ELPOLLTV

Dis01062024

Back Estàs aquí:Inici Notices Cristina, la llagosterenca campiona de Catalunya de Bikini Fitness IFBB
Dimecres, 15 Maig 2024 09:39

Cristina, la llagosterenca campiona de Catalunya de Bikini Fitness IFBB

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)

La Cristina, una dona de quaranta-un anys mare de dos nens, enguany, ha assolit un dels seus somnis: ser campiona de Catalunya de la disciplina Bikini Fitness IFBB. 

Des de ben petita, la llagosterenca ha patit diferents problemes d’esquena, escoliosis, lumbàlgia, entre d’altres. Va ser a través d’una de les seves visites a la doctora, en la que li va recomanar anar al gimnàs per reforçar la musculatura per no patir tant de dolors, quan va descobrir que aquest esport l’apassionava. 

Avui dia ja fa dotze anys que la Cristina entrena i ja porta tres anys consecutius presentant-se a competicions. 

El darrer any va quedar segona en el campionat de Barcelona, tercera en el de Catalunya i tercera en el Nacional. Ha sigut enguany quan la llagosterenca ha fet un pas endavant i tot i que en el de Barcelona segueix en la mateixa posició, ha aconseguit endur-se la medalla d’or del campionat de Catalunya. 

La Cristina assegura que -ha sigut tot un repte i un gran privilegi ser campiona de la meva comunitat. Això em permet representar Catalunya en el Nacional i estic igual de contenta com de nerviosa perquè m’agradaria poder deixar la Federació Catalana en el millor lloc possible.

El pròxim repte de la campiona de Catalunya és el Nacional que tindrà lloc a primers de juny. De cara a l’any que ve ja es proposa competir en campionats Internacionals com l’Europeu que se celebra a Santa Susanna o altres que tenen lloc a Portugal o Malta. 

@cris82_fitness

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.