ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nou assalt violent a Llagostera
Dissabte, 20 abril 2013 21:13

Nou assalt violent a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Nou assalt violent a Llagostera Nerea Guisasola / ACN

Aquest passada nit s’ha produït un nou assalt violent en un mas de Llagostera.  Tres lladres han assaltat Can Bauler de Dalt, han apallissat el seu propietari de 70 anys que viu sol i s'han emportat diners i el seu cotxe. Els Mossos ja han obert una investigació per localitzar els delinqüents. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha confirmat aquest nou lamentable cas a l’Agència Catalana de Noticies.

Participants a la conversa

  • Convidat (yo)

    Permalink

    com sempre,un parell de dies i al carrer

  • Convidat (Rabiosa)

    Permalink

    Aquest punt on estem ja es possible sospitar de tothom,però jo a nivell personal opino igual que molts de vosaltres.aqui hi ha una banda de mateixos veins dcllagostera,perquè un de fora saber els passos i moviments de les persones atracades sembla un xic estrany...em semba que la majoria que voleja tot el dia pel poble pocs curriculums porta a les empreses,més bé els porten als centres d'oci,perquè no m'explico que sense feina puguin portar un ritme tan seguit de despessesa .opinió personal!

  • Convidat (Tolerància)

    En resposta a: Convidat (Rabiosa) Permalink

    Comentaris com el teu em posen els pèls de punta! Encara existeix als pobles gent que només es posa a la vida dels altres i jutja el "ritme de despesa" que porten els altres? El que ha passat ho aclarirà la justícia i comentaris com els teus només són xafarderia intolerant i malèvola. Si cadascú es centrés en les seves coses segur que el món seria un lloc millor!

  • Convidat (La descontenta)

    Permalink

    Ès una gran pena tot plegat, perque les lleis èstan sempre a favor del delincuent, i no pasa res de res, ès vergonyos. i si fora al rebes tu no els toquis, te nassos la cosa!!!

  • Convidat (Anònim)

    Permalink

    Això és una veritable desgràcia i un mal viure, no sé on arribarem!!!!!!!! Fa por.

  • Convidat (Rabiosa)

    Permalink

    Crec tolerancia que potser no m'explicat gaire ben primer lloc he ditque es opinio personal.de xafarderia poca,i menys possarme a la vida dels altres i com es gasten els diners...però només cal fer un volt i pensar renoi...i estan a l 'atur i alguns sense ingressos....cony els diners els crien per la nit.i jo enm centro amb les coses i tot i així mira com va el m.ón.Imaginat si no hi haguessin opinions com les meves que segons tú son de xaferderia i malevolència...que les opinions no tenen res a veura a que hi hagin o no desgraciats pel món,i si la justicia l 'aclarirà..i els pèls de punta te els han de possar els que actuen robant i apallisant la gent no pas el meu comentar.A veure si així el món va també millor.resum...k puc pensar el que vull i tú també

  • Convidat (tolerància)

    En resposta a: Convidat (Rabiosa) Permalink

    Evidentment que pots pensar com vulguis però no deixa de sorprendre'm que encara hi hagi gent que tingui tant poca feina per pensar si un o altre està a l'atur, d'on treuen els diners... Comentaris que en la meva opinió personal crec que són desafortunats i no crec que tinguin res a veure amb la noticia. Simplement no em deixa de sorprendre els judicis de valor que hi ha als pobles. És la meva reflexió personal.

  • Convidat (anònim)

    En resposta a: Convidat (tolerància) Permalink

    Bueno, primer de tot crec que tolerància no has entès a rabiosa, el que jo e entès que volia dir, hi hi coincideixo, es que no te sentit que hi hagi gent que porta un ritme de vida alt però que no cotitza, per tant arriba a la conclusió de que es finança, possiblement, d'algun acte il.liciti. Tolerància, per la mateixa recla de tres, tu (i també jo) també t'hauries de sorprendre per la poca feina que tens ja que estas aquí criticant comentaris. L'opinió de la rabiosa si que estava relacionada amb la noticia, en canvi la teva gens. Discrepo amb tu amb lo de que si la gent es centres amb la seves coses seria un món millor, cert que s'ha de fer dintre d'uns límits, però si no fos per moltes veus anonimes de gent que precisament no es centra només amb lo seu, els mossos d'esquadra poca cosa podrien fer.

  • Convidat (rabiosa)

    Permalink

    perdona??que el meu comentari no té res aveure amb la notícia??que no tinc res més fer???jo dic el que penso i donc apart de la meva opinió però ni m´interessa no qui cobra o deixa de cobrar l´atur i menys d´on treuen deixen de treure els diners,per aixó les coses no quadren...I tú només t'has bassat en desqualificar el meu comentari.DESQUALIFICA ALS DESGRACIATS QUE HAN APALLISSAT I ROBAT A AQUEST HOME.A mi em sorprèn més aixó que la rabiosa dongui la seva opinió.I els pèls de punta t´ho repeteixo crec,crec que no són les xafarderies,són els actes desagradables que últimament s´estàn visquent.I noi els pobles van així plens de xafarderia intolernat,malèvola,però també de molts desgraciats.I AQUI ACABO...la justicia és qui es farà càrrec.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.