ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Quaranta-una colles participaran a la rua de carnaval de Llagostera
Dijous, 19 Febrer 2015 00:00

Quaranta-una colles participaran a la rua de carnaval de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu Marc Sureda

Un total de quaranta-una colles carnavalesques de diversos municipis participaran a la gran rua de carnaval pels carrers de Llagostera prevista pel proper diumenge 22 de febrer.
Hi ha confirmades colles carnavalesques de pobles com Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Girona, Salt, Palamós, Quart, Caldes de Malavella, La Bisbal, Santa Cristina d’Aro i Massanes, entre d’altres.
En representació de Llagostera, tancaran la rua les colles locals Dit i Fet, Els Caçafantasmes, El porró que no pari i No hi som per festes.
Enguany s’ha modificat el recorregut al coincidir amb la Marató de les Vies Verdes. La rua començarà a les 10:30 des del carrer Maria Gay i el recorregut passarà per Av. Gironès, el carrer Pocafarina, Av. de l’Esport, Ctra. Sant Llorenç i Passeig Romeu, on finalitzarà davant de l’oficina de Turisme de l’Estació.


Participants a la conversa

  • Convidat (Ricard)

    Permalink

    Em sembla molt be que aquesta gent es vulgui divertir pero que no facin particep a tot el poble.Pensem que hi ha gent gran, gent malalta i nadons que no tenen perque aguantar l escandol que fan aquests micos. Que se n vagin al poligon a molestar

  • Convidat (Marta)

    Permalink

    Quin poc esperit de diversio!!! Un cop l'any no fa mal a ningú.Tot es fa de dia

  • Convidat (Carme)

    Permalink

    Bon dia, Ricard:

    Sóc participant del carnaval. I punt entendre perfectament que no a tothom agrada i que hi ha gent gran i bla, bla,bla però no cal faltar al respecte dient-nos micos. Una mica d'educació!!

  • Convidat (Julia)

    Permalink

    Bon dia,
    jo soc gran i m'agrada veure com els joves disfrutan

  • Convidat (QUARTTAMARXA)

    Permalink

    Hola. Sóc un dels components de la colla QUARTTAMARXA de Quart. En primer lloc dir que ens ho vàrem passar molt bé al vostre poble i amb ganes de tornar l'any vinent. La nota desagradable ha estat el comentari d'un individu que ens ha tractat a tots els participants (llagosterencs inclosos) de "micos". Amb amics com aquests no calen enemics. Crec que les festes s'han de celebrar i respectar, d'això s'en diu democràcia. "Persona" que ens has tractat de "micos", no és bo fer servir aquest llenguatge groller envers la gent de fora i dels teus conciutadants. Et pots trobar que algun dia ( i creu-me que no seré pas jo) algú et dirà alguna cosa més que "mico". Com diu la dita: Si escups al cel et caurà a la cara". Gràcies Llagostera.

  • Convidat (Mico pelut)

    Permalink

    Puc entendre que hagi gent molesta amb la fressa continuada durant hores al carrer. Pensem que hi ha gent malalta al llit o gent amb desgracies personals que no tenen ganes de compartir el divertiment personal del carnaval. No tot el poble ha de compartir a la força aquesta festa que no a tothom li agrada. Per altra banda els caçafantasmes van crear una carrossa increíble amb un munt de metres i molt elaborada. Ens va agradar molt i va ser espectacular

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.