ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Handbol Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimarts, 10 Desembre 2013 06:44

Joguines a canvi de futbol

La Unió Esportiva Llagostera ha posat en marxa una campanya solidària de recollida de joguines a canvi d’una entrada per veure el partit que enfrontarà el primer equip amb el Levante B, el proper diumenge dia 15 de desembre. Totes les joguines recollides seran lliurades a Creu Roja. Les joguines poden dur-se de dimarts a divendres de 17:30 a 20 h i el dissabte de 10 a 13 h a les oficines del Club situades al Camp Municipal.

Amb la voluntat de projectar l’obra de tres il·lustradores amb una trajectòria variada i vinculades totes elles a Llagostera, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera presenta el proper 14 de desembre el projecte ‘Illustrarium’. L’acte tindrà lloc a les 19 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El projecte inclou l’edició per part de l’Ajuntament de Llagostera d’un conte infantil titulat “Plou però quin sol” escrit per Cristina Garcia i realitzat per les il·lustradores Montse Mayol, Lourdes Ral i Emma Schmid. El projecte inclou també una exposició que fa un recorregut per diferents obres de cada artista i permet al visitant apropar-se al món de la il·lustració en diferents vessants com per exemple l’editorial, el publicitari i l’artístic, entre d’altres. L’exposició s’inaugurarà el mateix dia 14 a les 20 hores al local Social de la Caixa i es podrà visitar fins al 2 de febrer, tots els dissabtes, diumenges i dies festius d’11 a 14 h i 17 a 20 h

Dimarts, 10 Desembre 2013 07:27

XVII Mercat de Nadal

Llagostera celebra el proper diumenge 15 de desembre la XVII edició del tradicional Mercat de Nadal. Durant tot el dia una trentena de parades es podrà visitar a la Plaça Catalunya on també hi haurà el gran Tió Solidari que repartirà regals a tots els nens i nenes que portin aliments bàsics com oli, arròs, llet... El Mercat coincideix amb la segona descarregada local d’art i antiguitats i el mural i flashmob per recollir donatius per La Marató de TV3.
Dilluns, 09 Desembre 2013 07:04

Líders en solitari a Segona B

El Llagostera s’ha situat líder inqüestionable en solitari a Segona B després de sumar una nova victòria fora de casa al camp del Constància (0-3). D’aquesta manera l’equip llagosterenc tanca una nova jornada per emmarcar. El proper partit serà el dia 15 a les 12 hores amb el Levante B. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Dissabte, 07 Desembre 2013 13:46

Ha mort Narcís Gibert Pugnau

Ha mort Narcís Gibert Pugnau, casat amb Cesca Cortijo Curquejo, de 85 anys. La cerimònia religiosa serà el diumenge dia 8 de desembre a les 10:45h a la Parròquia de Llagostera.

Divendres, 06 Desembre 2013 22:03

Estelada i Pessebre del Bell-Matí a Finestres

El Grup Excursionista Bell-Matí ha portat aquest divendres, una estelada i un pessebre fins a Finestres, elaborats pels més petits del grup. Els 28 participants han pogut gaudir d’unes excel·lents vistes. La propera sortida està prevista pel 17 de gener de 2014, per cales de la Costa Brava.

Cavall de Mar ha organitzat per aquest diumenge un nou curs per conèixer com apropar-nos al cavall respectant els instints i les seves formes de comunicar-se. El curs “està dirigit a totes aquelles persones que els agradaria relacionar-se amb els cavalls però no saben com començar, o tots aquells que ja tenen contacte, però es volen apropar més als sentiments del cavall” tal hi com han explicat els organitzadors. Per a més informació podeu consultar el web www.cavalldemar.net

Dimecres, 04 Desembre 2013 07:18

Reconeixement transitori a l'oli de l'Empordà

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya ha publicat, aquest dilluns al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, l’Ordre per la qual s’aprova el reconeixement transitori i el Reglament de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli de l’Empordà, així com la relació de municipis de la zona de producció i elaboració, entre els que figura Llagostera. 

El Consell Regulador de la DOP Oli de l'Empordà vetllarà pel foment de les varietats autòctones de la zona, i podrà proposar al DAAM l'autorització de noves varietats de les quals es comprovi, amb els assaigs i experiències previs, que produeix olis de qualitat, que puguin ser assimilats als olis tradicionals de la zona. I la presentació es realitzarà de manera que permeti que el producte tingui un transport i una manipulació que n'assegurin l'arribada al lloc de destinació en condicions satisfactòries.

Els llagosterencs han aportat un total de 3.831 quilos de productes d’alimentació a la campanya del Gran Recapte d’Aliments que s’ha dut a terme a diversos establiments de Llagostera aquest divendres i dissabte 29 i 30 de novembre. Concretament s’han recollit 1.824 al supermecat Bon Preu, 1.579 quilos al supermecat Consum i 428 al supermercat Spar. Aquest quilos s’incrementaran ja que encara falta sumar-li els recollits des de Can Madí i Can Muntaner.

Dilluns, 02 Desembre 2013 15:47

Ha mort Artemi Anglada Subirana

Ha mort Artemi Anglada Subirana de  84 anys, casat amb Soledad Gispert Gibert. La cerimònia religiosa serà el dimarts dia 3 de desembre a les 10h a la Parròquia de Llagostera.