ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

L'Ajuntament de Llagostera ha geolocalitzat en un mapa privat de l'aplicació gratuïta Google Maps les 332 masies del terme municipal. L'objectiu és facilitar la tasca de la policia municipal en un primer terme i, d'altra banda, dels serveis d'emergències alhora de moure's i de localitzar les cases en els 76 quilòmetres quadrats que té el municipi. Avui ho publica de forma destacada el diari El PuntAvui

Dilluns, 01 abril 2013 14:15

El Llagostera suma 3 punts vitals

El primer equip del Llagostera ha sumat 3 punts importantíssims després de guanyar per un gol a zero a l’Espanyol B aquest diumenge al migdia. El porter llagosterenc ha aturat un penal i minuts després l’Espanyol ha marcat en pròpia porteria. Podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com 

La XXXII Trobada sardanista prevista per aquesta tarda a la Plaça Catalunya i que servia per tancar la programació de Setmana Santa a Llagostera, ha quedat anul·lada per la pluja, segons ha informat l’Ajuntament. La trobada s’inclourà en la programació d’estiu molt probablement durant el mes de juliol en una data encara per concretar.

Els equips cadet i infantil de l’Aspire Football Dreams i l’Espanyol juvenil s’han proclamat campions de la 13a edició del MIC-Mediterranean International Cup. En categoria cadet, l’Aspire Football Dreams ha guanyat per 2-1 al RCD Espanyol, mentre que en la final infantil, l’equip qatarí s’ha imposat  al FC Barcelona per 1-0. Per la seva banda, el RCD Espanyol ha derrotat els groguets per 2-0. L’equip infantil de la UE Llagostera va posar punt i final a la seva participació al MIC divendres en perdre per 1-2 davant el PKKU finlandés en un partit jugat a Sant Antoni de Calonge. Àlex Montero ha estat l'autor del gol llagosterenc. A la primera fase, l'equip infantil de la U.E Llagostera va perdre 0-10 davant el potentíssim FC Porto portugués, va guanyar 1-0 al Racing Sarrà barceloní amb gol de Marc Montero i va empatar 1-1 contra el Chelsea FC Hong Kong, amb un gol també de Marc Montero. 

Diumenge, 31 Març 2013 20:21

Múrgoles per parar un tren

Les Múrgoles són, juntament amb els Ous de Reig, un dels bolets més preuats gastronòmicament parlant. Ho podeu preguntar a en Josep i en Ricard, dos dels boletaires més experiments de Llagostera que aquets cap de setmana n’han trobat un cistell ben ple. 

La Processó de Llagostera ha finalitzat a la Plaça del Castell a dos quarts de 12 de la nit amb la representació escènica de la Crucifixió de Jesús. Centenars de persones han seguit la Processó pels carrers de Llagostera. Al seu pas per la Plaça Catalunya han caigut 4 gotes, però finalment no ha plogut. 

Divendres, 29 Març 2013 21:57

La Processó desfila pels carrers

Un any més la Processó de Divendres Sant desfila pels carrers de Llagostera amb els Nazarenos i els Manaies. La Processó ha sortit puntual de la Plaça del Castell a les 21 hores.

Un any més els carrers i places del nucli antic de Llagostera s’han omplert de gom a gom per veure la representació de les escenes de la Passió. El Sant Sopar, la captura, el judici d’Herodes, la negació de Pere i el judici del Pilat han estat els quadres representats. Demà la Processó de Divendres Sant donarà continuïtat a les escenes que acabaran amb la crucifixió de Jesús a la Plaça del Castell.

Els Manaies de Llagostera han lliurat el penó al llagosterenc Josep Puig. L’acte ha tingut lloc a les vuit del vespre després de recórrer diversos carrers de Llagostera fins a casa del penonista d'enguany.

L’Ajuntament de Llagostera no apujarà la taxa de la llar d’infants. Així ho va acordar el Ple de l’Ajuntament celebrat ahir al vespre, amb els vots a favor de Convergència i Unió i d’Esquerra Republicana i el vot en contra d’Alternativa per Llagostera. La regidora d’Educació Anna Hereu va explicar que s’ha près la dedició conscients de la complicada situació econòmica de moltes famílies i que s’està treballant també en un sistema de beques destinades a les famílies amb menys recursos. Lluís Postigo, en representació d’Alternativa per Llagostera va reclamar una tarificació social que garantís l’accés de les famílies més vulnerables. Aquesta tarda us oferirem un vídeo resum.