ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Neix a Llagostera una Assemblea d’Esquerres per crear un espai de participació política i social
Dimecres, 28 Gener 2015 18:09

Neix a Llagostera una Assemblea d’Esquerres per crear un espai de participació política i social

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
‘Assemblea d’Esquerres de Llagostera’. Així és com es diu el nou col•lectiu que s’ha constituït a Llagostera amb l’objectiu de treballar per dissenyar el futur de la població i fer propostes encaminades a construir una alternativa d’esquerres a la política tradicional. L’Assemblea es presentarà públicament el proper divendres 30 de gener en un acte que es durà a terme al local social de La Caixa de Llagostera a les 21h i en el qual intervindran representants de ‘Capgirem Girona’, de la PAH Gironès, de No a la Mat i dels treballadors de l’empresa de recollida de residus A.J Ruz de Sils que estan en vaga des del passat mes d’octubre per reclamar condicions de treball dignes . Aquests quatre col•lectius han estat convidats a la presentació pública del nou grup per tal que puguin explicar les seves experiències i problemàtiques. Durant l’acte també es llegirà el Manifest de l’Assemblea.

A l’Assemblea d’Esquerres de Llagostera hi conflueixen a títol personal un grup de persones del municipi. Totes tenen en comú una visió d’esquerres i la voluntat de treballar conjuntament pel futur de Llagostera . L’objectiu és abarcar un ventall ampli i divers de persones que treballin per aconseguir la transformació de la població.

L’Assemblea no descarta, en un futur, elaborar i presentar una candidatura amb vocació d’esdevenir majoritària i que trenqui amb les lògiques de participació i acció política actuals centrades en els partits polítics. No obstant, la idea principal és que el treball conjunt vagi més enllà de cites electorals i que l’Assemblea unitària d’esquerres pugui funcionar al marge de com es plantegin les eleccions i dels resultats de les mateixes.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.