ELPOLLTV

Dic29052024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Dàlia, la nena llagosterenca poeta
Dimecres, 15 Maig 2024 15:28

La Dàlia, la nena llagosterenca poeta

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)

Simfonia haikus, és com s’anomena el primer poemari de la Dàlia, una nena llagosterenca que escriu poemes des dels sis anys. 

La Dàlia, una nena de gairebé deu anys, comparteix aficions amb la seva àvia Pilarín que és editora de llibres, i d’allà neix la seva habilitat d’escriure poemes. Va ser Pilarín qui la va animar a publicar el seu primer poemari que sortirà publicat a finals d’aquest mes.  

Dins de la Simfonia haikus, podem trobar diferents poemes anomenats haikus, concretament trenta, i quatre poemes en vers lliure. Poemes amb què et  submergeixes en un univers cobert de plantes, animals menuts i altres elements quotidians.  

A la llagosterenca la inspira a generar poemes qualsevol cosa que l’envolti, des d’un ocell que veu passar per la finestra fins a passar estona amb la gent que estima. El seu secret és una llibreta de butxaca on apunta tot allò que li passa pel cap. 

El poemari forma part de la col·lecció Mimosa per l’editorial Trípode i Delphine Labedan també ha col·laborat en el llibre, fent les seves il·lustracions. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.