ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Maria Gascons
Maria Gascons

Maria Gascons

Dimarts, 05 Març 2024 09:31

Club de lectura per a infants

Club de lectura adreçats a infants de 2n i 3r, dinamitzat per Marta Feliu.

El núvol, Rita Canas.

Activitat gratuïta. Places disponibles. Inscripcions contactant amb la Biblioteca.

Biblioteca Julià Cutiller

5 de març 18:00 

Dimarts, 05 Març 2024 09:21

Programació de març a l'Espai Jove CLV

Per participar a les activitats cal fer inscripció prèvia:

645 02 71 12 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Casa de les Vídues

Dimarts, 05 Març 2024 09:17

Exposició Felipe Ferro, Escultures

Exposició d'escultures de l'artista caldenc Felipe ferro qui realitza muntatges de peces que ja han complert el seu ús industrial i les converteix en peces d'art oferint-los una nova estètica i significació.

La inauguració tindrà lloc dissabte 2 de març, a les 12 h.

 

L'entrada es lliure.

Horari de visites: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dissabtes d'11 a 14 h.

Per a més informació sobre la programació cultural:www.culturallagostera.cat.

  •   Sala de Can Roure (pl. Llibertat)
  •   02 Mar - 13 Abr

Llagostera celebrarà per primera vegada el festival d’aprenentatges, Enforma’t, el pròxim 14 d’abril.  Aquesta iniciativa, promoguda pel servei d’Educació de l’Ajuntament, neix en el marc d’Educació 360, que aposta per l’educació a temps complet. El festival té per objectiu consolidar la xarxa d’agents educatius, donar a conèixer les activitats i propostes educatives que ofereixen les entitats, les empreses privades i el mateix Ajuntament –tant per a infants, com per a joves i adults– i identificar les competències transversals que es treballen amb cadascuna d’aquestes situacions d’aprenentatge, les quals són bàsiques per al desenvolupament integral de qualsevol persona.


El festival pretén proporcionar a famílies, infants, joves i adults la informació sobre les actuals propostes de la xarxa d’agents educatius de Llagostera per tal que puguin provar-les i descobrir les que més els interessin. Al mateix temps servirà per tenir un bon mapa de l’oferta actual, per recollir noves idees i detectar mancances.


Segons la regidora d’Educació Irene Miquel, “L’Enforma’t té per objectiu conèixer i identificar les competències que es treballen actualment al municipi, i que des de l’Ajuntament es pugui detectar si n’hi ha que no s’estan oferint, i alhora recollir interessos de les famílies per treballar conjuntament amb entitats i empreses per oferir-les en un futur”. A més, Miquel ha destacat que des del consistori són conscients de les desigualtats que es produeixen fora de l’àmbit escolar i que, per aquest motiu, es treballa per aconseguir la màxima equitat entre els infants.


A hores d’ara hi ha més d’una trentena d’empreses, entitats i serveis municipals inscrits en el festival, que donaran a conèixer les seves propostes per a fomentar l’aprenentatge i dotar de competències la població de Llagostera. 

“Endevina-la”, el joc de la llengua catalana arriba, per primera vegada, als comerços llagosterencs. Del 4 de març al 2 d’abril, més d’una vintena d’establiments llagosterencs participaran en aquesta campanya promoguda pel  Servei Comarcal de Català del Gironès (CPNL), amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Unió de Botiguers de Llagostera, que té per objectiu fomentar la llengua catalana entre tota la ciutadania.

Els establiments col·laboradors mostraran un cartell amb un jeroglífic, perquè les persones que hi vulguin participar escanegin el codi QR imprès en el cartell i accedeixin al formulari de resposta des del mòbil. Només caldrà que omplin els camps i enviar-ho. El joc està obert a tothom en dues categories: per a menors de 14 anys i per a majors de 14 anys. 

Entre totes les respostes correctes que s’hagin enviat, se sortejaran diferents premis el dia 16 d’abril.  Hi haurà 3 premis per a cada categoria: per a majors de 14 anys es donarà un llibre + un val de 25€ per gastar en establiments de la Unió de Botiguers de Llagostera; i per als menors de 14, un lot de material educatiu.

Els establiments participants en la campanya són: Joieria Català, Drogueria i Ferreteria Firgola, Embotits i Carns J&V Miquel, Agrobotiga – Taller Brugulat, Renault Ramon Gurnés, Carns Agustí, Paula Nuell Fotografia, La Nova Barberia, Farmàcia Joan Saurí, Ananda Beauty Centre d’Estètica, Llibreria Sureda, Òptica Milent, Gestrònica, Can Madí, Spar Llagostera, Carns Codina, Farmàcia Dolors Coll, Clínica Dental Lacustària, Informàtica Llagostera, La Natura, Peixetaria Rosa, Sabateries Llinàs.

Dimecres, 28 Febrer 2024 13:57

Reparació del mural de la pista

Amb la reparació del mural de la pista, s’inicia la programació del 8M, Dia Internacional de la Dona Treballadora a Llagostera.

Aquest dimecres, 28 de febrer, de 16 a 18 h, es portarà a terme la millora del mural de la pista de la zona esportiva.

Dilluns, 26 Febrer 2024 12:42

Donació de sang

Donació de sang a Llagostera.

  •   Local Polivalent
  •   02 Mar
  •   Dissabte, 09:00 - 14:00

Us podeu inscriure en aquest enllaç

 
Dilluns, 26 Febrer 2024 12:38

Club de lectura per a adults

Una noche con Sabrina love, Pedro Mairal

 

  •  Sala del Centre Cultural Can Roig
  •  Dimecres, 28 de febrer a les 18:30 h
  •  Dijous, 29 de febrer a les  21:00 h
Dilluns, 26 Febrer 2024 12:35

Grup de criança

Dirigit a famílies amb infants de 6 mesos a 3 anys.

Dinamitzat per la referent de Benestar Emocional Comunitari del CAP.

  •   Casa de les Vídues
  •   28 Feb
  •   Dimecres, 18:00 - 19:00
Dilluns, 26 Febrer 2024 12:32

Hora del conte

En Bum i l'estel dels desitjos, a càrrec de la compañía Homenots

En Bum s’assabenta que el Rei Fosc va tancar injustament l’estel dels desitjos i el vol alliberar.
Però no serà fàcil, en Bum i les seves amigues i amics hauran de fer front a un munt de perills i superar la prova del mocador groc, se’n sortiran?

  

Adreçat a infants a partir de 3 anys. 

Sense inscripció prèvia.

  •   Sala del Centre Cultural Can Roig
  •   27 Feb
  •   Dimarts, 17:30 - 17:30