulguin fer la travessa a peu, i en canvi desitgin passar un dia a Núria, l’autocar els deixarà a Queralbs des d’on poden agafar el Cremallera fins a Núria. Properament es donarà més informació dels horaris així com la data límit per apuntar-se.

Dissabte, 08 Juny 2013 18:52

Dissabte de tempestes localment fortes

L’aproximació d’una depressió freda en alçada provinent de l’interior de la Península Ibèrica ha provocat la formació de ruixats i tempestes que al llarg de dissabte al matí han afectat tot el país. Els xàfecs han estat especialment intensos en alguns sectors del litoral i prelitoral, on puntualment s’ha superat el llindar de Situació Meteorològica de Perill (SMP) per intensitat de precipitació (20 mm en 30 minuts). A Llagostera s'han registrat 16 litres a Mont-Rei en menys de 30 minuts i 8,9 a Can Gotarra en menys de 10 minuts. 

Wilfred, Joaqui, Nico i Artabe no continuaran a la plantilla del primer equip de futbol de la U.E Llagostera.S egons ha informat el Club, “la logística de residència”, ha estat la clau en aquesta decisió emmarcada en una nova etapada d’austeritat. Més informació a www.uellagostera.cat 

El Llagostera B no ha fallat aquest diumenge a la tarda en el darrer partit de la temporada al grup 16 de Tercera Catalana, i amb el resultat final de 3-2 davant el Vilartagues ha aconseguit la segona plaça final i el bitllet directe a Segona Catalana. Un altre èxit futbolístic dins la millor temporada de la història del club llagosterenc. podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

L’ADF Llagostera ha començat aquest cap de setmana la temporada d’estiu amb una sessió teòrica i pràctica d’intervenció en cas d’incendi forestal. La sessió a tingut lloc al polígon industrial de Llagostera on hi han participat una vintena de membres de l’ADF. Les classes han anat a càrrec del coordinador de l’ADF Llagostera, Alex Puig.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Llagostera de 27 anys i de nacionalitat marroquina, com a  presumpte autor d’un delicte contrala salut pública i un delicte continuat de defraudació de fluid elèctric. Els fets han tingut lloc a Santa Cristina d'Aro el passat 23 de maig. Segons han informat els Mossos d'Esquadra durant l’actuació policial es van comissar 1.122 plantes amb un pes total de 122 Kg. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga estaria valorada en uns 99.000 euros. En data 28 de maig els mossos van imputar un altre home pels mateixos fets. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut va passar el 27 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou robatori amb violència a Llagostera. En aquest cas l’assalt ha tingut lloc al carrer Sant Pere en plena llum del dia segons publica avui El diari El PuntAvui i el Diari de Girona en portada. Pel que sembla els autors són tres homes que van actuar amb el rostre descobert.

Aquest dimarts han finalitzat els treballs corresponents a la segona fase del projecte de reparació  de la muralla de Llagostera. Els treballs han consistit en la construcció d’un mur de formigó armat a la part interior de la muralla per tal de descarregar la pressió que el terreny exercia sobre la muralla. Un cop finalitzats aquest treballs s’ha procedit a omplir de nou el terreny per donar pas a la tercera i darrera fase que consisteix en refer el paviment de la zona del mirador a la Plaça del Castell i tornar a col·locar els arbres i el mobiliari urbà retirat. Segons ha informat l'Ajuntament es preveu un termini màxim d’un mes per a que l’obra es pugui considerar completament acabada.