ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Detenen una conductora conduint en contra direcció a Llagostera
Divendres, 30 Agost 2013 12:36

Detenen una conductora conduint en contra direcció a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Detenen una conductora conduint en contra direcció a Llagostera Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada nit una dona de nacionalitat espanyola, de 64 anys i veïna de Sabadell, com a presumpte autora d’un delicte de conducció temerària, per conduir sota els efectes de l’alcohol i negar-se a fer-se les proves d’alcoholèmia.

Els fets van passar cap a dos quarts de deu de la nit quan els mossos van rebre l’avís que hi havia un vehicle que conduïa en sentit contrari per la carretera C-35 en sentit Llagostera.

Una patrulla, al cap de cinc minuts, va localitzar un accident de trànsit amb tres vehicles implicats a la C-65 al punt quilomètric 8,5 dins del terme municipal de Llagostera. Tant la conductora temerària com les altres dues persones implicades en l’accident no van patir ferides.

Un cop els serveis mèdics van atendre a les víctimes, els mossos van comprovar que la conductora que anava en sentit contrari presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

Presumptament la conductora del vehicle que circulava en sentit contrari va conduir 16 quilòmetres, des de la sortida 9 de l’autopista AP-7 fins al lloc de l’accident.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra la dona va negar-se diverses vegades a realitzar la prova d’alcoholèmia i els agents la van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit, un altre per conduir sota els efectes de l’alcohol i per la negativa a fer-se la prova d’alcoholèmia.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.