ELPOLLTV

Div29032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47

Back Estàs aquí:Inici Notices La policia local de Llagostera estrena Twitter
Dilluns, 08 Juliol 2013 18:08

La policia local de Llagostera estrena Twitter

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

La Policia Local de Llagostera ha posat en marxa aquest dilluns el seu perfil de Twitter, accessible des de @PLllagostera (https://twitter.com/PLllagostera)

Amb aquesta iniciativa es pretén reforçar la presència 2.0 que l’Ajuntament de Llagostera té a la xarxa des del passat mes de juny del 2011 quan va estrenar el Twitter oficial de l’Ajuntament (@llagosteraldia) i el seu perfil a Facebook (https://www.facebook.com/ajuntamentdellagostera)

El Twitter de la Policia Local complementarà el del propi Ajuntament amb informacions puntuals relacionades amb la tasca de la Policia Local i en especial amb avisos i consells de seguretat i Protecció Civil així com incidències d’interès pels ciutadans (talls programats de trànsit, incidències en serveis d’interès públic, prohibicions d’aparcament...)

A data d’avui el perfil de Twitter de l’Ajuntament de Llagostera disposa de 680 seguidors i s’han realitzat un total de 1.636 Tuits. Pel que fa al Facebook, a data d’avui es disposa de 2.454 amistats. 

D’aquesta manera l’Ajuntament de Llagostera referma el seu compromís d’utilització de les noves tecnologies per millorar i apropar la informació a la població. 

Participants a la conversa

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink

    Si ha de servir per ho mateix que el facebook de l'ajuntament que gairebé tota la seva activitat és dir-nos bon dia periòdicament no fa falta que se'l fagin. Que no s'entri a un mitja pel simple fet de ser-hi, que s'aprofiti per usar-la activament i millorar la transparència de la gestió en el dia a dia, explicant periòdicament en el que treballen actualment els diversos regidors i l'alcalde. En el cas del twitter dels munipardals aviam si serveix per alguna cosa.

  • Convidat (Jo també passava per aquí)

    Permalink

    Ja tenim aquí les màquines trinxadores alternatives que tot el que es fa i deixar de fer els hi sembla malament.

  • Convidat (MICHEL)

    Permalink

    Jo crec que és una bona iniciativa i pel que fa al Facebook és molt actiu. Molts municipis voldrien tenir el que es fa a Llagostera. Endavant nois!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.