ELPOLLTV

Diu11062023

Back Estàs aquí:Inici Activitats Festes Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 20 Març 2015 13:04

EL Poll TV estrena un nou format del Temps

EL 22 d’octubre del 2010,Llagostera TV estrenava el setmanari local, presentat per Irene Bou. En aquell setmanari també estrenàvem la secció del Temps, amb Rafael Balaguer, que ara té un programa propi cada divendres des del 25 de gener de 2013.

EL nou format del Temps, que enguany s’estrena amb l’edició 202, fa us de les darreres tecnologies d’edició de vídeo per apropar-se a un format més actual i dinàmic. El programa segueix l’escaleta de sempre i no canvia res en el seu contingut informatiu, però sí que la part visual rep un canvi totalment radical.

Recordeu que podeu seguir col·laborant amb les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El Jutjat Mercantil de Girona ha condemnat al Banc Popular a retornar al seu client la quantitat de 15.435,40€ declarant nul·la la clàusula sòl que va signar el juliol de 2007.

El client, una llagosterenca, feia més de tres anys que intentava pels seus mitjans treure la clàusula. De res van servir tots els burofaxos que va enviar a la central del Banc Popular de Madrid o de donar la veu d’alarma a les diferents plataformes sobre l’interès sòl.

Segons ens informa el testimoni, que no vol desvetllar la seva identitat, un dia es va personar a la central del Banc Popular de Girona i un cop presentada la seva queixa li van dir que no tenia raó i que no anava per bon camí si continuava actuant així.

A través d’un conegut, el testimoni va conèixer l’advocat Daniel Fernández Ibarzo i des del primer dia va creure amb el seu cas i el va aconsellar en tot moment. L’afectat explica que fins i tot li donava ànims al veure’s petit davant d’una entitat com el Banc Popular.

A la redacció del Poll TV ens ha arribat aquest cas perquè la persona afectada vol fer-ho públic i animar a tothom que es trobi en la mateixa situació a lluitar per aconseguir la nul·litat de les clàusules abusives que imposen les entitats bancaries als seus clients.

Brugujardí posa a l’abast dels seus clients tot tipus d’eines amb les millors marques del mercat com Stihl i Viking i Honda. A Brugujardí son servei oficial  d’Honda on s’hi pot trobar tallegespes,  motocultors, biotrituradores, generadors i un sense fi d’eines de jardineria per posar a punt el jardí de casa.

Per consultar els catàlegs de primavera/estiu feu clic als corresponents enllaços: Stihl i Viking / Honda .

Podeu veure el seu web a www.tallerbrugulat.com , visitar-los al Carrer Camprodon, 29 o bé podeu trucar al 972 830 130.

Dilluns, 16 Març 2015 12:17

Vols col•laborar amb El Poll TV?

Llagostera és un poble molt noticiable; sempre s’hi fan actes interessants i gaudim d’un poble amb moltes activitats, especialment els caps de setmana. Tant és així que fins i tot es solapen esdeveniments. Ens falten dies a l’any.

El Poll TV està present a tot el que es fa a Llagostera, però per desgràcia no tenim el do de la ubiqüitat i no podem estar a tot arreu. Per això fem una crida a qui vulgui col·laborar amb nosaltres.

Hi ha moltes maneres de fer-ho:

- Si s’organitza o organitzes un acte, pots enviar una o vàries fotografies (en format horitzontal), la descripció del que s’ha fet, qui l’ha encapçalat i el nombre aproximat de persones que hi han assistit.

- Si tens ganes d’escriure i explicar les teves inquietuds referents a Llagostera i al què s’hi fa, no dubtis en enviar-nos els teus textos. Si són respectuosos, els publicarem!

- Pots enviar una fotografia de Llagostera per la secció “Foto de la Setmana”. Setmanalment les millors fotografies seran publicades.

- Si veus abocaments incontrolats, bretolades o qualsevol cosa que et sembli denunciable, pots fer una fotografia i enviar-la per a la secció “Foto Denúncia”. Ho publicarem i ho farem saber a l’Ajuntament.

- Pots fer algun un comentari al final de cada notícia que es publica, posant el teu nom real i acceptant els termes i condicions.

- Si un familiar o amic fa anys, pots enviar-nos una fotografia i els anys que fa i la publicarem per qui vulgui felicitar el seu aniversari.

Per totes aquestes qüestions, comentaris o suggeriments del dia a dia del Poll TV també pots adreçar-te al nostre estudi a la plaça Catalunya, 6 (Edifici Casino Llagosterenc). O enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   

- Si veus algun fenomen de la naturalesa prou destacable no dubtis en enviar la fotografia a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . En Rafael Balaguer la comentarà a la secció de “El Temps”.

 Per un poble ben informat, col·labora!​

Entre el 15 de març i el 15 d’octubre queda totalment prohibit encendre foc, d’acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i en la franja de 500 metres que els envolta. Consulta el BAN des d‘aquí

Divendres, 13 Març 2015 20:21

Canvi de temps a la vista

A la matinada de dissabte i diumenge podem tenir pluges intenses fregant la Selva i les temperatures minvaran considerablement respecte dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 12 Març 2015 09:46

VII tractorada de Llagostera

Aquest diumenge s'organitza la VII tractorada de Llagostera organitzada pels Segadors/es de Llagostera.

Els participants a la tractorada es podran inscriure a partir de les 8h. a l'esplanada del polivalent. Es recorda que prèviament han d’haver confirmat assistència. A partir de les 9h es celebrarà l’esmorzar de germanor. L’esmorzar serà gratuït pels participants a la tractorada i per la resta el preu és de 5€. La tractorada sortirà pels voltants del poble a les 10:30 i l’arribada està prevista a les 13h.

A partir de les 14h, tothom qui ho vulgui podrà acompanyar als tractoristes a l’arrosada dels segadors, prèvia compra de tiquet.

Per més informació consulteu el cartell.

Dimecres, 11 Març 2015 08:56

Tallers de primavera del Mas Maiensa

El Mas Maiensa inicia els tallers de primavera amb un calendari ple d'activitats. Els tallers s'inicien aquest dijous 11 de març i acabaran el dissabte 20 de juny.

Fer cosmètics i oleats, preparar-se una farmaciola natural, plantar patates sense cavar o com tenir un hort natural, és un petit exemple del que es pot aprendre en aquests tallers.

Si esteu interessats en participar en els tallers, podeu veure el calendari d'activitats: Calendari tallers

Dimarts, 10 Març 2015 12:42

El Poll TV a Rac1

El passat dissabte, Llagostera va ser protagonista al programa Via lliure de Rac1 amb “10 coses que no sabies... del Gironès”. El programa va fer un repàs pels diferents aspectes noticiables de la població com la retransmissió dels plens municipals via Twiter, que s’estrenaran en breu, la Unió Esportiva Llagostera o el Festival de música electrònica Festival’Era, entre d'altres.

A l’espai de l’entrevista va ser el protagonista el nostre home del temps, en Rafael Balaguer, que va explicar la trajectòria de la secció meteorològica del Poll TV i quin efecte provoca a la població.

Podeu descarregar-vos el podcast del programa des d’aquí:  Podcast Via Lliure  (Llagostera comença a partir del minut 5 i el Poll TV a partir del minut 8).


Llagostera ha celebrat durant el passat cap de setmana el dia Internacional de la Dona. En motiu de la festivitat hi havia programades varies activitats organitzades per l’associació sociocultural Dones d’Arreu.