ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dissabte, 26 Octubre 2013 00:00

Joves boletaires llagosterencs

Aquest dos joves boletaires llagosterencs cada any ens sorprenen amb les seves troballes. L'any passat ho van fer amb uns ous de reig de 440 grams i aquest any amb aquest cistell variat.  Envieu les vostres fotos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i les publicarem.

Divendres, 25 Octubre 2013 11:53

Llagostera s’adhereix a la xarxa Rescat

L’Ajuntament de Llagostera ha acordat adherir-se a la xarxa Rescat de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya mitjançant la signatura d’un conveni amb el Departament d’Interior. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria va explicar que la incorporació de la Policia Local a la xarxa RESCAT significa una important millora que permetrà una millor comunicació i coordinació amb les diverses forces de seguretat i emergències que operen al territori. D'altra banda la Policia Local de Llagostera ha estrenat recentment un nou cotxe patrulla 4x4. El vehicle ha estat adquirit mitjançant la modalitat de Renting a 48 mesos.

 

Dimarts, 22 Octubre 2013 21:05

200 anys de Maria Gay Tibau

Aquest diumenge ha tingut lloc a la catedral de Girona la celebració d’una eucaristia amb motiu del 200 aniversari del naixement de Maria Gay Tibau. L’acte va ser presidit pel Bisbe de Girona, Francesc Pardo acompanyat d’un significatiu grup de preveres de la Diòcesis de Girona i Barcelona.  La Me. General Maria Carmen García va destacar algunes dades biogràfiques de la figura i personalitat de la llagosterenca Maria Gay. Més de 400 persones, entre familiars, autoritats, membres de la comunitat religiosa de Girona, Barcelona, Llatinoamèrica i Àfrica van assistir a l’acte que va acabar amb un apetiu al claustre de la catedral. 

Dimarts, 22 Octubre 2013 09:00

Bus de nit per anar a les Fires de Girona

Un any més, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i els ajuntaments de 20 municipis de la comarca, entre ells Llagostera, han organitzat, el 'Bus de Nit' de les Fires perquè els joves de la comarca es puguin desplaçar de nit amb transport públic a les Festes de Sant Narcís. Els joves de Llagostera amb carnet jove poden recollir a les oficines de l'Espai Jove Ca la Viudi un val de descompte del 50% del preu del servei. Més info i horaris a www.calaviudi.cat 

Nova victòria del primer equip de la Unió Esportiva Llagostera que manté el municipal invicte. El resultat de 2 a 1 contra l’Ontinyent situa els llagosterencs colíders del grup tercer de Segona B. Podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

El Mas Maiensa de Llagostera ha programat per aquesta tardor un seguit de tallers d’horticultura i jardineria natural on els participants aprendran les tècniques ecològiques, biològiques i orgàniques per un manteniment sostenible de l’hort i el jardí. En total s’han organitzat 12 tallers per a totes les edats que inclouen berenar o esmorzar. Els propers dimarts 22 i dijous 24 d’octubre a les 16 hores i el dissabte 26 a les 11 del matí es presentaran els cursos amb una jornada de portes obertes a les instal·lacions del Mas Maiensa. Per a més informació us podeu dirigir a Teresa Puértolas  al telèfon 663051549, enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé visitant www.masmaiensa.com

Dissabte, 19 Octubre 2013 17:31

Pocs bolets, però se'n fan

Sí... D’acord. Se’n fan pocs. Però se’n fan. Podeu preguntar-li a en Salvador Masnou. Envieu les vostres fotos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i les publicarem.

Dissabte, 19 Octubre 2013 08:00

Balanç de 2 anys de govern

L’equip de govern de l'Ajuntament de Llagostera farà balanç dels dos primers anys de legislatura. L’acte obert a tothom, està previst pel proper dijous 24 d'octubre a les 20:30 al local social de La Caixa. L'alcalde Fermí Santamaria, farà un repàs de la feina feta durant la primera meitat de legislatura i exposarà els reptes i actuacions pels propers dos anys.

Artur Colomer Soler, campió de Catalunya i d'Espanya de Bowling viatja aquest dissabte a Bratislava per participar al Campionat Individual d'Europa amb la Selecció Catalana. Colomer, fa 10 anys que viu a Llagostera. 

Divendres, 18 Octubre 2013 08:49

Un pet de llop impressionant

Hi ha qui diu que no es fan bolets i de bolets se’n fan, i de grossos. Altra cosa és si són o no comestibles, com aquest impressionant pet de llop trobat ahir a Llagostera. Podeu enviar les vostres fotos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.