ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament permetrà la participació ciutadana als Plens Municipals mitjançant el Twitter
Dimarts, 24 Febrer 2015 13:23

L’Ajuntament permetrà la participació ciutadana als Plens Municipals mitjançant el Twitter

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, previst per aquest dimecres 25 de febrer aprovarà inicialment el Reglament Orgànic Municipal (ROM) on, entre d’altres aspectes, es preveu la participació ciutadana dels veïns mitjançant la utilització del Twitter.
Pel que fa a l’ús de les noves tecnologies es contempla la possibilitat de formular precs i preguntes als plens municipals realitzades via Twitter. Els precs i les preguntes es podran formular, un cop s’hagi aprovat l’ordre del dia del Ple i abans o durant el transcurs del Ple.
A l’inici del Ple el responsable de comunicació de l’Ajuntament que gestioni el Twitter donarà la benvinguda i recordarà la normativa d’ús i donarà per iniciada la comunicació al Ple.
Només es podran formular precs o preguntes sobre els temes que figurin a l’ordre del dia del Ple.
Per a la formulació de precs i/o preguntes s’utilitzarà l’etiqueta #plellagostera, seguit de la pregunta o prec. El responsable del servei de premsa es reserva el dret de valorar i/o verificar l’autenticitat dels perfils que formulin precs o preguntes per tal d’evitar anònims i/o suplantacions d’identitat.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.