ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera disposa d'un nou supermercat
Dijous, 03 Octubre 2013 17:42

Llagostera disposa d'un nou supermercat

Publicat per 
Valorar aquest article
(9 Vots)

Aquest dijous a les 9:15h del matí el nou supermercat Consum, situat a l’Avinguda del Gironès, ha obert les seves portes a Llagostera. El nou supermercat compta amb una secció de carnisseria que ven carn al tall i una secció de peixateria amb peix fresc. Durant aquests primers dies, l’establiment regala per compres superiors a 50 euros, un carretó de la compra, fins a exhaurir les 1.120 unitats.

 

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (Salat)

    Permalink

    Aquests que than critiqueu m'agradaria saber quin perfil curricular teniu! Formeu-vos d'una punyetera vegada. Tothom té dret a treballar.

  • Convidat (Melània)

    Permalink

    Són 8 les persones de Llagostera que hi treballen. Em sembla més que acceptable i estic convençuda que en poc temps la xifra s’incrementarà. El que trobo lamentable és el munt d’acusacions, falsedats i mentides que es poden arribar a dir en tan poc temps.

  • Convidat (Lila)

    Permalink

    A Cassà tindrem un Mercadona més graannnnnn! :p

  • Convidat (Raquel)

    Permalink

    Quina vergonya que l'alcalde faci un comentari tan sexista com "no he comprovat preus, ja ho farà la meva dona quan vingui a comprar" , quina mena de càrrecs públics tenim?

  • Convidat (Ciutadana)

    Permalink

    I aquestes persones contractades, calia que fossin parentes de l'alcalde i regidors?

  • Convidat (Sandra V)

    Permalink

    Dons també a Salt van fer igual. I ara tots els treballadors són del poble -Saltencs- Només fa falta que la gent estigui formada i hagin demostrat que compleixen amb la feina.
    Crec que les coses s'estan fent bé i el petit comerç no patirà, ja que la gent hi anirà com avanç. I els que anavem a Cassa i Sant Feliu a comprar, ja no caldrà que anem (al Caprabo, Mercadona etc...)
    Hem de fer poble i en aquests temps de crisis, un super competitiu ens feia molta falta, tant per la promoció económica com per l'estalvi domèstic.
    I per últim, a la Tardor, ha desaparegut el cartell de "Es traspasa", parlo de la fleca-granja, del davant. Aquesta família llagosterenca, també es veneficiarà, jo els hi desitjo que així sigui i que els temps canviin per el bé de tots.

  • Convidat (Raquel)

    Permalink

    On és el comentari que vaig enviar fa dos dies? On comentava que és una vergonya que un càrrec públic com l'alcalde faci un comentari sexista com "quan vingui la meva dona a comprar ja comprovarà els preus". Això ho podria dir un home del carrer però no pas el màxim representant polític d'un municipi. Aquest comentari també me'l censurareu?

  • Convidat (ciutadana)

    Permalink

    sembla ser que hi ha gent molt inculta a llagostera.... per treballar en supermercat privat no et serveix cap enchufe del ajuntament si hagues la posibiitat de que el ajuntament pogues influir en la contractacio d'un familiar o amic seria per estar en un despaix a l'ajuntament, no per estar deu hores depeu en un supermercat. Ja magraderia saber el curriculum de les persones que diuen aixo.

  • Convidat (yo)

    Permalink

    Lo que es una verguenza es que se esten haciendo cualquier tipo de mal comentario sobre qualquier cosa que produzca trabajo, sea del tipo que sea, no solo estamos hablando de los trabajadores que ya estan dentro que seguramente tienen derecho a comer cada dia ,y consum les esta dando una buena formacion sigan o no sigan con ellos para que si algun dia no estan puedan tener oportunidades en otros centros sean los que sean realmente la cadena no importa o por lo menos eso es lo que me ha llegado a mi a ver si hos queda claro son puestos de trabajo , para todosss incluso para el que fabrica la bolsa de patatas, para la limpiadora, para el electricista etccc etccc.... podriamos hablar si nos montaran un congreso de diputados y lo pagasemos con nuestros impuestos, pero estamos hablando de algo pensado para la gente de a pie para el pueblo, y para familias ,y puedo asegurar que consum piensa bastante en eso. Puesto que la mayoria de sus trabajadores son ese tipo de gente honesta y agradable tienen tan claro lo que son que no creo que les importe lo que hacen los demas supermercados y son tan honestos que tampoco lo criticarian puesto que seguramente pensarian como muchos de nosotros cuantos mas seamos mas abanzamos todos .;)

  • Convidat (yo tambien)

    En resposta a: Convidat (yo) Permalink

    Estic totalment d'acord ,en tot per millorar llagostera, la veritad que hi ha mes gent que esta contenta ,que no pas descontenta,i es un supermercat que te molt bons preus, i que dir del servei de lo mès correcte,yo que vaig cada setmana emb sento molt be amb els productes, son imillorables i el tracte personal molt qualificat gracies sr Fermin per donar la oportunitat al poble.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.