ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dimecres, 24 Desembre 2014 07:58

Càritas, sempre al costat de la gent

Com cada any, Càritas ha preparat uns lots especials de Nadal per a les famílies més necessitades que necessiten el seu suport.


Divendres, 26 Desembre 2014 00:00

Els Pastorets a Llagostera

Un any més els tradicionals Pastorets arriben a Llagostera sota la direcció de Pep Pico i organització del Casal. El diumenge 28 es farà la primera de les dues representacions a les 6 de la tarda al Teatre del Casal. La propera tindrà lloc el proper diumenge 4 de gener.


El Gabinet terapèutic Renart-Pont celebra enguany el seu 25è aniversari amb preus molt assequibles. Tant al gabinet terapèutic com al Centre espai de benestar s’ofereixen preus especials i promocions molt interessants.
Per més informació  podeu consultar els cartells adjunts a continuació o fer-los una visita a:
Gabinet Terapèutic Renart – Pont: C. Lleó I, 41 de Llagostera
Centre Espai de Benestar: C. Cantallops, 9 de Llagostera


L'admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament fa que L'Assemblea Nacional Catalana posi en marxa una campanya d’autoinculpacions en solidaritat amb les autoritats polítiques afectades. En aquest sentit, les assembles territorials del Gironès, entre elles la de  Llagostera, han organitzat per demà dimecres 24 a les 11:45h una concentració massiva a davant dels Jutjats de Girona (al costat de Correus) en la qual tothom que ho vulgui podrà autoinculpar-se per haver participat en la jornada de votació del 9N.

L’ANC recomana portar el document d’autoinculpació imprès que trobareu al següent enllaç així com el carnet d’identitat.

Font: ANC


 

 

 

Dilluns, 22 Desembre 2014 12:09

Nadal a la residència Josep Baulida

Com cada any la Creu Roja va visitar la Residència Josep Baulida de Llagostera per celebrar el Caga Tió amb els residents del centre. Van cantar nadales i van fer cagar el tió. Tots s’ho van passar d’allò més bé!


Dilluns, 22 Desembre 2014 16:28

Festa de Nit Bona

La Penya Barcelonista de Llagostera ha organitzat una festa de Nadal pel dimecres 24 de desembre a la nit. A partir de la 1.30h de la matinada al Polivalent per només 3€.


Atès que enguany el dia 25 de desembre de 2014 i 1 de gener de 2015, festes de Nadal i de Cap d’any respectivament, coincideixen amb dijous, el mercat setmanal es trasllada al dimecres dies 24 i 31 de desembre


Dilluns, 22 Desembre 2014 11:04

XVI edició del Mobiat

El diumenge 21 de desembre va tenir lloc la setzena edició del Mobiat que consisteix en portar fins al Puig de Cadiretes un pessebre. Els assistents varen pujar fins al Puig caminant o en vehicles privats. Un cop a dalt es varen fer l’esmorzar i la subhasta, els beneficis dels quals aniran destinats a parts iguals a La Marató de TV3 i a la fundació “Lluito per tu” de l’Alex Reina Paradeda de Llagostera.


 

 

El col•legi Lacustària ha fet avui una jornada de portes obertes titulada “Deixem petjada”. Durant tot el matí s’han fet diverses activitats al centre. A dos quarts de deu ha començat l’acte amb una xocolatada. Seguidament s’han pogut visitar les aules i a les 12h s’ha dut a terme el concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música. Per acabar s’ha fet una quina i s’ha sortejat una panera. Tot el que s’ha recaptat anirà destinat al viatge de final de curs dels alumnes de 6è.


Diumenge, 21 Desembre 2014 18:32

Segona victòria consecutiva del Llagostera

La Unió Esportiva Llagostera ha guanyat avui per 0 a 2 a l’Albacete amb un plantejament ofensiu clau per aconseguir la victòria.
Tot i que l’Albacete  ha tingut alguna ocasió, l’equip visitant ha dominat el partit i ha controlat la possessió.
Els gols del Llagostera els ha fet Imaz, un al minut 15 i l’altre al minut 50 de penal.
Per llegir la crònica sencera feu clic aquí.
Font: U.E. Llagostera