ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Les obres de la carretera s’allargaran fins al mes de novembre
Diumenge, 02 Agost 2015 22:11

Les obres de la carretera s’allargaran fins al mes de novembre

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)
Les obres de la carretera s’allargaran fins al mes de novembre Marc Sureda
Les obres de la carretera s’allargaran fins al mes de novembre, un mes i mig més del previst. Aquest dijous al vespre s’ha celebrat una reunió de seguiment, convocada per l’ajuntament de Llagostera per tal d’explicar com evolucionen els treballs i quina és la nova previsió de finalització. La reunió ha tingut lloc al local social de la caixa on hi han assistit un centenar de veïns. Tot i l’endarreriment i la complexitat de l’obra, l’alcalde ha volgut destacar que, tant per part de l’Ajuntament com per part de l’empresa, s’està fent tot el possible per minimitzar els inconvenients.

Participants a la conversa

  • Convidat (AFECTAT)

    Permalink

    "minimitzar els inconvenients"? aquesta frase no fa referència a cap realitat. Només us heu de passejar per les obres i veureu les dificultats que tenim els veïns. Jo sóc del Camprodon i cada dia he de passar pel mig de maquinària intentant que no m'atropellin, esquivant forats. Tot i que potser hi sortiria guanyant si un dia i poso el peu...

  • Convidat (Nik)

    En resposta a: Convidat (AFECTAT) Permalink

    I com ho faria vostè?

  • Convidat (També afectat)

    Permalink

    Jo sóc del carrer Panedes i també afectat. Què vols que et digui? Jo penso que es fa tot el que es pot i que alguns inconvenients són inevitables. Cal una mica de paciència. Que hagin permès obrir el pas alternatiu et puc assegurar que no és habital en aquest tipus d'obres. Pots preguntar-ho als veïs de Cassà, quan van fer les obres de la carretera Marina. També crec que aquest pas va bé però segur que també retrassa l'obra. Quan estigui tot fet ho podrem celebrar amb un sopar de veïns a la fresca. Paciència!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.