ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices 1r concurs de creació de vídeos de temàtica independentista
Dijous, 05 Març 2015 09:06

1r concurs de creació de vídeos de temàtica independentista

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) convoca el primer concurs a Llagostera de curtmetratges per mòbil proindependència de Catalunya.

Si voleu participar, les bases són les següents:

 - Els curtmetratges, tenint en compte el tema proposat, poden ser històries de ficció, entrevistes, documentals, animacions de qualsevol tècnica, vídeos musicals, etc, d’estil completament lliure.

 - La durada màxima ha de ser de cinc minuts.

 - Els curts s’hauran de penjar en aquesta pàgina de facebook.

 - L’organització pot retirar qualsevol vídeo que sigui ofensiu i poc respectuós o que no compleixi els requisits establerts a les bases.

 - El termini per penjar els curts és diumenge 19 d’abril.

 - El premi consisteix en una vídeo càmera esportiva GoPro

 - El procés per determinar el curt guanyador tindrà dues fases. La primera és per votació popular (mitjançant el m’agrada del facebook ). A la segona fase un jurat especialista determinarà el curt guanyador entre els més votats.

 - Els treballs no poden ser presentats simultàniament en altres concursos.

 - El jurat pot declarar desert el concurs, si les obres presentades no reuneixen les característiques adequades o els mèrits suficients. Es pot considerar la possibilitat de donar accèssits.

 - El veredicte del jurat és inapel•lable i es farà públic en el decurs del lliurament de premis de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament, que tindrà lloc 23 d’abril de 2015, tot i que serà comunicat prèviament a les persones finalistes.

 Per més informació podeu dirigir-vos al Facebook: https://www.facebook.com/pages/1r-Concurs-De-V%C3%ADdeos-Independentistes/346975522167493?pnref=story

 

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.