ELPOLLTV

Diu12052024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

Cavall de Mar ha organitzat aquest diumenge  una gimcana canina en benefici de la protectora canina Gaia Exòtics, de Vidreres. En total s’han recaptat cinc-cents euros destinats íntegrament a la protectora. La gimcana consistia en un circuit similar als de les proves trec hípiques però adaptades pels gossos. 

El grup actuava a les comarques gironine i en total s’han detingut 17 persones (3 d'elles a Llagostera) com a presumptes autores de diversos delictes de robatori amb força i receptació. Els detinguts formarien part d’un grup especialitzat en cometre robatoris pel mètode silenciós a urbanitzacions de Platja d’Aro, Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Caldes de Malavella. 

Divendres, 12 abril 2013 13:50

Cap de setmana de plena primavera

Les temperatures, molt agradables,  i l’absència de pluja ens conviden a gaudir d’intens cap de setmana a l’aire lliure. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Les obres de la segona fase del Centre d’Interpretació de la Història de Llagostera avancen a bon ritme. La setmana passada es va enderrocar l’antic magatzem de la brigada i està previst que en un termini de sis mesos el nou edifici estigui acabat. 

Divendres, 05 abril 2013 17:15

Post Setmana Santa de bolets primaverals

 

 Les pluges i la bonança tèrmica omplen els boscos de bolets i el cap de setmana serà variable: dissabte núvol i diumenge assolellat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La pluja ha estat la causa principal que ha fet endarrerir el termini de les obres de construcció dels ponts de la riera Banyaloca i Resclosa al Veïnat de Panedes. No obstant això, les obres segueixen a bon ritme i s'acabaran properament. 

Aquests dies han començat les obres d'edificació d'un nou supermercat a Llagostera, concretament en uns terrenys situats entre l'Avinguda del Gironès i l'Avinguda de l'Esport. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ens en dóna tota la informació.

Dissabte, 30 Març 2013 12:42

Repic de campanes pel senyor Benet Carreras

El 15 de març de 1988, el senyor Benet Carreras ens ensenya com fa el repic de campanes i com capgira la campana. Tot un art, tal i com diu ell mateix.

L’Ajuntament de Llagostera no apujarà la taxa de la llar d’infants. Així ho va acordar el Ple de l’Ajuntament celebrat ahir al vespre, amb els vots a favor de Convergència i Unió i d’Esquerra Republicana i el vot en contra d’Alternativa per Llagostera. La regidora d’Educació Anna Hereu va explicar que s’ha près la dedició conscients de la complicada situació econòmica de moltes famílies i que s’està treballant també en un sistema de beques destinades a les famílies amb menys recursos. Lluís Postigo, en representació d’Alternativa per Llagostera va reclamar una tarificació social que garantís l’accés de les famílies més vulnerables.

Dijous, 28 Març 2013 13:45

Setmana Santa de meteorologia inquieta

La pluja s’alternarà amb estones de Sol i força bonança durant el cap de setmana. La precipitació podria ser més abundant el Dilluns de Pasqua Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.