ELPOLLTV

Dim19032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dissabte, 09 Agost 2014 11:32

Festa del Casal Parroquial

El Casal Parroquial llagosterenc ha organitzat pel proper 15 d’agost una sèrie  d’activitats per celebrar la festivitat de Santa Maria.
La festa començarà a les 17.30h i acabarà després de sopar amb animació musical. Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

El llagosterenc Bruno López va participar el passat dissabte 2 d’agost a la 19ª edició de la Milla de Sant Antoni de Calonge. Enguany la recaptació era solidària i anava destinada a combatre la investigació mèdica contra l'atàxia de Friedreich, una malaltia neurodegenerativa.
La cursa la va guanyar l’atleta palamosí Adel Mechaal, actual sots-campió d'Espanya de 1500 metres.
En Bruno va aconseguir la segona plaça del podi de veterans.

El Casino Llagosterenc acull els dies 15 i 16 d'agost la primera mostra de filatèlica, numismàtica i exposició col•lectiva de pintors locals. L’exposició i venda estarà oberta de 10h a 13h i de 18h a 21h.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

Si vas néixer l’any 1949 i tens ganes de celebrar el teu 65è aniversari en bona companyia, posa’t en contacte amb la Isabel Boadella (972 830 463) o la Mª Carmen Vila (972 830 115).
Per més informació consulteu el cartell adjunt a continuació.

Dijous, 07 Agost 2014 00:00

Xip-Xap nocturn

Pel proper diumenge 10 d’agost s’ha organitzat una nova Banyada nocturna a la Piscina Municipal.
El Xip-Xap nocturn començarà a les 20h.

Dilluns, 04 Agost 2014 09:22

El Llagostera empata a La Jonquera

Només un dia després de jugar contra l’Espanyol, l’equip llagosterenc es va tornar a calçar les botes per jugar contra la U.E. La Jonquera el diumenge 3 d’agost a les 19h. A la primera meitat, l’equip va jugar amb quatre jugadors del filial que varen començar molt bé; al minut 7 Mesa va marcar el primer i únic gol dels llagosterencs. Al minut 42, Èric de La Jonquera va empatar el partit i no hi va haver més gols.
El Llagostera va dominar força el partit però li va costar molt arribar a porteria. Tot i tenir la possessió de la pilota, als blaugranes se’ls notava el cansament.

Font: U.E. Llagostera

El Llagostera va jugar contra l’Espanyol el seu primer partit al Palamós – Costa Brava el dissabte 2 d’agost. Tot i perdre per 1 gol a 2, l’equip llagosterenc va demostrar que està en plena forma pel seu debut a la Lliga Adelante.
L’Espanyol va començar el partit guanyant, però Querol fou capaç d’empatar el partit al minut 73. Tot i això, al minut 79 Mattioni va marcar el gol de la victòria pel rival.
El proper partit de la U.E. Llagostera és el diumenge 3 d’agost a les 19h contra La Jonquera a La Jonquera.


Font: U.E. Llagostera

Dissabte, 02 Agost 2014 16:07

El Butlletí 27 a la venda

El número 27 de la revista local El Butlletí ja és al carrer on destaca l'ampli recull de fotos de la Festa Major, el reportatge sobre Can Caciques, l'entrevista a l'Àfrica Ramis com a llagosterenca arreu del món (viu a la Xina) i l'article dedicat a l'Ignasi Casadesús a l'apartat el Racó dels Artistes,. A part d’això, hi trobareu, com sempre les col•laboracions habituals.

El Llagostera ha presentat l’acord de patrocini amb l’empresa de fabricació i manteniment d’ascensors, CityLift. A la roda de premsa, que s'ha dut a terme a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roi, hi ha intervingut Cayetano Pérez, director general de CityLift i nou membre de la junta directiva del club. Pérez ha explicat els canvis que afecten a la nova imatge del club: nou escut, nova campanya de màrqueting, nova web i altres aspectes de l’àmbit de la comunicació.
Seguidament, cinc jugadors del primer equip (Rios, Imaz, Sergio León, Barnils i Ratti) han exercit de models de les noves equipacions de joc i de porter per la nova temporada 2014/2015.
L’acte ha finalitzat amb la presentació de l’spot de captació de socis sota el lema #HoSomiemHoFem que podeu veure en aquest enllaç.

Font: U.E. Llagostera

Divendres, 01 Agost 2014 17:17

El Llagostera estrena patrocinador, Citylift

La Unió Esportiva Llagostera ha arribat a un acord amb Citylift, pel qual l’empresa d’ascensors gironina serà el principal patrocinador de l’equip la propera temporada. L’empresa de fabricació i manteniment d’ascensors es converteix en el nou espònsor que tots els conjunts de la U.E. Llagostera lluiran a la samarreta la propera temporada.
El dissabte 2 d’agost a les 12h es presentarà l’acord davant dels socis, aficionats i mitjans de comunicació a la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera.

 

Font: U.E. Llagostera