ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

El diumenge 21 de desembre l’Escola Lacustària oferirà una jornada de portes obertes. A partir de les 9.30 h. hi haurà xocolatada, la gran quina i servei de bar. De les 10.30 a les 11.30 h. es podran visitar les aules, i a les 12 h. es podrà gaudir del concert nadalenc a càrrec de l‘Escola de Música. Al final del matí es rifarà una panera (pro-viatge fi de curs de 6è).


Dijous, 18 Desembre 2014 17:44

Concert de Nadal

El dissabte 20 de desembre a les 19h es durà a terme al Teatre del Casino Llagosterenc el Concert de Nadal a càrrec de l’Escola de Música Llagostera. L’acte és gratuït.


Dijous, 18 Desembre 2014 17:27

Inauguració Espai Jove

El proper 20 de desembre s’inaugura l’Espai Ca la Viudi a la Plaça de la Llibertat, nº 1. De 16h a 20h hi haurà pica-pica i música.

Per més informació podeu consultar el Facebook de Ca La Viudi.


 

 

 

El dissabte 20 de desembre a les 19h s’inaugura al Local Social ‘La Caixa’ l’exposició “República, guerra, exili” d’Agustí Centelles.
Amb la voluntat d’apropar la fotografia i de posar en valor el patrimoni del nostre país, aquesta exposició constitueix un testimoni ineludible d’un dels episodis que han marcat la memòria històrica i visual d’Espanya fins als nostres dies: el de la Guerra Civil espanyola.
L’exposició estarà oberta fins el 25 de gener els dissabtes, diumenges i festius de 11h a 14h i de 17h a 20h.


Dimecres, 17 Desembre 2014 18:35

Taller de decoracions nadalenques

L’Escola Municipal d’Art Pere Mayol ha organitzat pel dissabte 20 de desembre un taller on els infants podran fer garlandes i fanalets nadalencs. Els nens hauran d’anar acompanyats d’un adult i cal fer inscripció prèvia a través de www.llagostera.cat.

El taller començarà a les 11h i acabarà pels volts de la una.

El taller està indicat per nens d’entre 3 i 11 anys i té un preu de 5€


Aquest divendres 19 de desembre a les 20 h tindrà lloc a la Sala de Plens de l‘Ajuntament la presentació del segon llibre de les conferències de l‘Arxiu, titulat Homes i terres. L‘ordenació del paisatge agrari de Llagostera, segles XIII - XX i coordinat per Marta Albà i Elvis Mallorquí.
En aquesta publicació hi trobareu documents sobre Llagostera, els valors del paisatge, l‘arqueologia dels masos medievals, els masos i el paisatge de Panedes, el mercat de la terra a Llagostera els segles XIV - XVII, el plànol de l‘agrimensor Agustí Bragat del 1879 i l‘experiència d‘entrevistar propietaris i masovers.
La presentació anirà a càrrec de Rosa Congost, catedràtica d‘història econòmica de la Universitat de Girona.


Dilluns, 22 Desembre 2014 10:36

La Fundació ELNA edita un calendari solidari

La Fundació ELNA per a la Diversitat Funcional és una entitat sense ànim de lucre la missió de la qual és donar suport a les persones amb discapacitats intel·lectuals o trastorns generalitzats del desenvolupament. L’entitat, que fa dos anys va néixer a Llagostera, posa a la venda enguany calendaris del 2015 amb la finalitat d’obrir el primer habitatge per a quatre persones amb dificultats intel·lectuals; una de les quals és llagosterenca. Si la Fundació ven 800 calendaris el projecte del pis serà una realitat.

Per només 10€ podeu adquirir aquest calendari i col·laborar amb la Fundació. Animeu-vos!
Els podeu trobar a la Llibreria Sureda (Pl. Catalunya, 15) i a la Sabateria Llinàs (Pl. Catalunya, 1)

Podeu veure una mostra del calendari a la galeria fotogràfica a continuació.


 

 

 

Dimarts, 16 Desembre 2014 14:52

Carns Esteve presenta els seus plats nadalencs

Si aquest Nadal no teniu ganes de cuinar a Carns Esteve hi trobareu opcions per tots els gustos. Especialistes en carn, enguany ofereixen una gran varietat de plats preparats per aquestes festes. Podeu consultar la carta a continuació.

A més a més, a Carns Esteve hi podeu trobar lots de productes de gran qualitat per fer regals. Aquest Nadal, demaneu als reis productes artesans fets a Llagostera, segur que us agradaran! I si no podeu esperar als reis, també realitzen paneres i lots per a totes les butxaques.


 

 

 

 

 

El dijous 18 de desembre es durà a terme a la Llar de Pensionistes de Llagostera una xerrada a càrrec dels Mossos d’Esquadra sobre seguretat per a la gent gran. Es tracta d’un acte obert a tothom que començarà a les 16h. Al acabar hi haurà coca i cava pels assistents.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Diumenge, 14 Desembre 2014 20:29

VICTÒRIA del Llagostera a casa

La Unió Esportiva Llagostera ha guanyat avui el partit contra el Ponferradina per 3 gols a 1 al Municipal Palamós – Costa Brava.
Després d’una primera part sense gols el partit ha fet un gir amb el penal a David Querol que ha deixat el Ponferradina amb 10. Ríos ha estat l’encarregat de convertir el penal en gol al minut 52. Pitu i Sergio León han marcat els altres dos gols del partit.
Si voleu llegir la crònica sencera ho podeu fer aquí.
Font: U.E. Llagostera