ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices CiU destaca les accions més rellevants dutes a terme durant l’últim mandat
Dimecres, 13 Maig 2015 10:49

CiU destaca les accions més rellevants dutes a terme durant l’últim mandat

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

 El grup de Convergència i Unió de Llagostera remarca les principals accions fetes durant els últims quatre anys.

Des de l’Ajuntament, s’ha posat èmfasi en la promoció del poble i un dels grans èxits assolits és la construcció de Can Caciques. Així mateix, s’ha impulsat Llagostera com a poble d’interès turístic assistint a diferents fires del sector i consolidant la Fira del Bolet, el Mercat Romà i la Fira del Segar i del Batre.

Un altre punt destacat del mandat ha estat el Pla de Barris. Fa quatre anys es va prometre el seu desenvolupament i així ha estat, pensant sempre en el benestar dels llagosterencs.

Durant aquesta legislatura també s’ha posat especial atenció en els joves amb accions com la ‘Fórmula Jove’ o el ‘Curs d’introducció al món laboral’. D’aquesta manera s’ha apropat als joves a l’àmbit professional.

Des del consistori s’ha potenciat molt la participació ciutadana i els mitjans digitals. Gràcies a aquestes mesures de govern obert, l’Universitat Autònoma de Barcelona i la Conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya varen concedir a l’Ajuntament de Llagostera el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació al web municipal.

Per destacar totes les accions, des de CiU Llagostera s’ha creat un canal de YouTube on es mostren diferents píndoles temàtiques. Podeu accedir-hi clicant aquí.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.