ELPOLLTV

Dil01032021

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El Club Taekwondo Llagostera ha tancat la temporada 2018/2019 de la millor manera possible. El passat cap de setmana diversos esportistes del club van participar a la XVII Copa Andorra 2019 en les categories Infantil i Cadet. Jan Vilella va aconseguir la primera posició, Denis Stamate i Denissa Alexandra, la segona ,Jan Teixidor la tercera i Ivan Arjona la quarta.
La Unió Esportiva Llagostera, Oriol Alsina, Isabel Tarragó i Miquel Orobitg han rebut aquest dijous al vespre un reconeixement per part de l’Ajuntament de Llagostera, per la seva trajectòria esportiva i èxits assolits. L’alcalde en funcions, Fermí Santamaria, acompanyat del regidor d’Esports, també en funcions, Jesús Malagón els hi ha lliurat una placa. Santamaria ha destacat els èxits assolits per la Unió Esportiva Llagostera que han dut el nom del municipi arreu del país. En aquest mateix sentit ha felicitat al tirador paralímpic Miquel Orobitg.

L’acte ha tingut lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Aquest divendres 14 de juny, tindrà lloc al local social, una projecció de fotografies de la travessa del GR-11 que el llagosterenc Joan Sàbat va realitzar en solitari, pel seu vessant sud, des del Cantàbric fins al Mediterrani. L'acte, organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí, tindrà lloc a les 21:30h amb les explicacions i comentaris del mateix Joan Sàbat.
Aquest cap de setmana, la CUP-Alternativa per Llagostera i ERC han arribat a un principi d’acord, pendent de signar, que permetrà a Toni Navarro (ERC) ser el proper alcalde de Llagostera. Amb aquest pacte, s’esvaeix la possibilitat de compartir alcaldia entre Junts per Llagostera i la CUP-Alternativa , que va proposar la setmana passada la formació liderada per Pilar Aliu. Segons ha confirmat el cap de llista de la CUP-Alternativa per Llagostera, Enric Ramionet, l’acord es signarà i comunicarà públicament en els propers dies.

El Ple de constitució del nou ajuntament tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a les 12 del migdia.


Llagostera en Flor, ha repartit els premis del 29è Concurs- Exposició de Flors, Plantes i Aparadors. La Fleca Arbusé ha guanyat el primer premi del concurs d’aparadors i la Farmàcia Coll s’ha endut un accèssit.

Enguany el Concurs organitzat per Llagostera en Flor, ha comptat amb 160 aportacions. L'acte ha tingut lloc a l'església. La presidenta de l'entitat, Teresa Puertolas, ha llegit una carta de la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la llagosterenca, Mariàngela Vilallonga, que ha rebut un dels premis, però no ha pogut recollir-lo personalment.

Podeu consultar la relació de guanyadors des d'aquí.

El Grup Excursionista Bell-Matí ha lliurat aquest matí els premis de la 50èna edició del Concurs de Dibuix Ràpid de Festa Major.

Per commemorar els 50 anys d’organització del concurs, s’ha creat una categoria especial de més de 14 anys.

En la categoria de 5 anys els guanyadors han estat Victoria Triguero, Mónica del Monte, Cèlia Galan i Eva Manzano. En la categoria de 6 anys ho han estat Ferran Muñoz, Aina Navarro, Jordina Puig i Laia Bragulat. En la de 7 a 8 anys, els premiats han estat Júlia Miquel, Blai Comas, Ekain Esnaola i Ivet Comas. En la categoria de 9 a 11 anys els guanyadors han estat Núria El Hadj Taib, Mariona París, Laia Casas i Pau Ventura i en la categoria de 12 a 14 anys Mireia Puig, Núria Carmona, Mar Bonjuan i Isaac Garrido.

Pel que fa a la categoria especial de majors de 14 anys els premis han estat per Irene Martínez, Josep Casas, Ricard Grabulosa i Montse Mayol.

L’acte ha tingut lloc al Local Social on han quedat exposats tots els dibuix concursants així com una mostra de dibuixos guanyadors d’edicions pretèrites. Un total de 140 persones hi han participat, 118 d’infantils i 22 majors de 14 anys.

El jurat estava format per David Ventura, Joan Roca, Maribel Llobet, Josep Lloveras i Francesc Albertí.

Diumenge, 09 Juny 2019 07:15

Correfoc amb els Diables de l'Onyar

Un any més els Diables de l’Onyar han estat els encarregats de conduir el Correfoc de la Festa Major, des de la plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya, on ha tingut lloc el seu nou espectacle piromusical.
L'entrega de premis del 50è Concurs Infantil de Dibuix del G.E. Bell Matí serà a les 11:30 h al local social, i no a les 12:30h com s’indica en el programa oficial de la Festa Major. Seguidament, a les 12 hi ha previst un espectacle infantil al parc de l’Estació.
Dissabte, 08 Juny 2019 16:31

32 indrets per visitar

Com l’albada que il·lumina la primavera, Llagostera en Flor ha tornat a posar color a la Festa Major de Llagostera. Racons, escales, places, façanes, patis i balcons, la majoria d’ells al nucli antic, formen part de la 29ena edició del Concurs-Exposició de Flors, Plantes i Aparadors. Són 32 indrets per visitar, sol o acompanyat. 32 indrets per aturar-s’hi, contemplar i deixar-se endur per la imaginació dels seus creadors on hi han participat particulars, empreses, escoles i entitats. Són 32 indrets per gaudir i compartir aquests dies de Festa Major.

Felicitats als organitzadors!

Els Amics del Teatre de Llagostera han estat els encarregats de fer la lectura del Pregó de la Festa Major. Tots ells s’han dirigit a la població amb un divertit pregó carregat d’ironia política aprofitant la recent celebració d’eleccions municipals, on cap partit polític ha aconseguit la majoria absoluta per poder governar en solitari. Una delegació de Cercle Català de Marsella, on els Amics del Teatre hi han actuat diverses vegades, s’han desplaçat fins a Llagostera per seguir el pregó.

FACEBOOK