ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Mushroom’s Rock
Dimecres, 05 Novembre 2014 11:45

Mushroom’s Rock

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Ca la Maria ha organitzat pel proper 15 de novembre la 4a edició del SONA BO. Enguany es repeteix el grup “A That The Risk”, aquella colla que sempre ens han donat tant bon rotllo i que ens ho fa passar d’allò més divertit ballant i recordant les músiques de quan érem una mica més joves Serà a les 21.00 a Ca la Maria, i després del concert hi haurà música a càrrec del DJ OKAM.

Menú Mushroom’s Rock Nius de bolets Bolets de galeta salada Terrina de foie de mar amb melmelada d’albergínia Amanida d’ous de reig escabetxats i carn del perol Crema de bolets amb ou escalfat i oli de tòfona Castanyola amb carbassa especiada Arròs de l’estany de Pals amb costelló i bolets Pastisset de poma i xocolata calenta Clot de soleres. Macabeu. Vi natural Nas de gegant. Conca de Barberà. Vi natural

Preu: 45 €, tot inclòs fins que comenci el concert; gintònics, altres combinats i licors a part. Horari: hauríeu d'arribar a les 21.00; a les 21.30 començarem a sopar.

És imprescindible fer reserva per telèfon al 972 831 334 com a molt tard el 9 de novembre. Afanyeu-vos a fer la vostra reserva, ja que en les altres edicions les places es van acabar en pocs dies.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.