ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament no apujarà la taxa de la Llar d'infants
Dijous, 28 Març 2013 18:27

L'Ajuntament no apujarà la taxa de la Llar d'infants

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera no apujarà la taxa de la llar d’infants. Així ho va acordar el Ple de l’Ajuntament celebrat ahir al vespre, amb els vots a favor de Convergència i Unió i d’Esquerra Republicana i el vot en contra d’Alternativa per Llagostera. La regidora d’Educació Anna Hereu va explicar que s’ha près la dedició conscients de la complicada situació econòmica de moltes famílies i que s’està treballant també en un sistema de beques destinades a les famílies amb menys recursos. Lluís Postigo, en representació d’Alternativa per Llagostera va reclamar una tarificació social que garantís l’accés de les famílies més vulnerables.

 

Participants a la conversa

  • Convidat (Santana)

    Permalink

    Joder con el pinfloid este tio siempre está contra todo. ¿XK vota en contra de no subir el precio? Para llevar la contraria como siempre.

  • Convidat (Eloi)

    Permalink

    Tanta transpararència i participació i aquest "senyorito" aviat farà 20 anys que escalfa la cadira a l'Ajuntament. Deixa pas a nova sang noiet que no ho veus que has dut el partit a la misèria? T'has carregat l'ENTESA i jo et vaig votar. Quina pena. En lloc de treballar pel poble dedicar-se a fer politikeig de guarderia.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.