ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera garanteix l’escolarització de tots els nens de P-1 i P-2 al servei de llar d’infants municipal
Divendres, 22 Maig 2015 07:14

Llagostera garanteix l’escolarització de tots els nens de P-1 i P-2 al servei de llar d’infants municipal

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Un any més, tal com es contempla en les normes i el procediment aprovat pel Consell de participació de les llars d’infants municipals i per la Junta de Govern Local, es prioritzarà emplenar les places de la Llar d’Infants El Carrilet.

La llar d’infants El Niu només obrirà les aules de P1 i P2 necessàries per atendre les sol·licituds que sobrepassin la capacitat del Carrilet i l’aula de P0 si hi ha 8 sol·licituds, tal com s’ha vingut fent fins ara. Avui finalitza el període d’inscripcions i, per tant, encara no se sap el nombre de sol·licituds de places, tal i com ha explicat l'alcalde Fermí Santamaría. Així mateix, Santamaria, ha lamentat "que es vulgui confondre a la gent amb afirmacions com les que l’Ajuntament de Llagostera vol tancar la Llar d’Infants El Niu” fent referència a unes informacions “enviades de forma interessada i esbiaixada a la premsa en plena campanya electoral”. Aquesta setmana, l’alcalde i la regidora d’Educació Anna Hereu, han contestat per escrit la carta signada per 11 famílies que demanaven a l’equip de govern que es replantegessin la decisió de tancar el Niu. D’altra banda, un any més l’Ajuntament de Llagostera ha obert una línia d’ajuts econòmics per a l’escolarització dels infants de 0 a 3 anys.

Totes les famílies amb infants han rebut informació de les bases i dels requisits.

Veure carta enviada per les famílies 

Veure carta de resposta enviada per l'Ajuntament a les famílies


 

 

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.