ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament de Llagostera eixampla un tram de la vorera del carrer Ganix per millorar la seguretat dels vianants
Dijous, 03 Setembre 2015 17:27

L’Ajuntament de Llagostera eixampla un tram de la vorera del carrer Ganix per millorar la seguretat dels vianants

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquesta setmana s’han iniciat el treballs d’eixamplament d’un tram de la vorera del carrer Ganix de Llagostera, per tal de millorar la seguretat del pas de vianants.

El carrer Ganix suporta diàriament molt trànsit de vehicles i vianants, especialment en els horaris d’entrada i sortida de l’Escola Lacustària, on molta gent es veu obligada a circular a peu pel mig de la calçada degut al mal estat i pas estret de bona part de la vorera.  

L’actuació, de caràcter temporal, a l’espera de poder dur a terme una actuació urbanística global, “consisteix en eixamplar una de les voreres, passant dels 75 cm actuals als 1,50 metres. La part de vorera ampliada s’acabarà amb formigó raspallat i l’encintat serà amb acer “corten”  tal i com ha explicat l’arquitecte municipal, Carles Soler. El pressupost de l’actuació és de 20.211,87 euros, dels quals 10.000, es finançaran amb una subvenció de la Diputació de Girona.  

Es preveu que els treballs finalitzin abans de l’inici del nou curs escolar previst pel proper 14 de setembre. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.