ELPOLLTV

Dil25012021

Back Estàs aquí:Inici Agenda Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

L’Ajuntament de Llagostera ha incorporat aquesta setmana quatre persones aturades, tres a la brigada de neteja i un a la deixalleria municipal. Aquestes contractacions formen part del programa ‘Treball i formació per a persones aturades beneficiàries de la renda mínima d’inserció’. Aquest programa està dirigit a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció laboral amb experiència prèvia.
Els contractes tenen una durada de 6 mesos en jornada completa i inclouen de 20 a 30 hores de formació. Els treballadors cobraran 850 euros bruts al mes més la part proporcional de pagues extres.
Les contractacions s'han fet des del Consell Comarcal del Gironès a través d’un conveni de col•laboració amb l’Ajuntament de Llagostera.
Totes les persones contractades són de Llagostera.

Dissabte, 02 Agost 2014 18:00

Festa de Sant Llorenç al Polivalent

PER CAUSES METEOROLÒGIQUES LA FESTA DE SANT LLORENÇ ES FARÀ AL POLIVALENT.

El dissabte 2 d’agost es celebra la Festa de Sant Llorenç amb un gran sopar i ball amb el grup musical Harmonia.

A la mitja part es sortejarà un xai gentilesa de Disfred.
Per més informació, podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

Dimecres, 30 Juliol 2014 10:14

El Llagostera guanya a Peralada

Dimarts 29 de juliol al vespre, la Unió Esportiva Llagostera va disputar un nou partit de pretemporada contra el Peralada (tercera divisió)  al Municipal d’aquesta població. 
Els llagosterencs, varen dominar força el partit, que van guanyar per 2 gols a 0, ambdós de Sergio León. La defensa blaugrana es va mantenir molt segura durant tot el matx .
El proper partit de la Unió Esportiva Llagostera serà el dissabte 2 d’agost a les 20h a La Jonquera .

Font: U.E. Llagostera

Dimecres, 30 Juliol 2014 10:01

Sardanes a la fresca

Continuen les audicions de sardanes a la fresca a la Plaça Catalunya. La propera sessió és el dijous 31 de juliol a les 22h. 

Dimecres, 30 Juliol 2014 09:56

I edició del Corda Lokal

El dimecres 30 de juliol de 20h a 23h s’ha organitzat a la Plaça de la Llibertat la primera edició del Corda Lokal on hi haurà actuacions musicals de grups locals i veïns.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

L’Ajuntament de Llagostera segueix treballant per la transparència i l’accés a la informació pública i ha començat a publicar la relació de contractes menors adjudicats a empreses i/o professionals que treballen per l’Ajuntament per imports de fins a 18.000 euros + IVA (serveis) i fins a 50.000 € (obres) i que s’han tramitat de forma electrònica.
Properament s’incorporaran al web municipal la resta de contractes i adjudicacions.
L’accés a la relació de contractes menors pot fer-se des de la pàgina principal del web municipal (www.llagostera.cat) i des de la seu electrònica https://www.seu.cat/llagostera/contractes_menors tal i com contempla la la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Emmarcat dins les actuacions de promoció i del pla estratègic de desenvolupament local, aquesta setmana s’han instal•lat dos tòtems digitals amb informació d’interès per als visitants.
Els aparells s’han instal•lat a la plaça del Castell i al Parc de l’Estació just al costat de l’Oficina de Turisme. Els nous dispositius, consten d’una gran pantalla tàctil amb informació en català, castellà, anglès i francès.  La informació també pot ser consultada des de qualsevol dispositiu mòbil.
Podeu accedir al contingut des d’aquest enllaç http://ubime.cat/visitallagostera

El Consorci de la Costa Brava ha tramès a l’Agència Catalana de l’Aigua una proposta de tarifa única, en l’horitzó del 2017, de 0,34 euros/m3 per a la venda d’aigua en alta als 27 municipis consorciats i/o abastits per aquesta entitat entre els quals es troba Llagostera.
La proposta preveu que la nova  tarifa única tingui una quota fixa, una quota variable i una cadència d’aplicació de 0,30 euros/ m3 en el primer any d’entrada en vigor (2015). Depenent de les inversions concretes a realitzar, es preveu un escenari de 0,32 euros/m3 en el segon any (2016), i de 0,34 euros/m3, a partir del tercer any (2017).
Actualment el model tarifari que s’aplica és diferent segons la zona (Costa Brava nord, Costa Brava centre i Costa Brava sud) i en alguns casos no s’ha revisat des de fa més de 17 anys. La nova tarifa única no solament homogeneïtza el preu de venda en alta a tots els municipis, sinó que, a més, es basa en consums reals i en el cas de municipis amb consums molt concentrats en la punta estival permet dissenyat una estratègia de consum per aconseguir la millor relació cost-benefici.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès una Prealerta del Pla INUNCAT (Pla especial d‘emergències per inundacions a Catalunya) per les pluges que s’esperen per aquest dilluns 28 de juliol d’acord amb la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), i les afectacions que se’n poden derivar.

La previsió indica la possibilitat de pluges intenses que poden superar els 20 l/m2 en 30 minuts a les comarques de la meitat nord del país a partir del migdia (12.00 h). Sovint les precipitacions vindran acompanyades de tempesta i localment amb calamarsa i vent ratxejat i fort.

Protecció Civil de la Generalitat demana fer seguiment de l’evolució de la previsió meteorològica i de les afectacions que es puguin produir i seguir les indicacions del Servei Català de Trànsit (SCT) pel que fa a les eventuals incidències viàries, així com moderar la velocitat en els llocs on plogui amb intensitat.

Igualment cal allunyar-se de rieres, rius, punts subterranis i zones inundables allà on plogui amb intensitat i, especialment, en els llocs costaners o propers a la costa que reben molta afluència de gent per aquestes dates, evitar deixar vehicles en rieres i zones inundables, poden ser enduts per una crescuda sobtada del cabal, posant en perill la integritat de les persones i dels béns.

En el cas que hi hagi tempesta amb aparat elèctric (llamps), cal evitar situar-se sota o a prop de torres de la llum, arbres solitaris i sortir de l’aigua si ens trobem a la platja.

Protecció Civil de la Generalitat també recomana netejar els embornals i desguassos i baixants que poden tenir pols, fulles seques o brutícia a les reixetes. Un tap de brutícia pot fer que s’inundi un aparcament soterrat, un pati o un terrat amb un xàfec intens.

El divendres 8 d’agost a les 22h, continuen les activitats del Festival d’estiu del Casino Llagosterenc amb els Balls de Saló amb Leo i Rosamari. El dissabte dia 9, hi ha programada l’exhibició de fi de curs de Ball Actiu a la mateixa hora.

FACEBOOK