ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices ERC destinarà l’augment de les retribucions dels seus regidors a finalitats socials
Dilluns, 29 Juny 2015 07:49

ERC destinarà l’augment de les retribucions dels seus regidors a finalitats socials

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)
Els tres regidors d'ERC renunciaran a l’augment de retribucions que proposa CiU i el destinaran a fins socials, tal com han anunciat aquest cap de setmana mitjançant un comunicat i l'ús de les xarxes socials. El grup municipal d’Esquerra Republicana troba “desproporcionada i poc solidària amb la situació de crisi actual” la puja de les retribucions que planteja l’equip de govern. ERC assegura que “aquesta puja suposa passar de 600 o 750 euros mensuals, segons el cas, a 850 euros al mes i que amb aquesta puja, “es dóna la paradoxa que el conjunt de regidors (tret de l’alcalde, que rep un sou de l’ajuntament per dedicació exclusiva), cobraran més en aquesta legislatura (amb 8 regidors) que l’anterior, en què tenien 10 membres”. Segons ERC, “el canvi de sistema de càlcul representa un sobrecost per al conjunt dels llagosterencs de 1.500 € mensuals (18.000 € l’any).” En el cas dels regidors a l'oposició les retribucions seran de 250 euros mensuals, amb un increment de 25 euros, que segons ERC destinaran a finalitats socials. Des de l'equip de govern de Convergència s'assegura que aquesta proposta “no és definitiva, tal i com ja s'ha explicat als grups de l’oposició en les reunions prèvies al ple del cartipàs” que tindrà lloc aquest dilluns al vespre. Segons Convergència, “el sistema de retribucions i indemnitzacions per assistències que s'acabarà liquidant als regidors en aquesta legislatura, comportarà un estalvi, en tant anual, de 10.200 euros respecte la despesa que hi havia fins ara i això ja s'ha explicat als grups de la oposició”. El portvaeu de Convergència, Ramon Soler ha manifestat que: “segurament hi ha moltes ganes de fer oposició per part d'ERC i ho celebrem, però la cortesia democràtica acostuma a donar 100 dies de marge per començar a governar i criticar el govern". Soler ha lamentat que "pel que sembla, aquests dies no hi seran per part d'ERC, però com a mínim estaria bé esperar a fer el primer Ple”.

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (jubilat)

    Permalink

    Em q quedem hi haurà un sobrecost de 18.000€ anyals o un estalvi de 10.200€.? Es ha dir s'incrementarà les retribucions al regidors si o no?

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink

    Suposo que haurem d'estar atents avui al ple aviam que si cou.

  • Convidat (ciutadà)

    Permalink

    Haurem d'escoltar el ple, pel que sembla ERC i Convergencia deuen parlar de coses diferents, perquè és imposible que la despesa augmenti i s'abaixi alhora.

  • Convidat (això que no tinc fills)

    Permalink

    I una llar d'infants no es volia obrir pq és deficitària?? O això és el que es deia pel poble...semblem del PP, comissions SI i retallades en l'educació TAMBÉ!!

  • Convidat (salva)

    Permalink

    Visca la demagògia d'ERC!

  • Convidat (Toni Navarro)

    Permalink

    El nostre escrit es basava en els informacions que l’alcalde i el regidor d’hisenda em van donar en una reunió a l’Ajuntament dijous dia 25. En qualsevol cas, ens agrada que per part de l’equip de CiU s’estigui obert a altres propostes, i orgullosos de començar la nostra feina, ferma i constructiva i que col·labora en l’exercici de la transparència, un punt comú dels nostres programes.
    Pel que fa als dies de gràcia, és normal que aquest punt es tracti en el primer ple, però seria il·lògic no defensar el nostre posicionament, que fou tractat durant la campanya i que era un punt del programa. Els dies de gràcia no poden implicar 100 dies de silenci

  • Convidat (Espectador)

    En resposta a: Convidat (Toni Navarro) Permalink

    Toni, la sensació que doneu és que teniu més interés en fer fressa que res més. Igual que amb el tema de l'IBI. Doneu la informació a betzegades i a mitges tintes (veritat). Hauríeu de tenir més cura o quan vingui el llop de veritat ningú us farà cas. Quina pressa teniu a escalfar l'ambient i encendre les xarxes socials? Us podeu esperar al Ple?

    Consell d'un amic espectador.

    Salutacions cordials camarada.

  • Convidat (Alma)

    Permalink

    És desproporcionat que un regidor cobri 800 euros? Jo trobo que és molt poc per la responsabilitat que suposo tal i com està el pati. El que cal és complir i treballar i valorar-ho amb els resultats assolits. Puc trobar més car els 250 de l'oposició sí es dóna el cas que no feu res, com els darrers 4 anys (salvant entrada de Alex). No se si m'explico prou bé.

  • Convidat (Jubilat 2)

    Permalink

    A veure si els regidors de C i U segueixen l´exemple dels de ERC per una vegada i així tindrem uns dinerets més per als mès necessitats.
    Es podrien ingressar al comte de Carites.;)

  • Convidat (Jubilat 3)

    En resposta a: Convidat (Jubilat 2) Permalink

    I perquè no paguen per ser regidors? Segur que així tindriem mes diners i Càritas també ho agrairia.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.