ELPOLLTV

Diu02062024

Back Estàs aquí:Inici Notices Xerrada informativa sobre el nou sistema de recollida d'escombraries
Dimecres, 27 Juny 2018 08:54

Xerrada informativa sobre el nou sistema de recollida d'escombraries

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest dimarts ha tingut lloc la segona xerrada informativa sobre el nou sistema de recollida d’escombraries a Llagostera a petició del grup d’ERC que va promoure una recollida de signatures.

El portaveu d’ERC, Toni Navarro, va mostrar-se favorable al sistema de recollida porta a porta tot i que va exposar diverses deficiències i problemàtiques detectades amb el nou sistema impulsat des de l’Ajuntament i va reclamar millores i més informació al respecte. A la reunió va participar-hi el Director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost qui va defensar el model del porta a porta i va posar Llagostera com a un referent a nivell de Catalunya.

El regidor de Medi Ambient, Xavier Vilella, va aclarir que tot i la petició d’ERC per convocar la reunió, l’Ajuntament l’hagués convocat igualment, per explicar les actuacions realitzades per solucionar els errors en les lectures dels cubells per part de l’empresa concessionària. Vilella també va defensar el sistema porta a porta i el nou sistema de bonificacions per promoure el reciclatge. Així mateix Vilella es va mostra receptiu a qualsevol proposta de millora tot i que va mostrar-se partidari d’anar-les incorporant de mica en mica: “a poc a poc i bona lletra”, va dir.

Després de les exposicions va obrir-se un torn de preguntes entre la trentena d’assistents. La xerrada va tenir lloc al Teatre del Casino.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.