ELPOLLTV

Dij02052024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Les patinadores del Show petit del Club Patinatge Llagostera participen al XX Campionat d’Espanya de patinatge artístic, aquest cap de setmana a Reus.

Es podrà seguir en directe pel Canal Youtube de la Federació Espanyola de Patinatge, a partir de les 16.15h.

El Club Patinatge Llagostera competirà diumenge.

La llagosterenca Neus Mateu, s’ha classificat per participar al Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Rubí el pròxim 4 i 5 de juny. La patinadora del Club Patinatge Llagostera, ho ha fet després d’aconseguir la 4a plaça del Campionat provincial Júnior i Sènior celebrat aquest cap de setmana a Llagostera.
El Festival Espurnes ha tornat aquest cap de setmana al parc de l'Estació de Llagostera. Ho fa fet amb un gran ambient festiu i musical amb una programació de luxe que va iniciar-se divendres al vespre i va finalitzar la nit de dissabte. Pels escenaris d’aquesta cinquena edició hi ha passat, La Ludwig Band, flamants guanyadors del Premi Enderrock al millor disc de l’any, Fetus, Anna Andreu, Sotrac, Guineu, Caïm Riba, Gemma Humet, Valira, Joan Reig i Secundaria.
Diumenge, 08 Maig 2022 17:28

Llagostera estrena mercat de segona mà

Una vintena de parades s’han estrenat aquest diumenge al nou Mercat de segona mà de les 4R’s de Llagostera. Amb el mercat de les 4R’s es vol fomentar reciclar, reduir, reparar i reutilitzar tota mena d’aparells, eines, roba i joguines, entre d’altres. El mercat, organitzat per l’Associació Lleva taps amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera, tindrà lloc cada primer diumenge de mes a l’avinguda de l’Esport de 9 a 14h.

Per a participar-hi amb una parada cal fer la reserva d’espai trucant al 644 21 06 53, al 669 45 54 20 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dissabte, 07 Maig 2022 16:21

European Clean Up Day a Llagostera

Llagostera ha celebrat aquest dissabte l'European Clean Up Day, una acció de neteja de deixalles al bosc, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

S’han recollit un total de 24,5 m³ de residus de tota mena, amb la participació de 41 voluntaris coordinats per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, el Grup Excursionista Bell-Matí i la societat de caçadors del municipi.

Tots els residus s’han dut i classificat a la deixalleria municipal.

El Llimonet de Can Planet de Tossa de Mar ja es pot prendre al Restaurant Ca la Maria de Llagostera. Es tracta d’un producte km0 elaborat amb llimones collides i pelades a mà sense productes químics ni additius, amb un cultiu 100% ecològic, que lliga perfectament amb la filosofia del Restaurant Slow Food Llagosterenc.

El Llimonet de Can Planet està distingit amb la Medalla d'Or del prestigiós Concurs Internacional de Lyon com a millor beguda espirituosa d'Espanya dels que participaven a la competició.

Així doncs ja ho sabeu, després d’un bon àpat a Ca la Maria podreu demanar un Llimonet.

El vent i la pluja han estat els protagonistes de la Diada de Sant Jordi a Llagostera. Un total de 10 parades d’entitats i de partits polítics s’han instal·lat a la plaça Catalunya, que han vist com el vent els obligava a desmuntar els tendals. A les 12 s’han lliurat els premis infantils del XXVII Concurs Literari Sant Jordi i del XXI Concurs de punts de llibre i l’espectacle contacontes artístic a càrrec de Lourdes Ral “El vestit blanc”, de Thaïs Rovira s’ha traslladat al Petit Casino. 

Aquest migdia ha tingut lloc el lliurament dels premis infantils del XXVII Concurs Literari Sant Jordi i del XXI Concurs de punts de llibre. Al Concurs literari s’hi han presentat un total de 511 treballs. Tots els guanyadors han rebut un diploma i un lot de llibres. Pel que fa al concurs de punts de llibre hi ha hagut 527 participants. Els guardonats han rebut un lot de llibres i s'han editat 600 unitats de cada punt de llibre guanyador.

Els punts de llibre quedaran exposats a la Biblioteca a partir de dilluns.

Podeu consultar tots els guanyadors i llegir les obres premiades aquí.

Cristina Nievas Driss amb l'obra “Relats de mort” i Carla Cumí López amb l'obra “La flor sense pètals” han guanyat el XXVII Concurs Literari Sant Jordi, en les categories de Juvenil A i B, respectivament. . El regidor de Cultura, Enric Ramionet, s’ha encarregar de lliurar els premis: una peça de ceràmica de l’artista local Lourdes Ral i un val per valor de 150 euros per comprar llibres.

Xavier Bagés Llasera ha guanyat el XXVII Concurs Literari Sant Jordi amb l’obra “Estiu del 68”.

Bagés, veí de Reus, s’han endut el premi de la categoria Adults, on s’han presentat un total de 25 obres. L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro li ha lliurat el premi dotat amb 600 euros i una peça de ceràmica de l’artista Lourdes Ral.

L’acte ha tingut lloc a la Biblioteca Julià Cutiller, on també s’han lliurant els premis de la categoria Juvenil. En aquest cas, s’hi ha presentat 82 participants. En la categoria Juvenil A la guanyadora ha estat Cristina Nievas Driss amb l'obra “Relats de mort” i en la categoria Juvenil B ho ha estat Carla Cumí López amb l'obra “La flor sense pètals”. El regidor de Cultura, Enric Ramionet, s’ha encarregar de lliurar els premis: una peça de ceràmica de l’artista local Lourdes Ral i un val per valor de 150 euros per comprar llibres.

L’acte va finalitzar amb l’espectacle literari i musical, Camellia, a càrrec de la Cia. Dell’Anima.

Avui al migdia, a la Plaça Catalunya, es lliuraran els premis literaris de les categories infantils i del XXI Concurs de punts de llibre.