ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Aprèn idiomes a Pauher School
Dimarts, 02 Setembre 2014 09:43

Aprèn idiomes a Pauher School

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Un altre any escolar comença, donant pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes. No importa l’edat, els objectius o el temps que tinguis, a Pauher School segur que tenen el grup just, la classe adequada i l’horari perfecte per tu. Ofereixen diferents opcions de cursos d’anglès, francès i italià d’acord als teus interessos i disponibilitat.

Per què a PAUHER SCHOOL?

Pel seu ensenyament presencial i personalitzat. Perquè tenen una gran diversitat d'horaris, així pots triar el que millor s'adapti a les teves circumstàncies. Perquè tu decideixes a quin ritme i perquè sempre estan disposats a ajudar-te. Pels seus serveis complementaris. Pels 24 anys dedicats a l'ensenyament d'idiomes.

Per més informació pots consultar el cartell adjunt a continuació.

Per apuntar-te o rebre més informació visita’ls al Carrer Constància,1 • Baixos per assessorar-te de forma personalitzada. Si ho desitges, també pots trucar al 972 80 51 63 o escriure’ls a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.