ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Redacció
Redacció

Redacció

El Consell Comarcal del Gironès i sis escoles de la comarca: l'escola Les Moreres de Flaçà, l'escola Forn d'Anells de Fornells de la Selva, les escoles Lacustària i Puig de Cadiretes de Llagostera, l'escola Dr. Sobrequés de Bescanó i l'escola l'Aixart de Cervià de Ter estan realitzant el projecte europeu Euronet 50/50 contra el canvi climàtic mitjançant la implantació de mesures d’estalvi energètic. 

El projecte Euronet 50/50 s’emmarca en el Pacte d’Alcaldes, una iniciativa de la Comissió Europea, que té com a objectiu superar el compromís de la UE de reduir en un 20%, abans de l’any 2020, les emissions de CO2 i dels gasos d’efecte hivernacle. Aquesta proposta educativa, que té el suport d'Energia Intel·ligent, es realitza a 50 escoles de més dels 9 països de la Unió Europea que apliquen la metodologia 50/50. 

Euronet 50/50 vincula les mesures d’eficiència energètica realitzades per l'escola amb els beneficis que això suposa de forma directa i equitativa. Per tant, a part d’aportar uns beneficis ambientals, el projecte Euronet 50/50 premia econòmicament els responsables d’aplicar mesures efectives d’estalvi energètic, tant l'escola com els gestors dels equipaments, els ajuntaments.  

Divendres, 31 Gener 2014 12:50

Febrer amb dos ambients

Per encetar el febrer dissabte tindrem el cel ben tapat i amb una mica de pluja. Diumenge girarem la truita i el Sol s’imposarà amb alegria. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El primer Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat aquest dimecres 29 de gener ha servit per aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia entre ells el nomenament dels membres de la comissió per incentivar la incorporació dels habitatges buits al mercat de lloguer social i l’aprovació provisional del Pla especial i rehabilitació de la masia Can Sarrà per a ús de turisme rural.

Així mateix es va aprovar la revisió dels plans de protecció civil tal com marca la llei cada 4 anys, l’exclusió dels licitadors del contracte d'escombraries, la proposta de modificació dels Estatuts del Consorci local Localret i el Reglament de règim intern de les llars d'infants municipals. 

Vint-i-quatre establiments, equipaments i espais turístics de les comarques de Girona, entre ells el restaurant Els Tinars de Llagostera, han rebut un diploma de Qualitat Q.

L'Institut per a la qualitat turística d'Espanya (ICTE, amb les seves sigles en castellà) ha entregat 51 d'aquests certificats, alguns per primera vegada i d'altres com a renovació, gairebé la meitat dels quals s'han assignat a Girona.

Podeu llegir la notícia des d'aquí: Diari de Girona 

A partir del proper dia 1 de febrer la zona blava de Llagostera passarà a ser gestionada per una altra empresa. El dia 30 de gener començaran els canvis a les màquines expenedores i és possible que durant dos dies la zona blava quedi desactivada.

Les targetes de resident, no funcionaran fins que s’implementi el nou sistema informàtic a les màquines expenedores. Els usuaris de la targeta resident, poden posar-la a l’interior del cotxe, a la vista del vigilant, i així no s’exigirà el corresponent tiquet segons ha informat l’Ajuntament des de www.llagostera.cat

Dimarts, 28 Gener 2014 10:47

Posar-se en forma al gimnàs TNT Gym

El prinicipi d'any acostuma a ser un moment en el qual la gent es fa propòsits per complir en els propers dotze mesos. I un d'aquests acostuma a ser anar al Gimnàs. A continuació podeu veure les activitats que ofereix el TNT Gym, per mantenir-vos en forma i passar-ho bé al mateix temps, tot aprenent tècniques de defensa personal com el kick boxing o ballant al ritme de Zumba. 

Dilluns 3 de febrer, l'escola Lacustària, juntament amb la Comunitat Educativa del centre, ha organitzat una xerrada per donar eines als pares en l'ensenyament de les matemàtiques als seus fills. 

La conferència anirà a càrrec del professor de Didàctica de la Matemàtica de la Universitat de Girona, Josep Callís.

La xerrada tindrà lloc al menjador de l'escola el dilluns 3 de febrer a les 20:30.

Divendres, 24 Gener 2014 12:55

Cap de setmana ventós

Vents de 40 km/h i algunes pluges poden aparèixer el dissabte, especialment durant el matí. Diumenge el temps serà més agradable, amb més estones de Sol. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Servei d’impremta, copisteria offset i digital a Platja d’Aro. Es tracta de d’Aro Print una impremta que treballa amb Offset, digital, vinils i serigrafia, entre d’altres serveis. L’empresa està formada per dos socis, un d’ells de Llagostera i per aquest motiu ofereixen lliurament a domicili al poble. D’Aro Print ofereix preus especials en flyers, impresos comercials, regals d’empresa, estampació de samarretes i stickers amb un tracte personalitzat al client i servei exclusiu a domicili per Llagostera.

Per més informació els podeu trobar a l’Avinguda Estrasburg 58 de Platja d’Aro o podeu contactar amb ells a través del telèfon 972 828 462 o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Sis alcaldes de la comarca del Gironès, entre ells l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, han visitat les instal·lacions de la piscina municipal de Cassà de la Selva, que gestiona l'Ajuntament des de fa tres mesos. L'equip de govern, de CiU, vol donar facilitats a veïns dels municipals de les rodalies per poder utilitzar les instal·lacions de la piscina. Ho publica avui el diari El Punt Avui