ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimarts, 28 Octubre 2014 12:14

Ha mort Lluís Bellvehí Comas

Ha mort Lluís Bellvehí Comas de 87 anys, casat amb Paquita Armengol Vicens. La cerimònia religiosa serà el dimecres dia 29 d’octubre a les 10:00h a la Parròquia de Llagostera.
Dimarts, 28 Octubre 2014 07:50

Es busquen anècdotes viscudes al Bell-Matí

La propera primavera es publicarà el llibre del 50è aniversari del Grup Excursionista Bell-Matí el qual farà un repàs a la història de l’entitat. Si algú que hagi estat vinculat amb l’entitat vol fer la seva aportació explicant alguna anècdota o algun moment viscut amb el grup excursionista al llarg d’aquests 50 anys pot enviar un correu electrònic abans del 20 de novembre a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Dilluns, 27 Octubre 2014 17:54

Un grup de senglars passeja pel carril bici

Una colla de senglars s’han passejat aquest matí per carril bici de Llagostera. Els animals han creuat la carretera de Caldes de Malavella pel pas de vianants, davant la sorpresa dels conductors i usuaris de la via verda. La foto ha estat presa per en Quim Castellò de la Brigada Municipal i els Mossos d’Esquadra l’han utilitzat al seu Facebook.

 

Dilluns, 27 Octubre 2014 17:48

IV Marxa de Torxes per la independència

La IV Marxa de Torxes per la independència ha desfilat pels carrers de Llagostera aquest dissabte al vespre. La marxa, organitzada per les seccions locals de CiU, ERC, ICV-EUiA, JNC i Rcat, Alternativa per Llagostera i JPLT, va començar a la plaça del Castell i va acabar a la Plaça Catalunya amb un sopar popular organitzat per Llagostera per la independència.

Un any més, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i els ajuntaments de 21 municipis de la comarca, entre ells Llagostera, han organitzat, conjuntament, el 'Bus de Nit' de les Fires. L’objectiu és que els joves de la comarca es puguin desplaçar de nit amb transport públic a les Festes de Sant Narcís. Amb el carnet jove de Calaviudi s’ofereix el 50% de descompte en el preu del Bus Nit els dies 24, 25, 31 d‘octubre i 1 de novembre. Per a beneficiar-se del descompte cal presentar el carnet Jove CLV a l’espai Jove de Llagostera. Més informació i horaris al Facebook de Calaviudi

Dimecres, 22 Octubre 2014 07:39

El Bell Matí, 50 anys fent poble i fent país

El periodista Joan Ventura dedica la seva columna al Grup Excursionista Bell Matí. Per Ventura, “en aquest país hi ha entitats que des de la modèstia i el voluntariat han fet una feina enorme, sovint massa poc reconeguda”. Podeu llegir l’article publicat a El Punt Avui des d’aquí.

Llagostera ha acollit avui un dels punts d’avituallament de la ruta organitzada pels Amics dels Clàssics de Flaçà. L’entitat llagosterenca Amics del Motor de Llagostera s’ha ocupat de la logística amb la instal·lació d’una carpa al pàrquing de terra de davant de Correos. D’aquesta manera els Amics del Motor de Llagostera, han escalfat motors per a la II ruta dels Carrilets prevista pel proper dissabte 25 d’octubre.

La campanya 'Ara és l'hora' ha tornat a mobilitzar milers de voluntaris arreu de Catalunya amb una nova onada de la Gigaenquesta. A Llagostera s'ha desplegat una gran lona a la façana del Casino i s'han penjant missatges escrits per llagosterencs a la Plaça Catalunya.

Els instagramers @carnsgascons_com, @owirto i @david002d són els guanyadors del concurs Instagram Your City Llagostera celebrat aquest diumenge en el marc de la XII Fira del Bolet. Hi han participat 104 instagramers dels quals 82 són usuaris de la xarxa social i la resta acompanyants.Durant els dies 12 i 13 d’octubre s'han publicat 486 fotografies a Instagram, les quals varen ser vistes per 46.642 usuaris i van obtenir 21.916 likes.

L’Associació de Restaurants de Llagostera ha donat la Forquilla de plata 2014 al responsable del restaurant Ca l’Artau en reconeixement a la seva tasca al cap davant del restaurant llagosterenc.