ELPOLLTV

Diu11062023

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Vuitena i novena posició del C.P. Llagostera en el V Campionat d'Espanya de grups xou juvenils I quartet
Dilluns, 23 Març 2015 18:34

Vuitena i novena posició del C.P. Llagostera en el V Campionat d'Espanya de grups xou juvenils I quartet

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Vuitena i novena posició del C.P. Llagostera en el V Campionat d'Espanya de grups xou juvenils I quartet Núria Comas

Les patinadores dels grups juvenil  i quartet de xou  del C.P.Llagostera van participar en el V Campionat d’Espanya de grups xou que es va celebrar els dies 20 i 21 de març a Vigo. En la competició hi van participar una vintena de grups de diverses comunitats autònomes.

El dia 20 de març, per a les 14 patinadores del grup xou juvenil, amb la coreografia titulada EL SECRET DE L’HIVERN, va ser una molt bona estrena en la seva primera participació en un campionat estatal en aquesta categoria, classificant-se en 9a. posició.

El dia 21 de març, per a les 4 patinadores del grup xou quartet, amb la coreografia titulada EL PRIMER VOL, va ser la seva segona participació en un campionat estatal en la seva categoria i van tenir una molt bona actuació, classificant-se en 8a. posició.

Les patinadores del C.P.Llagostera han viscut intensament aquestes dues jornades de patinatge organitzades pel club Coruxo de Vigo.

FELICITATS A TOTES !!

Podeu veure les classificacions aquí.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.