ELPOLLTV

Dil25052020

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimarts, 16 abril 2019 12:03

Xerrada sobre nutrició esportiva

La nutricionista Gemma Vilaró, oferirà una xerrada sobre nutrició esportiva. La xerrada tindrà lloc al Casino Llagosterenc el proper dijous 25 d’abril a les 18:30 h. Tots els assistents tindran un petit obsequi. Cal confirmar assistència passant per la Farmàcia Joan Saurí, (consellers, 28) o bé trucant al 972 83 29 18 o al 649 865 247.
Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Art, i el marc del projecte A-Taca on hi participen els municipis de Llagostera, Cassà de la Selva i Celrà, aquest dilluns al migdia un grup de joves llagosterencs han pintat diversos embornals del Passeig Pompeu Fabra.

El projecte A-Taca neix de la mà de diferents artistes amb la voluntat d’unir els ajuntaments de Cassà, Celrà i Llagostera mitjançant els seus espais joves i les seves escoles d’art, amb l’objectiu de donar color als carrers a través d’accions educatives d’art urbà, tutoritzades pels professors de les escoles d’Art i dinamitzadors dels locals joves.

En les edicions següents es preveu seguir donant color a més elements dels carrers com papereres, passos de vianants, baranes i parets...

En el marc de la programació de la segona edició del Festival Art i Gavarres, aquest dissabte 13 d’abril, l'escriptora i videoartista Ester Xargay i el Col·lectiu Vibra han realitzat dues performances, a la Font de Panedes de Llagostera i al Dolmen de la Cova d’en Daina, situat a Romanyà de la Selva.

Una cinquantena de persones hi han participat. El Festival Art i Gavarres es pot visitar fins el 24 de juny a diversos indrets dels municipis de Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Romanyà.

L’obra de teatre Fuita, dirigida per la llagosterenca Encarnita González i interpretada per Joel Duran, Anna Oliva, Julià Xirgu, Manel Enguídanos i Maria Antònia Garcia ha recaptat 4.910€ que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona.
Amb motiu de l’aniversari de la proclamació de la segona República aquest diumenge al migdia ha tingut lloc una ofrena floral on hi han participat els partits polítics amb representació municipal així com la CUP, el jovent republicà i l’associació per a la recuperació de la memòria històrica de Llagostera. L’acte ha finalitzat amb la cantada dels Segadors.
Dilluns, 15 abril 2019 08:01

Diumenge de Rams assolellat

Les palmes, els palmons, les branques de llorer i d’olivera han estat els protagonistes d’aquest diumenge Rams. El bon temps ha acompanyat durant tota la jornada per recordar l'entrada de Jesucrist a Jerusalem amb els seus deixebles.
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, ha visitat aquest dissabte al migdia, el Centre de Recursos Tecnològics de Llagostera.

Acompanyat de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, Puigneró ha conegut de primera mà les activitats que es duen a terme, en el marc del projecte Llagostera 3.0 que compta amb el suport de la comunitat educativa del municipi, de Samsung, Lego Education Robotix, l'Editorial Vicens Vives i la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament de Llagostera va posar en marxa a finals de l’any 2017 el projecte Llagostera 3.0 amb la voluntat de posar a l'abast de tots els veïns l'accés a la tecnologia, les eines i la formació necessàries per poder desenvolupar habilitats digitals.

El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha visitat aquest matí Llagostera. Amelló, acompanyat del cap de llista a les municipals Andrés Díaz, ha enganxat un cartell a la Plaça Catalunya on s’ha fotografiat amb diversos integrants i simpatitzants de la formació liderada per Albert Rivera. L’acte s’emmarca dins la campanya electoral de les eleccions generals del proper 28 d’abril.

Seguidament la comitiva s’ha desplaçat fins a la Plaça del Castell on Amelló, ha manifestat que “l’Ajuntament de Llagostera incompleix sistemàticament la Llei de Banderes i que no està al servei de tots els ciutadans”.

El sergent de la Policia Local de Llagostera, Joan Linde ha rebut la medalla al mèrit professional per part de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC). L’acte ha tingut lloc aquest dimecres 10 d’abril a El Vendrell.
El proper dijous 11 d’abril a les 20:30 h tindrà lloc l’acte de presentació del balanç de govern 2007-2019 organitzat per Junts per Llagostera (PdeCat), la candidatura que encapçala Pilar Aliu a les properes eleccions municipals. L’acte tindrà lloc al local Social de la Caixa, on Fermí Santamaria farà un repàs de la feina feta durant les tres darreres legislatures que ha estat alcalde de Llagostera.

FACEBOOK